מממ עוד אחד חדש ושאלה :)

OneUnknown

New member
תודה על הקבלת פניםם ../images/Emo24.gif

דבר ראשון, השם תר הוא כינוי שהפך לשם.. קוראים לי אביתר, וזה קיצור :) יהיה מוזר אם תקראו לי אחרת
הדיסק השני טוב יותר לדעתי כיי... ממ.. לא יודע השירים יותר מדברים אלי, אולי פשוט התעמקתי בו יותר
אני בן 17 עוד מעט ממודיעין :) מכל מקום, השניה חזרתי מהדבר הכי מצחיק/שווה שהיה לי מזמן, יצאתי עם חבר שלי שרק קיבל רשיון וסתם בצורה הכי ספונטנית בעולם החלטנו שנוסעים לראשון (ולא מרשים לו לצאת מהעיר).. טעינו בדרך פעם אחת, נלחצנו, שמעו מוזיקה (וגם באסטד!) פול ווליום ולימדנו ת'ערסים שיעור בחלונות פתוחים עם מוזיקה בשמיים, ואחרי כל זה הגענו ונפגשנו עם כמה חבר'ה והיא בינייהם וזה היה שווה את האאאאאאכל
אז אחרי שקראתם את כל זה, לילה טובבב לכם, חלומות נעימים

MolsBolsRules

New member
ברוך הבא...../images/Emo9.gif

עוד בנים בפורום,VERY NICE... אני אישית מתה על שני האלבומים. וליטלוששששששששש את בידיוק כמוני גם אני בהתחלה היה לי מזה קשה אם האלבום השני אבל אחרי שמיתרגלים,מיתמכרים!!! אלבום שולט

maayansa

New member
ברוך הבא תר

יש לך שם מהמםםם!! אמ... מה קורה מזוש? לי אין שלום?!?! סבבההה~!!! חחחח ליטל, מושלמונית,אורטל מישי??!?

הייי הילושייית!

לא ידעתי שאת פה! שלום! אני עושה עבודההההההה!! גררר ממצבבבבב??

maayansa

New member
הכל טוב מזוש מה קוריי??

בהצלחה בעבודהההה תנ"ך?? חחחחחחח

טנקקקקקיווווווו חחח אני יענה לך

אחריי כמה זמן כי אני פה בעבודה... תודה לא נראה לי שאני יסיים אותה חחחחחחחחח זה ממש אבל ממש מלא..המורה שלי הישתגעה גאד דמטטטטטטטט!!!

ד"א בא לך היום לרדת איתי ואולי אם

אתוש לים?! סתם להסתובב?? משעמם בבית! בא לך?

maayansa

New member
לא יודעת מזוש לא נראה ליי

יש לי עוד שיעורים בחשבון (שאין לי כוח לגמור אתם עכשיו) ואמ.. סבא וסבתא שלי באו מת"א חחח ולמה להזניח?? הם הולכים מחר על הבוקר

OneUnknown

New member
../images/Emo24.gif

ממממ... קצת קשה לשאול את זה.. אבל כזה... אפשר אולי עוד *~שמייייניה~*?

למעלה