תעשה לי ילדים ותתחדש על הראסטות
פ פרקשון New member 1/6/05 #134 what the?!?!?! אף אחד (אחד לא אחת כן?) אבל אף אחד לא ילקק לי את הזקן!!! בגללך אני לא אשן בלילה תודה
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 1/6/05 #149 רק אל תאיים עלינו עידן בבקשה אל תעשה לנו את זה, לאאאאאאאאאא
E Extraordinary Girl 8 New member 1/6/05 #140 חחחחחחחח../images/Emo6.gif למה, אני לא מופרעת.. או שכן?
פ פרקשון New member 1/6/05 #141 אמרתי מופרעים לא מופרעות חח אני לא מסתדר עם גברים שרוצים ללקק לי את הזקן עם קצפת וגלידה מה לעשות זה אני
אמרתי מופרעים לא מופרעות חח אני לא מסתדר עם גברים שרוצים ללקק לי את הזקן עם קצפת וגלידה מה לעשות זה אני
C Crazy Snail New member 1/6/05 #142 בסדר, גם ככה תמיד העדפנו אותך בעולם האמיתי.. אולי מהפורום תצליח לברוח, אבל מהלשונות שלנו לא...
פ פרקשון New member 1/6/05 #144 אני אבכה בסוף!! פעם הבאה שאני רואה אותך הולך בעזריאלי עם הפלאפון אני לא עוצר אותך ומדבר איתך ! אני לוקח אותך לסימטא חשוכה ולא אונס אותך כמו שאתה בטח רוצה! אני אשתמש בכלים חדים!
אני אבכה בסוף!! פעם הבאה שאני רואה אותך הולך בעזריאלי עם הפלאפון אני לא עוצר אותך ומדבר איתך ! אני לוקח אותך לסימטא חשוכה ולא אונס אותך כמו שאתה בטח רוצה! אני אשתמש בכלים חדים!
C Crazy Snail New member 1/6/05 #147 גם אני אשתמש בכלים חדים../images/Emo70.gif אם אתה מבין למה אני מתכוון..
ד דניאלסתיו New member 1/6/05 #145 וואי אנשים.. מה נסגר איתכם אתם כאלללההה יפים... יש פה בפורום מישהו עם ראסטות אולי..!?