מנהיגי אירופה מנסים למצוא דרך

ne ro

New member
ואני חושב שזה מוזר מאוד שיהודים

מדברים כמוך. אני מוצא את זה מאוד מאוד מסוכן.

enzim

New member
ואני חושב שזה מאוד מסוכן

שהמוסלמים משתלטים על אירופה. מה עדיף? תרחיש לדוגמא: המפלגה הנאצית משתלטת על גרמניה. היהודים בורחים לישראל. המצב כיום הוא לא כמו אז.

ne ro

New member
אני חושב שזה יותר מחוצפה

חבורה של פאשיסטים ישראלים לנאו נאצים גרמנים.

ne ro

New member
הנה מאמר מעניין -->> של

ה"אינטלקטואל" היהודי אלן פינקלקראוט http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=645738&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=0 וזו התגובה שכתבתי Alain Finkelkraut is a conservative and obviously he doesn`t understand anything about the riotings in Paris. This man consider Le Monde to be the bible and I`m sure that he has never been in Paris` suburbs as he lives in a very rich quarter where there is no arabs nor black people and where there was not even one car burnt. I don`t support the riotings and do not justify them but one can definately cannot explain the riotings by the religious appartenance of the rioters. The diffrence between the asian people for example and the arab people is that even though some asian people are very poor in France they still don`t live in ghettos in suburbs where the french government decided to put all the immigrants from arab countries without any help and with a permanently increasing unemployment rate . People in suburbs live in poor conditions and are sourounded by poor people they have no hope to find a good job even though they study a lot because their adress or their face is a source of discrimoination. This is the only possible explanation (and not justification) of the riotings.

enzim

New member
אם יש לך הצעה יותר טובה

אני מוכן לשמוע. אם לא שמת לב יש מלחמה. אתה מוזמן לבחור את הצד שלך.

ne ro

New member
עם מי???? עם העם הלבנוני??

עם חיזבאללה? עם הפלסטינים?? ממתי בדיוק יש מלחמה?

ne ro

New member
חיזבאללה הוא קודם כל ארגון טרור

איסלמי, העם הלבנוני לא רוצה את שליטת סוריה בלבנון וסניורה אמר לפרק את חיזבאללה מנשקו. הבעיה האמיתית כאן היא אירן, לא לבנון. טמבל מי שחושב שזו מלחמה בין ישראל ללבנון. זו מלחמה עם אירן וסוריה.

enzim

New member
../images/Emo13.gif

מלחמה מצ"ב תמונה להעלאת המורל הלאומי

ne ro

New member
מצד אחד ניצבת

חמאס, אירן, חיזבאללה והאיסלם הפונדמנטליסטי- ומצד שני כל מדינות העולם שוחרות השלום.

enzim

New member
ובאיזה צד אתה?

ובאיזה צד המהגרים המוסלמים באירופה?

ne ro

New member
אתה יודע למה הגרמנים לא מעיפים את

המוסלמים? כי אלו, במאה הקודמת, התמכרו לפאשיזם, ולטבח ההמוני בצרפת, גרמניה, ואיטליה. הם תופסים זאת כנחמה.

ne ro

New member
המהגרים המוסלמים אינם ניצבים בשום

צד. אני רק הסברתי את עמדתי לפי התיאוריה הליברלית - האובייקטיבית ( אם יש לך מושג בעיתונאות).

הבדל עצום ביותר

היהודים עשו מאמץ אדיר, להשתלב בתרבות האירופאית, עשו זאת ללא הפסקה במשך מאות שנים, עד התבוללות של ממש ונדחו. לעומתם, רוב המוסלמים עושים את מירב המאממצים לא להשתלב, נק' הפתיחה של היהודים לא היתה גבוהה משל המוסלמים, רובם חיים בגטאות תרבותיים, חשים הזדהות הרבה יותר עם מדינות מוצאם מאשר המדינה בה הם אזרחים. הטרור העולמי הוא טרור איסלמי, ההתארגנויות רבות קרו באירופה, למשל המבורג - ההתארגנות ל11/9. התגובות לקריטקטורה ואופיה הראתה את התהום בין האירופאים למוסלמים, לעומת זאת בעיתונים המוסלמים פוסמו קריקטורות אנטי יהודיות/אנטי ישראליות לא פחות חמורות ולא ניראו שום תגובות בסגנון הזה אלא רק מחאות שקטות. המציאות הדמוגרפית באירופה כרגע הופכת את אירופה ליבשת יותר ויותר איסלמית, גם בגלל ההגירה המאסיבית, גם בגלל חוסר ההשתלבות, גם בגלל שהאירופאים כמעט לא עושים ילדים ועומת זאת המוסלמים עושים, גורמת לחשש, חשש מוצדק שהופך לפחד לכל שאופי היבשת ישתנה.

ne ro

New member
זו גזענות...

ולי אין תשובה לגזענות.. ואני דווקא יכול לספר לך על כמהקי שינויים צוניים ועל כמה תרמו הערבים בצרפת.

אני העלתי עובדות

שום גזענות!, בטח אם תשובה שיטחית כמו שלך אני תוהה אם היה טעם שבכלל השבתי לך. יכול להיות שבתוך היחס כלפי המוסלמים באירופה ישנו מרכיב קסנופובי וגזעני, אך ברור לי שאי אפשר לתלות כל דבר בגזענות במקרה שלהם, במקרה היהודי זו היתה גזענות נטו, היהודים עשו מאמצים נואשים ולדעתי גבלו בפאטתיות כדי שיקבלו אותם, הם אימצו את התרבות האירופאית ולא כפו תרבות יהודית, עד היום במדינית ישראל אנחנו רואים את ההשלכות - ראה את הגטאות הגלותיות נוסח פולין של תחילת המאה ה20 שבהן חיים החרדים כאן, הם נתקעו שם, אין אצלם "ישראליות" או "צבריות".

ne ro

New member
סלח לי, אך אתה מדבר שטויות

ואתה מייצג טוב מאוד טוקבקים ישראלו - פאשיסטיים, אך בדברייך אין יותר מגזענות צרופה וגיבוב שטויות חסר טעם.

ne ro

New member
ואתה שוב מדבר שטויות פאשיסטיות

ואני מבין שאינך מבין שום דבר בנושא. חבל.

ne ro

New member
ואני שוב חושב שאתה מדבר בסטראוטיפים

מאין לך שכל המוסלמים בגרמניה או בצרפת חיים בגטאות? בקשר לקריקטורות אנטי ישראליות כמו שפורסמו בגארדיאן הבריטי- אני חושב שכאן מעוץ ההבדל בין המנטליות בין יהודים למוסלמים. כשבגרמניה פורסמו קריקטורות של "דר שטרימר" היהודים לא מחו ולא שרפו שגרירויות. הייתי אומר ( בהכללה גדולה) שהמנלליות של מוסלמים ( וגם של יהודים ממדינות ערב ) יותר שונה מהמנטליות בין יהודים ממוצא אחר. תסיק אתה מסקנות..

לא כל, הרוב

ראה האינטפאדה שהיתה שם, הרייטינג הגבוה שהיה לאל מנאר כאשר הוא עוד שידר באירופה, ההתארגנויות במסגדים, התארגניות הטרור. הבלגאן סביב החלטת שיראק על עיניין הרעלות, העובדה שכן, רובם חיים בסוג של גטאות, ניזונים בעיקר ממקורות מידע מארצות מוצאם, הניכור כלפי התרבות המערבית (כמה מוסלמים תמצא שגרים בפרובנס למשל? לעומת זאת כמה תמצא בפרברי מרסיי ופריז...) מדובר בתרבות בתוך תרבות, חברה בתוך חברה. ברור שיש אשמה גם אצל האירופאים, אלה ה"פועלים השחורים" שלהם, אירופה ייבא אותם מאחר וישנם עבודות שהם לא היו מוכנים לעשות, אולי הם חשבו שהם הופכים את המדינה ליותר "קוסמופוליטית", בסופו של דבר החברה פשוט יותר מתוחה.

למעלה