מממ עוד אחד חדש ושאלה :)

MC SammY

New member
שמיניה? עוד אחת?!

16 ילדים זה לא עסק קל

OneUnknown

New member
../images/Emo9.gif

יש פה בית מספיק גדול... רק נעיף ת'הוריםםםם את הילדים נאכיל בסלט המיוחד/במטרנה צמחית
והנה אנחנו מסודריםםםם, נו את כבר בדרך..?

bustedsum41

New member
חחח היי תר!

קודם כל יש לך שם מה זה יפה!!!!!!! אני קלר מחולון בת 15 (מחר) ותהנה... ואני אהבתי את הקודם אבל הנוכחי שלהם גם מאווווווווווווווווווווווד מוצלח!!

OneUnknown

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo185.gif(../images/Emo34.gif?)

מטוסססססססס :) תודה לכווווולם על המחמאות בנוגע לשם

OCֹJB

New member
אמממ....

היי.. אממ אין לי ממש דעה.. אין לי ת'דיסקים כי הורים מפגרים! טאוויר ראקורדס מפגרים בטרוף!!!!!! למה הם לא רוצים את באסטד בחנות *רשת!! שלהם!!?!?!?!~??$@!?~? בלעט.... ורק רציתי להגיד... אימ פאקינג שוקט! יש לי סוף סוף מעריץ זכר!!!!! גאה בך מאוד תר!! סוף סוףףףףףףףףף!!!!!!! ישישייששששששש!!!!!!! וכפי שאתה רואה.. אני ילדה שרוטה... או שתסבול או שתתחבר לזה גם... חחחחחחח... אה! ואני אוסי... (כןכן שם מוזר! למה אתם מזיכרים לי!<?!?) אני בת 14וחצי ככה.. אממ... מגבעת שמואל! וזהו... ו... אפשר קצת פרטים עליך?

OneUnknown

New member
אממממממ היי :) ../images/Emo29.gif

קצת פרטים יש ממש למעלה ^^^^^
ואנ'לא מבין למה אין פה הרבה בנים.. סךהכל הם כלכך לא בויבנד (ואם הם היו אני כלכך לא הייתי כותב פה את ההודעות האחרונות שלי) והדיסק השני שלהם ממש ממש פאנקי/פופ מקפיץ, וזה תמיד סבבה

OneUnknown

New member
../images/Emo163.gif

מממ דווקא יש אבל הן לא הכי מעודכנות ובכלל, אני לא מפרסם אותן בנט.. מקסימום שולח לחברים וכאלה

DesertRose7

New member
נראה לי שקצת בדיליי...

אבל ברוך הבא.. אני שחר... ואני מתה ע להדיסק השני שלהם! זה כבר התמכרות.. אבל גם הדיסק הראשון מעולה!!! אולי באנמת תתעמק בו קצת יותר.. יש שם שירים שמזכירים את האלבום השני אז אולי תתחבר אליהם יותר!!! טבו אז תהנה פה... אני פשוט רוצה לישון!!!!!!!!!!

למעלה