מממ עוד אחד חדש ושאלה :)

OneUnknown

New member
מממ עוד אחד חדש ושאלה :)

שאאאלום, אני תר, שומע באסטד כבר כמה חודשים.. בעיקר ת'דיסק השני שומע המוןןן (ובעיקר) פאנק, הרבה אלטרנטיבי, וקצת כבד :) מנגן קצת וזהו
והשאלה המתבקשת היא איזה אלבום אתם מעדיפיםםם?? A Present For Everyone או הסלףטייטלד שלהם? אני אישית הולך מאודדד לכוון הפרסנט, וסתם מעניין לשמוע מה אנשים אחרים חושבים

KaRiNoooSH

New member
ממממ עדיין לא ידועעע../images/Emo8.gif../images/Emo4.gif

את???? אולי פיתוחחחח

NO NAME 4

New member
אני הייתי כל היום בים..

אני מתה מעייפות! אבל אני הולכת עם יפעת, נטלי וחנלי, עוד מעט לבית קפה ברעננה... ואולי אחר כך, אני ילך עם שלי ולי..ו.. לא יודעת מי עוד לפיתוח או משהו... לא יודעת, נראה אם יהיה לי כוח, אני חצי מתה..

KaRiNoooSH

New member
הבנתי מאמי..

תהני ברעננה..תשתי משו טעיייים!!!!חהחה ואם תהיי בפיתוח רוב הסיכויים שאראה אותך!!

NO NAME 4

New member
תודה מותק! ../images/Emo3.gif

כן, יש מצב..
טוב, אני חייבת ללכת להתארגן.. כי יש לי עוד מלא דברים לעשות.. אז אני ידבר איתך כבר.. ביי מותק!!

Miss Kitty

New member
אלין סגרה אותו

עיצבן אותה שאנשים לא הפסיקו לשלוח הודעות.. במיוחד ההודעה שלך של ה"יאי יאי יאי מצאתי!" או משהו כזה

NO NAME 4

New member
חחחח... מצאתי פרק 6!!

היא אמרה שאת תיהיי שם עוד כמה דקות.. אז חשבתי שאת כבר שם..

NO NAME 4

New member
אני אהבתי יותר את הראשון.. אבל..

אם זה בגלל שלוקח לי זמן להתרגל לשירים, ורק אז אני מתחילה לאהוב אותם..
אז אחרי שאני יתרגל לאלבום השני, אני בטוחה שאני יאהב גם אותו.. בעיקרון, גם האלבום השני טוב, אבל אני עוד צריכה להתרגל..

SShiRaS

New member
A ../images/Emo77.gif for everyone

חח קיצר A present for everyone בהחלט האהוב עלי מבין ה2! אחד אחד מהשירים לדעתי גדול.. ביחוד Better than this, why, that thing you do, she wants to be me גרר לא יכולה.. כולם!! כולם יפים.. מתה על הדיסק השני!! אגב גמאני שומעת פאנק המון.. ורוק.. ובעיקרון אני מוכנה לשמוע הכל.. כל עוד זה לא מזרחית חח והממ כמובן ברוכה הבאה לפורום שלנו תר.. בהחלט שם מיוחד! בן כמה אתה בכלל? אני שירה.. ובת 16 והממ זהו בעיקרון..! תהנה בפורום

למעלה