ממליצה על סרט א-מיני

אם לא על זה הוא חשב

מה היה חשוב לו כ"כ לפסל לפריטי פרטים את איבר המין שלו? כמה 'פגיעה באומנות' זה היה עם הגבר שמולו היה עוטף את עצמו בפיסת בד קטנה סביב אזור חלצו כמו שעושים אפילו בתרבויות עתיקות? אפילו אדם וחווה הבינו שעירום זה משהו שצריך להסתיר... העובדה שאני ואתה יכולים להסתכל על זה וזה לא יעשה לנו כלום, לא אומרת שככה זה כולם. רוב האנושות היא מינית והאברים האלה מן הראוי שיהיו מוצנעים. ועכשיו תסביר לי מה ההבדל בין פורנוגרפיה לזה? למה עירום אחד הוא פורנו עירום אחר הוא אומנות? מה בדיוק ההבדל?

Larik

New member
יש לי דוגמה אחרת!

בלט! מה יכול להיות יותר ארוטי מאשר חבורה של גברים בטיטס שלא משאירים שום ספק לגבי הגבריות שלהם. ואיך שהם מניפים את הרקדניות הללו באוויר תוך כדי פיסוקי גרליים מאוד רחבים. כל זה כמעט ולא משאיר שום דבר לדמיון. פורנו, נכון? בעבר חשבתי שזה פורנו. היום לא. אחרי כמה פעמים שצפיתי בבלט, התחלתי להתייחס לזה אחרת לפי דעתי אין שום דבר פורנוגרפי בזה. סך הכל היופי הוא בעיני המתבונן. הכל תלוי באיך שמסתכלים על זה. אם להסתכל על זה כעל מפגן של היכולות הפיזיות שבן אדם יכול להגיע אליהן, ולא איך שאני תיארתי את זה, אז אכן יש בזה משהו מאוד יפה. כנ"ל גם אפשר להתייחס למחול אומנותי. מה שבעצם רציתי להביע בזה, שזה הכל תלוי באיך מסתכלים על זה. בשביל אנשים מסוימים אולי זה פורנו, בשביל אחרים זו אומנות.

חחחחחח לא יכולת לתת דוגמא יותר טובה!

בדיוק רציתי לספר על זה שראיתי את הברבור השחור (דברו על זה כ"כ הרבה שהייתי חייבת לראות במה מדובר..
) יש שם קטע שהמורה לבלט מנסה להסביר לך איך לרקוד בחושניות - ומה אתה חושב שהוא עושה? פחות או יותר תוקף אותה מינית, רק כמובן שכמו שהוא אמר: זה היה אני מפתה אותך, עכשיו אני רוצה לראות את ההיפך... ראיתי את זה ונזכרתי ובסדרה ישראלית (כולם אוהבים את אנה? או משהו דומה) אחת הדמויות שם היא בחורה שמנסה לתפוס את מקומה בעולם הבלט. גם היא כמו הברבורה לבנה מהסרט (נטלי פורמן לפני שהמהפך..) לא מצליחה להוציא מעצמה את התשוקה. ומה המורה שלה עושה? בדיוק אותו הדבר. מגרה אותה מינית כדי שתרקוד יותר טוב... לגבי הטייץ של הגברים - תמיד חשבתי שלא היה קורה כלום עם היו נותנים להם ללבוש משהו נוסף על האיזור הזה.. בכל מקרה, בלט מאז ומעולם היה דבר ~מאוד~ חושני. אז נכון שבעולם נטול מיניות אפשר לראות רק את האומנות שבזה, רק שהעולם שלנו כן מיני וברור שזה חלק ממה שמניעה את הבלט... אז לא - אני לא טוענת שבלט זה פורנו - אבל אני כן חושבת שיש בו אובר חושניות מינית במיוחד בימינו ואני כן חושבת שסרטים עם קטעים מיניים הם פורנו ולא שום אמונות. לא בגרוש ולא ביוקר..

snoopytush

New member
אולי יש בזה מן החושניות אבל

כל ריקוד יכול להיות חושני. וריקוד זה אומנות. יש ריקוד חושני יותר או פחות ( ע"ע הריקודים שהבנות עושות באמ טי וי נועדו לגמרי לגרות את הבנים לעומת בלט שם זה יותר עדין) והבגדים הצמודים נועדו לפחות בעיני להבליט את התנועות של הגוף

../images/Emo6.gif

מבין למה אני מתכוונת? אתה יכול לטעון עד מחר 'שזה אומנות', ואני אסכים איתך לגבי בלט למשל - שזו אכן אומנות, אבל גם בבלט יש שפע של מיניות...

Xylophone

New member
אני החלטתי בשביל עצמי

שאני לעולם יותר לא צופה בקישורים שלך.

Xylophone

New member
אוי אני ממש מצתערת אם אני איכשהו גרמתי

לך בעקיפין לצפות בזה

זה לא היה בעקפין - זה היה די ישיר ../images/Emo8.gif

אגב, הרבה יותר משהפריע לי הסקס שם, הפריע לי כל הדם והפציעות. זה באמת היה מגעיל

כן, תארתי לעצמי שזה ממש לא יפריע לך

האמת שדם ואלימות מפריעים לי יותר ממיניות. מיניות סתם נראת לי לפעמים מגעילה עם היא בוטה מידי, אבל זה גועל כמו מאוכל שאני לא אוהבת. דם / פציעות ושאר מישין בישין כמו בסרט ברבור שחור - פשוט עושים לי ממש ממש רעעעעע. בחילה עמוקה ורצון עז להקיא ואני פשט לא מסוגלת להסתכל על זה. ולחשוב למדתי מד"א ורציתי להתנדב

Xylophone

New member
חח בברבור שחור זה עוד כלום

אני בעצמי תולשת ככה את העור מהאצבעות

Xylophone

New member
הרגל של עצבים../images/Emo3.gif

הגב שלי האמת לא נראה הרבה יותר טוב משלה

למעלה