ממש הזוי..

easternstar

New member
תגידו. חשבתם פעם מה תפקיד הפסיכולוגית שם

ואיך היא מכוונת את הדברים? ענבר נתחילה להביט אחרת על הדברים. היא היתה אצל איריס? אסור להם לומר מה איריס אומרת להם. איריס נראית הפקחית היחידה בחבורה הזאת.

Klayhamn

New member
לא חושב שהיא מביטה אחרת כל כך

פשוט כנראה לוקח לה זמן לעכל... אבל היא עדיין עיוורת... היא לא תצליח (בניגוד לקרן) לתרגם את התובנות האלה לכדי מעשה, והיא לא תרשה לעצמה להפנים אותן לבני אדם קשה מאוד להשתנות, וקרן היא סתגלנית ואינטילגנטית מאוד מטבעה היא גם לא לגמרי "לא אמיתית" אגב, וכבר נכתב פה על זה שקרן ממילא לא הייתה מתחברת עם טיפוס כמו אתי או ליהי מחוץ לוילה... והנה קרן מדברת על זה שהיא נקשרת לעוד בנות בוילה... יש בה רוע פנימי, אבל גם טוב ושכל אני חושב שקרן היא בסופו של דבר הדמות המרתקת ביותר שם, והיא כנראה קרובה יותר לאדם הממוצע מכפי שהיינו רוצים לחשוב הביקורת שלנו כלפיה היא במידה רבה הביקורת שלנו כלפי עצמנו: היינו רוצים להיות יותר חיוביים וטובים, ולא היינו רוצים לחשוב שהרוע יכול לצאת ממנו כמו שהוא יוצא מקרן

easternstar

New member
ההתמודדות של קרן תהיה מעניינת

לפחות בקרן קשה לחשוד בחוסר אינטליגנציה

CARMELITO7

New member
לא נראה לי שקרן תצליח למרות שהיא רוצה

אתי היום בדיכאון מאתמול שלא כך כך אוהבים אותה וכל היום במיטה אז קרן יכולה להרשות לעצמה קצת להתרחק ליהי עסוקה ברדיפה של בן לקבל ממנה נשיקות אז יוצא שהיא היום קצת יותר באינטרקציה שונה מרגיל מחר מוחרתיים לאתי יעבור הדיכאון והיא שוב תתבע את קרן לעצמה כי אתי רכושנית וקרן מסתבר לא מספיק חזקה נגד אתי אם היא תנסה לסובב קצת את הגב לאתי ולהתרחק אז יהי שם פיצוץ רציני אז או שהיא עם אתי תמשיך במסורת הרכילות והרוע או שהיא תספוג פיצוץ מאתי שגם ממנו ספק אם תצא טוב קרן לא תשתנה למרות שיש לה פוטינציאל להיות דבר טוב בווילה רק בשל הסיבה שגדלה כילדה סופר מפונקת לדבריה\) מלכת הכיתה לאורך שנות ילדותה וזה מה שעיצב את אופיה אני מהמר שהיא לא תשתנה ואם כן אז אני אוכל איזה כובע שתגישו לי בדיוק כפי שציינתי את השינוי לרעה של ענבר וכתבתי על כך ואנשים כתבו לי שנסחפתי עדי היא היחידה שיצאה נגד העדר ולא פחדה לעמוד לצד ליז אבל עדי זה כבר שלג דאשתקד וחבל

Klayhamn

New member
ועל זה נאמר:

"איתן - למה??? למה?? למה העפת את ליז??? למהה?" היה פשוט משובב לב לשמוע את זה

CARMELITO7

New member
שאיתן יביא את קרן לאמא שלו היא תרביץ לו../images/Emo6.gif

אם לא יהי שינוי לרעה בקרן היא תצליח אולי לסוף את איתן ויש סיכוי גדול שייבחר בא אמממה
אמא שלו שתראה איזה כלה תהיה לה בטח תתן לאיתן סטירה ואולי אז יתעורר ויבין שעבדו עליו

Klayhamn

New member
אגב - בהקשר זה -

כמה לדעתך מההתנהלות שלה נובעת ממה שצעקו הילדים ("אתי לכי הביתה!")? יש לי תחושה שהצעקה הזו נתנה לקרן את הבטחון שהיא הייתה זקוקה לו שהיא יותר פופולארית מאתי, ושאתי היא זו שמושכת אותה למטה... (אני חושב שהיא הבינה את זה עוד קודם, אבל זה נתן לה אישור, ובמצב כמו שהם נמצאים - שבו אין כמעט שום אינפורמציה על החוץ מלבד ההדחות - אז גם על דבר קטן כזה אפשר להישען)

easternstar

New member
גם אני חושב. אתי הזכירה את הילדים כשדיברו

הילדים הבהירו לה שההצבעות נכונות. קודם היא לא האמינה.. :)) גם קרן אמרה שהן חייבות להכיר במציאות.

ברור שאיריס משפיעה.אבל שמתם לב שההפקה כבר

לא ממש משדרת שיחות איתה? אני חושב שזו בקשה אישית של איריס עצמה,כי בכל זאת לכל פסיכולוגית ראוייה יש דבר כזה שנקרא חיסיון מטופלים. וצנעת הפרט. כמובן שזה לא טיפול שם אלא ייעוץ יותר.אבל עדיין זה טאבו אצל פסיכולוגיים.בכלל השתתפות של פסיכולוג בריאלטי זה די טאבו בברנז'ה. אני רק יכול להגיד לכם שעצם זה שענבר לא משודרת בשיחותיה עם איריס במשדר המרכזי רק מחליש אותה,שם הכוח של ענבר,ואני חושב שההפקה קלטה את זה,כמו גם איתן והבנים.

אני לא קונה את זה.

את זה שקרן אומרת שהיא חשבה על פיצול השלישיה עוד לפני הבום שהיא קיבלה אתמול. שהן לא היו מועמדות הן חיו בשכרון חושים עצום וכל לילה היה ליל הריכולים הקבוע שלהן. אני לא שוכח את זה. קרן פשוט היחידה שיש לה שכל שם וחושים של חתולת רחוב.לכן היא מיד מנסה ליישם את אותם חושים. תמיד טענתי שנוכחותה של אתי והחיבור שלה עם קרן הוא בין הגורמים המשמעותיים שגרמו לסלידה מקרן,אבל היי אנשים לא לשכוח שקרן בעצמה תרמה לכך מאוד, לא סתם קרן התחברה לאתי,יש בזה חוץ מאינטרסים וחשיבה לקויה על פופלריות גם הרבה על עצמך ועל תכונותייך. קרן מנסה להשתנות,בסדר... ניתן לה שבוע ימים של חסד.בסופו של יום אופי אל משתנה מקצה לקצה,ומסיכה אי אפשר לחבוש כל הזמן.

דידי 9

New member
קרן באמת חשבה על פיצול, ולכן התחברה עוד לפני

לאיילת וענבר קרן מאוד אמיתית!Q

שאפולי

New member
היא ערמומית

לא אינטלגנטית. אם היא היתה אינטלגנטית מראש היא לא היתה נכנסת למצב הזה. ואם כבר נכנסה- הייתה יושבת עם עצמה לחשבון נפש *אמיתי* ערמומיות- זו המילה.

Dmorrigan

New member
אויש ענבר... איך קיוויתי שתהווי קונטרה...

לשלוש המכשפות. אבל את חסרת בטחון מדי, ומרגישה נחותה ליד סוסיות (סוסות כוסיות) כמו קרן וליהיא, למה את לא מבינה שאת פי 1000 יותר אישה משתיהן ביחד :(

goodpink

New member
עדין הבייבי פייס שלה יציל אותה לעת עתה אלא אם

יראו את הקטע עם יוני שהיא מדברת על חיי המין שלה זה יפדע בה יותר מכל יותר מאשר אי הראיה לגבי ציר הרשע. הבייבי פייס שלה נותן לה הרבה אמפתיה יחס עם החוסר בטחון שלה אבל אם יראו את הקטע עם יוני שהיא מדברת על יחסי המין שלה זה יפגע בה קשות

CARMELITO7

New member
אתמול בשעות הבוקר כתבתי דברים לגבי ענבר

קיוויתי שאנשים יראו את השינוי הדרסטי לרעה שעברה ואולי יצביעו לעדי כי עדי לא נכנעה ועמדה לצידה של ליז נגד כולם והתשובה של חלק מהגולשים הייתה כלפי - "נסחפת קצת" אז לא לא נסחפתי בימים האחרונים זה בלט וראיתי כיצד ענבר הופכת למשהו אחר מכפי שהיכרנו ורצינו להאמין, מתברר שהיא לא טהורה תרתי משמע
פרוע - לבריאות אחותי רק אל תספרי על זה לכולם ועוד ליוני?? ונגד עדי, למה לנדות אותה, אז היא לא בדיוק לטעמך אבל לנות אם טהור סתם כך? ועדי אכן הייתה אדם טהור ומקווה שהיא תצליח בגדול בחוץ גם בזוגיות וגם בקריירה ומזלה שיצאה וניצלה מבן החרמן המזדקן בעעעע הצער היחיד שיהיה לי עם ענבר תלך זה ששוב מחנה הרעות יחגוג וירגיש מחוזק וחזק רצוי להחזיק את ענבר למרות הכל רק למען הסיפוק של אולי לזכות ולראות אחת מהן הולכת אני עדיין

goodpink

New member
אדם טהור לא גורם לגירושין של גבר ולא "מתעלל"

בני הזוג שנר לרגליהן בכל מקרה זה כבר לא משנה לגבי ענבר יש בה הרבה דברים טובים אז היא לא רואה את ציר הרוע תקווה שחברותיה יסבירו לה היא לא באה מרוע

קשקשה9

New member
את באמת חושבת שלקרוא לענבר-פרה,דוחה,מוזנחת

זו לא היסחפות?

למעלה