נגה את ממש יפה!
א אני המלך היחיד New member 21/10/05 #75 תמונה של יערה זאת יערה... משהו מיוחד....חחחחח.... אם עוד מישהו רוצה שאני יקטין לו את התמונה אז שישלח לי לאימייל...
תמונה של יערה זאת יערה... משהו מיוחד....חחחחח.... אם עוד מישהו רוצה שאני יקטין לו את התמונה אז שישלח לי לאימייל...
N noooga New member 21/10/05 #80 מה קורה כאן?! בלדמיין אני לא משהו מסתבר... את ממש חמודה יערה!! באמת באמת.. חחח.. איפה התמונה צולמה? בארה"ב?
מה קורה כאן?! בלדמיין אני לא משהו מסתבר... את ממש חמודה יערה!! באמת באמת.. חחח.. איפה התמונה צולמה? בארה"ב?
י יעריתושתושתושתוש New member 22/10/05 #94 תוודהה =) התמונה מאיזה מסלול בארה"ב.. הוו זה היה כיף, אבל קשה..
ל ללוש המאמוש New member 22/10/05 #103 הנה אנייייייי אוי אוי אוי כמה שאני נראית פה מפגרת........אל תתיחסו להבעה
ל ללוש המאמוש New member 22/10/05 #104 לא רואים.......הנה ===> יד הגורל לא רוצה שאני ישים תמונה (לא שאני מאמינה בגורל,אני פשוט מאמינה שאני לא יפה )
לא רואים.......הנה ===> יד הגורל לא רוצה שאני ישים תמונה (לא שאני מאמינה בגורל,אני פשוט מאמינה שאני לא יפה )
ל ללוש המאמוש New member 23/10/05 #124 אה אה אה כי את דימיינת את כולם אשכנזים ואני באמת אשכנזיה... ......טוב רבע אשכנזיה.....טוב מה זה משנה אני נראית אשכנזיה לגמרי
אה אה אה כי את דימיינת את כולם אשכנזים ואני באמת אשכנזיה... ......טוב רבע אשכנזיה.....טוב מה זה משנה אני נראית אשכנזיה לגמרי