את זאת דווקא אני אוהבת אגב, כולכם ממש יפים P:
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 30/5/05 #100 הנה אני ../images/Emo26.gif שבוע שעבר ...בטיול השנתי למרות שאני די מוזרה פה כי בד"כ אני עם השיער פזור טוב נו, וואט אבר (כן אני כאילו וונאבי אמריקאיתתתתתת שיואו כאילו !!!!! )
הנה אני ../images/Emo26.gif שבוע שעבר ...בטיול השנתי למרות שאני די מוזרה פה כי בד"כ אני עם השיער פזור טוב נו, וואט אבר (כן אני כאילו וונאבי אמריקאיתתתתתת שיואו כאילו !!!!! )
G GalushGalush New member 31/5/05 #125 ../images/Emo27.gifאיזה חמוד..../images/Emo8.gif אתה נראה ילד קטן..
C Crazy Snail New member 31/5/05 #126 ../images/Emo9.gif רגערגערגערגערגערגע למה אחרי שאת אומרת חמוד את ואחרי שאת אורמרת שאני ילד קטן את הכי טוב הפוך: איזה חמוד אתה נראה ילד קטן.. כי זה בצחוק נכון |חיבאשליות| נו באמשלך אני לא נראה קטן, לפני שאני נכנס למקומות ציבוריים שואלים אותי אם "יש נשק " ויש איזה מן פאב כזה אצלנו, שהכניסה מותרת מגיל 18 ומעלה, ואת חברים לשי לפעמים מעיפם ואותי אףפעם לא.. ואני רק בן 15 וע'צי
../images/Emo9.gif רגערגערגערגערגערגע למה אחרי שאת אומרת חמוד את ואחרי שאת אורמרת שאני ילד קטן את הכי טוב הפוך: איזה חמוד אתה נראה ילד קטן.. כי זה בצחוק נכון |חיבאשליות| נו באמשלך אני לא נראה קטן, לפני שאני נכנס למקומות ציבוריים שואלים אותי אם "יש נשק " ויש איזה מן פאב כזה אצלנו, שהכניסה מותרת מגיל 18 ומעלה, ואת חברים לשי לפעמים מעיפם ואותי אףפעם לא.. ואני רק בן 15 וע'צי
G GalushGalush New member 31/5/05 #129 ../images/Emo27.gifחחחחחחחח מה אתה נלחץ? אל תתייס לסמיילים שאני שמה.. הם חסרי משמעות מבחינתי [לפחות במקרה שלך] חחח [נו.. וגם במקרה הזה.. של ה- ] לאחשוב! [נו, במתמטיקה דפקה לי את מה שנשאר לי מהמוח הקטנטן שלי] בכלאופן! לפי הפנים אתה נראה קטן.. ישלך תמונה כוללת? ואתה חמוד! לא? אז לא. חמוד
../images/Emo27.gifחחחחחחחח מה אתה נלחץ? אל תתייס לסמיילים שאני שמה.. הם חסרי משמעות מבחינתי [לפחות במקרה שלך] חחח [נו.. וגם במקרה הזה.. של ה- ] לאחשוב! [נו, במתמטיקה דפקה לי את מה שנשאר לי מהמוח הקטנטן שלי] בכלאופן! לפי הפנים אתה נראה קטן.. ישלך תמונה כוללת? ואתה חמוד! לא? אז לא. חמוד
G GalushGalush New member 31/5/05 #133 ../images/Emo27.gifכמו שאמרתי... אתה אכן חמוד ו..תיקון-אתה לא נראה קטן אגב, נעים מאוד.. אני גלי.