מממ.. אני יודעת שתמיד איכשהו

אלירן י

New member
אני הכי מזדהה עם אילן../images/Emo70.gif

אין עליו פשוט ענק!! (אילן זה המטופל של ראובן שהיה בטיפול לפני ידין בפרק שידין הקדים קצת בגלל הבעיות בבסיס) אני לא אשכח איך הוא אמר: "ביי ראובן" כשידין הגיע לפתח הדלת. פשוט דמות שאני בדיוק כמוה!

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif

אני הכי עם ההוא שטופל אחרי שראובן הסיר את כתם הדם. "שוב פעם זאתי..."

hilulit1

New member
איילה כמובן

משום מה נראה לי שרק היא מבין כולם באמת זקוקה לטיפול הזה.והיא כזאת נוגעת ללב! הדמות שלא כל כך מובן לי מה עושה שם זה ידין. הבנתי את הקטע עם הפצצה ועם הילדים שנהרגו אבל נראה כאילו העיינין הזה נשכח קצת. צרות של עשירים?

One Echoe

New member
ממש לא.

הוא הדמות הכי מסובכת שם. והכי מורכבת. ולדעתי גם הכי מעניינת. בסך הכל הוא שונא פסיכולוגים וקשה לו להכיר בזה שהטיפול באמת עוזר לו, בכלל-לקח לו כמה טיפולים בכלל להודות שהוא בטיפול. הבנאדם עבר מוות קליני ולא קלט שהוא מרגיש רגשות אשמה. הוא תמיד מדחיק את ראובן לפינה ורוצה להראות שהוא לא נעזר בו. יש לו בעית אישיות קשות מאז שהוא קטן, עם דמות האנטי-חיקוי של אבא שלו. הוא לא אוהב את אישתו בכלל והתחתן איתה רק כי היא גאונה. ואני סבור שנגלה עוד בהמשך.

hilulit1

New member
ממממ.....

תראה... בעיקרון כן. יש לו כמה בעיות. אבל אם אני משווה את הבעיות שלו לבעיות של איילה נגיד(שהפרקים שלה לדעתי ממש מרתקים) או של הזוג אז אני פחות מזדהה איתו והפרקים איתו פחות מסקרנים. לדעתי.

One Echoe

New member
האמת שעם אף אחת...

אם כבר הכי הרבה זה עם נעמה... אבל באופן כללי עם אף אחד.

מיכאל

בלי קשר לזה שהאופי שלנו פשוט אחד על אחד, רמי משחק אותו בצורה כ"כ טובה... ואני גם מאוד אוהב את הפגישות של מיכאל ואישתו(נווו השם של הדמות של עלמה זק...). חוץ ממנו גם אסי דיין משחק נפלא.

אה כן!

והלוואי שדובל'ה נבון היה משחק בתור מטופל... חחחחחח הוא היה משגע את ראובן.

ידין מזכיר לי את עצמי

הדרך הקצרה ביותר והיעילה ביותר היא צעדים קטנים מדודים וללא קיצורי דרך. לוקח שנים להפנים את העובדה.

סלינוש

New member
כנראה שעם אילה..

עם נעמה ממש לא, אין בינינו דבר משותף. אני לא במקום כזה בכלל שאל כן אהבות לא אהבות, מערכות יחסים, וכו'.. גם האופי הכל כך פרובוקטיבי שלה.. לא יודעת, מעצבן. ידין - כנ"ל. לא קשור אליי. סיפור חיים שלא מדבר אליי יותר מידי. אורנה ומיכאל - שוב מדובר על מערכות יחסים ואיפה אני ואיפה מערכות יחסים.. גילה וראובן - אומנם חלום שלי היה להיות פסיכולוגית, אז אני נדלקת כשאני רואה את הפרקים עם איתם, אין ספק, אבל אני רחוקה שנות אור מהחלומות שלי... אילה - מדוכדכת, בודדה, פסימית... - היי! זה מדבר אליי! :) האמת שגם באילה יש המון חלקים שלא מדברים אליי, לא הרומן עם המאמן, ולא הספורט. אבל כל הכאב, הקושי, הבדידות - מוכרים לי, חלקם מימים עברו, חלקם מימים אלו...

DAN1EL

New member
אילה ../images/Emo97.gif

ההתנגדות שלה לטיפול וחוסר האמון עם הפסיכולוג מזכירים לי את עצמי בטיפול שלי לפני כמה שנים.

תיקתקית

New member
עם כולן

האופי של נעמה (לא אפרט), הרגישות של איילה (והפגיעות) התכלסיות של ידין וחוסר הסבלנות, הרצון להגשמה של עלמה (שכחתי את שם הדמות בסדרה - אבל לשם שינוי - לא מזדהה עם רמי הויברגר!) ההקשבה של ראובן והבלבול שלו, וגם החוצפה וחוסר הסבלנות של גילה, בתור מקשיבה.. (כן, לפעמים חוטפים את הקריזה ופשוט רוצים להגיד הכל בפרצוף..בגלל זה אני כל כך מתרגזת עליה...)

למעלה