מנהלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

צב200

New member
המנהלת עברת על חוקי הפורום

העלבת אותי! כותבת במפורש שאסור להעליב,ואת העלבת אותי כי מחקת לי הודעה. עכשיו יש לך נקודה אחת רעה ועוד פעמים את עפה מפה. יו,אני כבר מחכה----

זאבון10

New member
מנהלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

הביאי נא איזה טרייד תותחי שנעשה את היומית קמתי לפני חצה שעה עוד לא הרווחתי פיפסון אחד לרפואה תראי לנו איך התותחים עושים זאת שיטת שגר ושכח יאללה טרייד

צב200

New member
כתבתי

שהפורום הזה קים הרבה לפני שהגעת. הסתדרנו מצוין ולא חיפשנו הנהלה. התחשק לך להתהדר בכתר,פירגנו לך, אך מי שמך לשים חוקים,למחוק אנשים. אני למשל לומדת מהפרסומות ובעיקר מהתגובות עליהם. אז אולי נתשאל פה אם מעונינים? עשי חיל

ferrytale

New member
א. לא מחקתי שום הודעה.

כנראה שלא שלחת.. ב. מספיק עם אחוות החברים הזאת, תבקשו מזאבון שיפתח לכם קומונה וישעשע אתתכם אם הוא כלכך חסר לכם.

כמנהלת הפורום היא אחראית על החוקים

היא קובעת אותם והיא אוכפת אותם. אם היית רוצה היית יכולה את לבוא ולנהל את זה בעצמך ואז את היית קובעת (ואני מניח שהיו לך גם חוקים משלך)

ולחשוב שגחו אותי מניהול הפורום

היית נחסם אצלי לצמיתות. מצד שני אתה מאוד מתאים פה לנוף המהמרים.... תנחומי למנהלת הפורום

זאבון10

New member
נכון כולם מהמרים חוץ ממך

אתה עובד בתנאי וודאות לך יש מעונת זמן אתה עף קדימה בודק מה השער חוזר וקונה בעיוון בגלל זה אתה עם 9 מליון דולר בעוש בית במרינה ריינג רובר וסירה ואני לא ואף אחד אחר בפורום לא רק אתה אתה גם כל יום מרוויח סוגר כל יום ברווח ואני לא בכלל אתה תותח על שכאן מנסה למכור קורס או איתות כדי שאחרים גם ירוויחו

זאבון10

New member
לאחר שקראתי את הבלוג שלך

אני יכול לאמור בוודאות אתה לא מהמר אתה מפסידן שיטתי -0.85 אחוז על ההון לעיסקה זה יפה מאוד בכלל המינוסים שם עיקביים ביותר

napipi

New member
זאבון אתה לא מבין

זה באופנה עכשיו להציג נתוני מסחר אלוהיים ולהתעלם מהקו הקטן והפצפון לפני מספר הפיפסים, כאילו המינוס הקטן והחמוד הזה לגמרי לא אחראי למחיקת החשבונות ששם הוא מופיע...

זאבון10

New member
החלטתי להתעלם מהמינוסים

מהיום הכל בערך מוחלט כי תכלס זה לא ממש משנה כי תמיד בדיעבד יכולתי להיות בדיוק ההיפך הרי אני לא מהמר אני סוחר בזמן עבר

זאבון10

New member
בסיס השיטה לקוח מהאתר של טריידינג

קווים בדיעבד בקיצור אני מחכה לראות מה הקו עשה אחרי שראיתי אני מתקשר לדאג וטוני ממנהרת הזמן ומבקש מהם טרמפ ל 200 פיפס אחורה

זאבון10

New member
הבינו את גודל האיוולת תתעוררו

המניה ירדה 50אחוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז להמתין 50 אחוז לקבל איתות ברייקראאוט צריך להיות מפגר עם דיפלומה

nird1982

New member
ממה את גאה

אני לא מבין ממה את גאה כל כך- נתת לעצמך כדור בראש!!!! הפורום הזה מת ללא זאבון והוא היחיד עם ידע שעוד יכול להציל כמה אנשים פה עם משפחה מלהפסיד את התחתונים. זה הפסד של כולנו.

ferrytale

New member
ומעניין שזאבון נחסם ובדיוק אתה הגעת ../images/Emo6.gif

כדור בראש או לא, החלטה שלי ואני עומדת מאחרויה.

nird1982

New member
"אל תען כסיל כאיוולתו פן תשווה לו גם אתה"

תמשיכי בדרכך!!!! העיקר שתהיי מנהלת פורום!!!

הוא פשוט יפתח שמות נוספים

ויכתוב תחתם. הוא כבר עשה את זה עד עכשיו כי הוא חולה נפש אחד גדול. עצתי לך, תרדי מניהול הפורום כפי שעשו קודמייך.

ferrytale

New member
אני מבקשת ממך לשמור גם כן על החוקים

אני מבינה את מה שאתה אומר ומדעת לכך, שיפתח אלף ניקים, אני כבר אדע מי הוא ואחסום אלף פעם

למעלה