מממ.. אני יודעת שתמיד איכשהו

גם אני גדלתי ככה ולא מזמן-בת 22

פשוט אימא שלי דגלה בחינוך נכון של יצירה וקריאה וכל מה שמעבר למדיה, כבלי ואינטרנט נכנסו לביתנו בשנה האחרונה (ויש לי עוד 3 אחים קטנים בבית), אני דווקא נהניתי מהדרך הזו לגדול, ובכלל... יש איזה משהו נורא מכני בלדבר על רגשות ובכלל באינטרנט- פעם היו מכתבי אהבה, היום שולחים אימייל... קצת מנוכר וקר לטעמי, אבל בסיידר- אני ממשיכה עם מכתבי אהבה

עדן גפן

New member
ח"ח../images/Emo70.gif מגניב לך לגמרי..

בד"כ כל שנה שעוברת אנשים נהיים יותר דכאוניים משום מה..:|

Broken Wings1

New member
וול..

לא ממש הזדהות. סתם הרגשת קרבה כזו לנעמה.. לא הייתי בסיטואציות כמו שלה. אבל הדרך שלה להביע דברים, ההסתכלות, המילים.. קצת מזכירה לי דברים מעצמי.

BillyJoe

New member
נעמה

אני מאוהבת בפסיכולוג שלי והיא סיפרה על זה שאימא שלה חולה.... גם לאימא שלי היה סרטן. ובכלל, השנינות שלה מזכירה לי את עצמי בצורה כל כך מטורפת והמשחקים שהיא משחקת עם ראובן.. ואני אוטוטו 16.

עם כולם. לא תמיד. בחלקים

אבל בהחלט אוהבת חלק גדול מהדמויות ומהשחקנים. איילה מכמירת לב. כל השאר - ברגעים מסוימים ההזדהות מוחלטת - חוץ מאשר עם ידין. אבל לא מונע מלהתרשם ממנו (כמה הוא חרא, קטן, חתיך, נוגע ללב)...

elberkami

New member
איילה

ללא ספק הטיפול הכי נקי בסדרה בלי שהמסביב בחיים של ראובן מפריע. אני גם יכול לזדהות עם הויברגר, בבוז שלו לפסיכולוג, זאת הרגשה שעולה מדי פעם אצלי

ראובן...

ואל תשאלו אותי למה
לא יודע...

מאמינים. כמו שמישהי אמרה...

פה בפורום פעם, כשכולנו ירדנו על ידין ושחצנותו, צריך לתת לו הזדמנות והוא עוד יכול להפוך ליצור הכי חביב (או יותר נכון, לתת לצדדיו הרכים לצאת יותר החוצה) ולמטופל מוצלח - כלומר כזה שנותן באמת צ'אנס לטיפול ועובד על זה קשה. בכל אופן, "אפילו" כשהוא היה שחצן באופן דרמטי, זה עדיין חלק מתחושות ומקומות שכולנו נמצאים בהם באופן גלוי יותר או פחות. הוא סה"כ בן-אדם עם שאיפות ופחדים. חלומות באוויר, ראש באדמה. אני עצמי לא מזדהה במיוחד עם אחת דמויות וחבל .כך הייתי יכול להסתכל על עצמי בטיפול.

עכשיו הבנתי

אהלן עפרונית, עכשיו הבנתי למה התכוונת. ואני כבר הפכתי אותך לטייסת שחצנית

עם נעמה- כי אני נוראה כמוה באופי

כל העיניין של בגידות, זיונים, שנאה עצמית, בעיקר כלפי הגוף שלי, למרות שאני גם נורא מזדהה עכשיו בשלב של זוגיות (בלי ההריון) עם אורנה
לינוי

למעלה