רק רבע? מה השלושתרבע האחרים? ואני נראה לי היחידה שאשכנזיה שלמה... אולי גם שיקה.
N noooga New member 23/10/05 #126 רק רבע? מה השלושתרבע האחרים? ואני נראה לי היחידה שאשכנזיה שלמה... אולי גם שיקה.
ל ללוש המאמוש New member 23/10/05 #127 רק רבע ../images/Emo12.gif בקשר לשלוש רבעי האחרים אני בדילמה אם הסבים האחרים שלי נולדו בארץ אז מה זה אומר?? ולפי מה קובעים לפי איפה שהסבים שלך נולדו?? פרס של שקית של סופרמרקט מהודרת למי שיפתור לי את הדילמה
רק רבע ../images/Emo12.gif בקשר לשלוש רבעי האחרים אני בדילמה אם הסבים האחרים שלי נולדו בארץ אז מה זה אומר?? ולפי מה קובעים לפי איפה שהסבים שלך נולדו?? פרס של שקית של סופרמרקט מהודרת למי שיפתור לי את הדילמה
N noooga New member 23/10/05 #128 חחח... הסבים האחרים שלך נולדו בארץ? בטוח בטוח? אם כן אז כנראה שהמשפחה מצד הסבים האחרים הם כמה דורות בארץ.. אולי גירוש ספרד.. תבררי, זה מסקרן..
חחח... הסבים האחרים שלך נולדו בארץ? בטוח בטוח? אם כן אז כנראה שהמשפחה מצד הסבים האחרים הם כמה דורות בארץ.. אולי גירוש ספרד.. תבררי, זה מסקרן..
ל ללוש המאמוש New member 23/10/05 #129 בטוח ביותר ../images/Emo3.gif אני יודעת שאבא של סבתא שלי עלה לארץ מרוסה. ושהמשפחהשלי בארץ מאתיים שנה (מצד אבא ) (הרבה זמן ) וזה כל מה שאני יודעת לברר?? אין לי כוח......
בטוח ביותר ../images/Emo3.gif אני יודעת שאבא של סבתא שלי עלה לארץ מרוסה. ושהמשפחהשלי בארץ מאתיים שנה (מצד אבא ) (הרבה זמן ) וזה כל מה שאני יודעת לברר?? אין לי כוח......
N noooga New member 23/10/05 #136 אני לא נראת אשכנזיה?? טוב, זה רק בתמונה הזאת... כי אני יותר שזופה שם. אנשים חושבים לפעמים שאני רוסיה.. חח..
אני לא נראת אשכנזיה?? טוב, זה רק בתמונה הזאת... כי אני יותר שזופה שם. אנשים חושבים לפעמים שאני רוסיה.. חח..
י יעריתושתושתושתוש New member 23/10/05 #115 הוו נו את מעריצה אותם עד כדי כך שתקני חולצה שלהם? אפילו שאני וולה על לינדי לוהאן ועל בראד פיט אני לא עושה תמונה שלהם במשותף.. וסתם נו, את ממש חמודה...
הוו נו את מעריצה אותם עד כדי כך שתקני חולצה שלהם? אפילו שאני וולה על לינדי לוהאן ועל בראד פיט אני לא עושה תמונה שלהם במשותף.. וסתם נו, את ממש חמודה...
ל ללוש המאמוש New member 23/10/05 #122 לא קניתי ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif קיבלתי חינם מ נה נה נה נה נעעעעעעעעעעעעעעע אני מהקומונה שלהם......(מנהלי משנה שליטה ) והםצ הביאו לנו שהיינו בצילומים של התוכנית החזרה........אני הייתי בטלויזיה (לחצי שניה ) ואתם לא
לא קניתי ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif קיבלתי חינם מ נה נה נה נה נעעעעעעעעעעעעעעע אני מהקומונה שלהם......(מנהלי משנה שליטה ) והםצ הביאו לנו שהיינו בצילומים של התוכנית החזרה........אני הייתי בטלויזיה (לחצי שניה ) ואתם לא