מנהיגי אירופה מנסים למצוא דרך

ne ro

New member
ובקונטקסט:

אתה רוצה לבצע במוסלמים באירופה מה שעשו ביהודים?

ne ro

New member
מנהיגי אירופה מנסים למצוא דרך

להילחם בטרור ( לא באמצעות פעילו צבאית מוגזמת וע"י המדיניות של בוש ושרון הקיצונית, לא באמצעות מלחמות מטופשות) אלא באמצעים הומאניים ואחרים כגון פיקוח על בתי ספר מוסלמים וכן על הקשחת מדיניות ההגירה כשמדובר במוסלמים.

nizanm

New member
היהודים לא הפעילו טרור בינלאומי.

ובדיעבד הסתבר שליהודים היתה תרומה חסרת תחליף לכלכלות המדינות האירופאיות. זה בדיעבד. אגב: ולמה שמדינות אירופה לא יעשו בהם את המעשה שהזכרת? 1. מי יהיה המרוויח העיקרי? מי יהיה המפסיד העיקרי? ייתכן שהמעשה יגרום להם שיתעשתו.

ne ro

New member
אתה מתכוון לספרד?

ולגירוש ספרד שגרם נזק לכלכלה הספרדית?

nizanm

New member
אני מתכוון לאירופה,

אם כי הדוגמה הספרדית נכונה כשלעצמה.

ne ro

New member
ואם כבר נכנסים לדיון..

אני חושב שמי שמפעיל כאן טרור, שוב ושוב,ללא הפסקה, במסווה של הגנה עצמית היא ... ישראל ! ע"ע מחסומים, סיכולים ממוקדים,פעילות צבאית מוגזמת תוך התעלמות מהחוק הבינלאומי, רצח (!!!!! ) של פלסטינים חפים מפשע, חומת האפרטהייד וכו' וכו' במסווה של "הגנה" מפני הטרור. שטויות גמורות. אפילו בוש ושרון וקולאיציית הכזב שלהם יותר אינטיליגנטית.

nizanm

New member
ואם כבר טרחת להיכנס לדיון..

אני חושב שאילולא המיליציות הפלסטיניות המזויינות ירו רקטות וטילים על אזרחי ישראל ואם לא היו טובחים בנו - צהל לא היה יורה אפילו קפצון. מה דעתך?

האמ..

אני מסכימה אתך בקשר לזה, אבל זה לא משנה את העובדה שאחרי החטיפה ישראל הפעילה אמצעים נגדם, מצד שני החטיפה דרשה את זה. בקשר למה ש ne ro אמר אני לא מסכימה בכלל, ישראל היא לא זאת המפעילה טרור מהסיבה הפשוטה שאנחנו הם לא אלו אשר התחילו בפיגועי ההתאבדות וכו', אנחנו כן חייבים להגן על עצמנו, ונכון שזאת לא הדרך היחידה, או הנכונה, אבל זאת הדרך בה אנו משתמשים כרגע.

ne ro

New member
המדינות הן:

איטליה, בלגיה, בריטניה, בלגיה, אוסטריה, גרמניה , יוון, ספרד, שוודיה, נורבגיה, וכו'...

ne ro

New member
וחשוב לזכור שיש הרבה מדיות מוסלמיות

מתונות: פלסטין, המגרב, מצרים וכו'.. פשוט הטרוריסטים רוצים לפגוע במדינות מוסלמיות מתונות שמתנגדות לטרור העולמי כמו מצרים ומרוקו וירדן ( ע"ע סיני)..

WTF?!

"אמצעים הומניים", זה באמת מצחיק... "מלחמות מטופשות", מה הם חושבים שהם יצליחו "לשכנע את איסלם הקיצוני לחשוב בצורה הומנית ומערבית על ידי חינוך? אני לא יודע מאיפה המידע הזה אבל הוא נשמע מאד לא סביר. נכון שיש מדיניות הגירה נוקשה, זה לאו דווקא בגלל הטרור אלא בגלל שמדינות אירופאיות רוצות לשמור על זהותם ולא מעוניינות שהמשך השינוי הדמוגרפי הפנימי אצלן, זה הכל. פיקוח בוודאי יש, עד כמה לא ברור, כנראה הרבה יותר ממה שמספרים לנו בתקשורת, כל ה"דמוקרטיות הגדולות" הצבועות ומטיפות המוסר אם יש להן מדיע על התארגנויות תהיה בטוח הן פולושות יפה מאד לפרטיות של אזרחים מסויימים, מנהלות מעקבים. אין דרך אחת להלחם בטרור, יש אמצעים פיזיים ולא פיזיים, כן, מצד אחד כן צריך פיזית לחסל ולאסור את כל פעילי הטרור שרק אפשר, אותו הדבר לאנשי הדת שמוציאים פיסקי דת - פאטוות הקוראות למעשים כאלה או אחרים. מצד שני גם להחמיר את הפיקוח, המעקב אחרי תכנים, מסגדים, הגירה, איזרוח, להקל על גירושים וביטלי אזרחות של מסיתים, לאסור על התאספויות והתארגנויות קיצוניות, גם אם הם לא אלימים באותו השלב. אין דרך הומנית להלחם מול דבר שאינו הומני.

Lilac Wine

New member
שאלתי מתוך סקרנות

אמיתית מדוע אתה חושב שהמלחמה בעיראק הייתה טעות. לא כדי לעקוץ אותך או משהו בסגנון. אם אתה עדיין לא רוצה להסביר,אז אתה לא חייב.

את זה אנחנו יודעים רק

בדיעבד. מצד שני אף אחד לא יתכווח עם זה שטוב שסדאם חוסיין כבר לא שולט בעירק. אם כן היו מוצאים נשק להשמדה המונית אז מי היה יוצא נגד בוש? בסך הכל ההתנגדות ההתחלתית היתה בגלל שבוש יצא למלחמה בעירק בלי אישור/גיבוי מהאו"ם והקהילה הבינ"ל.

nizanm

New member
הייתי רוצה לדעת מדוע לדעתך

המלחמה בעירק היתה טעות? וגם מי לדעתך: 1. המפסיד העיקרי 2. המרוויח העיקרי?

ne ro

New member
1. המפסיד העיקרי : העולם

אין מרוויחים במלחמה הזו.

למעלה