ממש הזוי..

easternstar

New member
אתמול היא הבינה שהיא פופולרית

ולא רק היא אלא כל הבית. ומה ענבר עושה במצב הזה? ריקוד ניצחון קטנטן והומוריסטי והצטרפות ל"מקובלות" מעמדת כוח. כמה מאכזב. לדעתי בפעם הבאה תעוף ליז אבל אח"כ יהיה מעניין כי הדינמיקה בבית תהיה שונה. מחנה "הטובות" לא קרא נכון את המפה.

Klayhamn

New member
למרבה הצער

לא נזכה לראות את זה, מתוך אחת משתי סיבות: 1. ענבר תמשיך להתקרב לציר הרשע ולכן היא תחלש ותעוף (ובמקום לנסות ולהבין למה זה קרה, היא תחשוב שזה בגלל שקרן, אתי וליהי חזרו למקומן ה-"טבעי" והפופולארי בקרב הקהל והיא חזרה למקומה ה-"טבעי" והלא פופולארי) 2. הבנות החדשות יכנסו לוילה וכל הקלפים יטרפו יכול להיות שאני טועה ודווקא הבנות החדשות יציתו מחדש את המאבק בין האור לחושך, אבל אני בינתיים בספק...

niva99

New member
ואם ליז תעוף - ימצאו קורבן חדש

האם תהיה זו ענת? איילת? ענבר? אורטל? ואולי דניאל? כ"כ הרבה אופציות וכ"כ מעט זמן...

andy181

New member
לפי דעתי- דני הבאה בתור

קלטתי אתנול שענת, איילת וענבר לא מתות עליה..וזה נראה לי עניין של זמן עד שיפלו עליה יחד עם ציר הרשע.

שאפולי

New member
הלוואי והיא תהיה העפה הבאה

כי עכשיו ציר הרשע נדבק אליה והיא לא מבינה שהכל זה אינרטסים איזו טיפשה. הלואי והיא תעוף- זה יבהיר לקרן סופי שהן בלתי נסבלות

goodpink

New member
ציר הרשע לא מאויים מענבר תיקווה שענת תבין מהר

את המצב רק הפסיכולוגית צריכה לשאול אותה כמה שאלות או ליז לדבר איתה וענת תחזור מהר מאוד לדעה שלה בנוגע לציר הרשע ותנסה לדבר עם ענבר למרות שענבר מסרבת לראות את המצב ענת ניסתה כבר בהתחלה להסביר לה את הדברים. לגבי הבעיה הבאה תלוי בנסיבות עם ענת הולכת להיכנס למשחק הרומנטי יכול להיות שם הרבה דברים אתי כל הזמן מנסה לפגוע בענת גם עכשיו אורן אמר לה שהוא לומד להכיר יותר את ענבר וענת אתי לא סובלת שאומרים משהו טוב על ענת היא אומרת לאורן ללכת על ענבר. היא עושה טובה לענת אבל היא לא יודעת את זה מוטב שענת תבין ותחזור מיד לאינסטקים שלה בגלל שהיא קוראת את הסיטואציות ואנשים הכי טוב שם היא קוראת את דניאל והמשחקים של דניאל כבר בשיחה עם בן ראו את זה היא לא תיתן לדניאל להתנשא מעליהן ענבר חייבת מישהו שיסביר לה ולראות את הדברים כמו שהן שציר הרוע לא מאויים ממנה בשום מצב ולכן לא פוגע בה עכשיו שהם יודעים שהיא חזקה בחוץ ינסו עוד יותר להתחבב עליה

אתי במצב מאוד קשה,היא בדכאון כל היום...

ואיפה החברות הטובות שלה? יותר נכון לומר החברה הטובה שלה קרן? במקום להיות לצידה,היא כל היום מתערבבת עם אחרים רק כדי לברוח ממנה. איך אמרו לי פעם אנשים-חברים אמיתים נמדדים ברגעים קשים לא בטובים. זה רק מוכיח על מה כל החברות הזו נשענה מלכתחילה. אינטרסים על גבי אינטרסים.אני כבר חוזה את הפיצוץ קרב ובא בין השתיים.

Klayhamn

New member
זה רק מראה אגב

שקרן היא האינטילגנטית ביותר מבין השלוש... אבל לדעתי היא גם בין האינטילגנטיות יותר בבית. היא היחידה שלא רק מבינה כיצד הדברים מצטיירים בחוץ (נעזוב לרגע את השאלה האם היא באמת חושבת שהם נכונים או לא), אלא גם פועלת מהר כדי לשפר את מצבה (אם זכור לכם, היא דיברה על זה שהיא די בטוחה שהיא תהיהבמועמדות להדחה, עוד לפני הסופ"ש)... דווקא ה-"טובות" הן עיוורות לכן אני צופה שקרן תצליח להיחלץ מהבור שהיא כרתה לעצמה -- בעוד שענבר (כמו בנבואה שמגשימה את עצמה) - תצניח את עצמה אל המקום שהיא חושבת (וטועה) שהוא הטבעי שלה - בתחתית

כן זה מצחיק לא? שדווקא הטוב ואהבת הקהל שענבר

מקבלת והכוח שזה אמור להעניק לה הוא בסופו של יום יפיל אותה. במקום לחבק אותו בכבוד ולשמור על פרופיל נמוך ולהמשיך בשגרת יומה שם,ענבר משתכרת ממנו חבל.. גם הריחוק מאיילת כמו שכתבתי פה כבר,הוא רק טעות מבחינתה של ענבר,איילת לא מסתירה,היא מאירה וזה מה שענבר צריכה לקלוט. לגבי קרן כן יש לה את תכונת ההסתגלות המהירה,אבל שלא תחשוב לרגע שזו לא פגיעה קשה באגו שלה.עצם זה שאורטל ודניאל לא עמדו עוד יותר מטריף אותה מחשבתית בהקשר ליחסים שלה עם איתן והטקטיקה שלה שם. אם באמת קרן תתנתק בהדרגה מאתי ואיך אומרים-"תפקיר חייל בדרך",אז זה לא בדיוק נקודת זכות לטובתה.למרות שהצעד היה מתבקש מזמן.

Klayhamn

New member
זו כביכול לא נקודת זכות לטובתה

אבל זה מה שהיא מוכרחה לעשות כדי לא לעוף משם, אחרת היא באמת תעוף... איתן אומר לה עכשיו: "את חושבת שתשארי לבד?" איזה בוק, אלוהים....

Klayhamn

New member
אוקי - טעיתי

הוא לא כזה בוק, הוא התכוון שגם בלעדיהן היא לא תהיה לבד, כי הוא איתה, וכי יש לה שם חברים אחרים

קרן לא באמת תעוף,הבחירה בסופו של יום היא של..

איתן. היא כן יכולה להיות מועמדת כל הזמן מה שלא נעים בכלל. מקומה של קרן מובטח עד השתיים האחרונות בטוח,אלא אם כן תהיה קטסטרופה מבחינת היחסים שלה עם איתן. ברור שהצעד שהיא חייבת לעשות הוא ניתוק מיידי מאתי,אבל זה קצת מאוחר מידי תדמיתית בוילה עצמה,ומחוצה לה. זה כמו לשכור מכונית לחרוש מיילים בה,לעשות באמפים ותאונות,ובאמצע הדרך לחזור לחברת ההשכרה ולבקש מכונית חדשה להתחיל בה את הטיול\חוויה.

Klayhamn

New member
בינתיים בשיחה שלה עם איתן

היא אומרת את כל הדברים הנכונים.... מדברת על כך שהשלישיה מחלישה אותה, שהיא התחילה לחשוב על זה עוד לפני ההדחה וכו'... איתן מחזק אותה ואומר לה שהיא צריכה להיות אינדיבידואלית, ושהיא יכולה להגיד להן מתי היא לא מסכימה איתן, וגם לתת להן להתמודד לבד עם דברים

למעלה