מנהלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

napipi

New member
מחיקת ההודעות שלי לא תעבור לך בשתיקה

לא עברתי על כללי הפורום. את לא תקבעי מה מתאים ומה לא. את בדרך החוצה

napipi

New member
זו ההודעה השנייה לפורום משוב

"אני פונה בשנית, המנהלת איבדה את השפיות. היא מוחקת גם הודעות שלי, למרות שאין בהן כל פגיעה באחר. רק משום שאני מתנגדת לה בגלוי. עקבו אחר התכתובות. אנו מעוניינים שהמנהלת תשפר דרכה או שהיא תישאר לבד בפורום" כל פעם שאת המנהלת, תמחקי תכתובות שלי, הפנייה תעלה ברמת חריפותה ואת התלונות אעלה בדרגים שהולכים וגובהים. שמתי למטרה לסלק אותך מן הפורום

חאלס עם האיומים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=146859663 לא נוח לך אל תיכנסי הנה. הייתם צריכים לקחת את ניהול הפורום שזה היה אפשרי. מנהלת הפורום לקחה את הניהול על עצמה ולכן היא קובעת כאן את החוקים עד להודעה חדשה. אף אחד לא יעיף אותהמנהלת תפוז אז למי שלא מתאים שיתחפפף.

napipi

New member
מה יש? המינוס הפך לפלוס?

עדיין לא, אז תחזור למסך בבקשה. לא צריך להיות ראש ממשלה כדי להביע דעה. גם אתה הולך לקלפי ומצביע למי שבא לך. גם כאן. לא נוח לנו עם המנהלת, היא תוחלף

ferrytale

New member
כפי שציינתי, קיבלת מספיק אזהרות

להתראות לשבוע הקרוב. נושאי הניהול בטיפולו של פורום משוב בלבד.

דבר ראשון

נא לדייק בעבודות - היה טרייד אחד שהפסדתי אבל בטוטל אני מרווח 6 אחוז (כמובן זה היה לפני חודשיים) - אבל את מהמרת כפייתית ולכן לא נכנס לזה. שיהיה לך בהצלחה להחליף את המנהלת רק אל תשכחי שאם את תנהלי אחרי זה (או זאבון) אז נוציא לכם את הנשמה בהתאם. זה או הכל או כלום.

צב200

New member
למה עזבת את הניהול?

מי שנמצא פה יותר זמן,זוכר שהבאת הרבה עיסקאות יפות. זאבון פוסל את כולם, אז מה?מי שלא מרויח כמוהו אין לא מקום? מה זה קשור למנהלת?

בגדול

עזבתי את הניהול כי זיינו לי בשכל כל הזמן (זאבון לדוגמא וכו'). אני כרגע עובד על פיתוח אתר מחוץ לתפוז.

ferrytale

New member
הפעם לא אמחק את ההועדה,

כרגע אין לזה שום קשר לפורום, העלאת את הדבר אל פורום משוב, מכאן, הטיפול שייך להם. ואל דאגה, כל הודעה שאני מוחקת נמצאת במאגר של תפוז! אם שוב יש לך בעיה באותו הנושא, את מוזמנת לפנות למשוב, אם תמשיכי להטריד את הפורום בהודעות הנ"לך אאלץ לחסום גם אותך.

napipi

New member
את זו שמטרידה את הפורום

אם היית יודעת את תכנם של המסרים שאני מקבלת במייל ובפרטי היית מאדימה מבושה. לחלק גדול מהגולשים כאן יש עניין רב בתכתובות נגדך. את מוזמנת לערוך משאל קטן.

ferrytale

New member
אזהרה אחרונה לפני חסימה

תלונות לגבי הניהול תפני לפורום משוב נקודה. בפעם הבאה בתעלי משהו בנושא זה, תחסמי. הטיפול עבר להנהלת הפורומים. עלי והצליחי!

scalar8

New member
יש לפנות לכתובת אחרת

באימייל ל- [email protected] אני כבר כותב להם המנהלת הזו הייתה צריכה לקחת כמה שעורים בניהול פורום לפני שלקחה את זה על עצמה. סה"כ היא חדשה בפורקס ,כנראה עם הפסדים כמו כל מתחיל ומתנהגת כמו מישהו שטובע ומנסה לעשות הכל כדי להציל את עצמו בכל מחיר. לשם כך היא מפעילה חוקים, כללים,טבלאות, סדר, כאילו שמטרת הפורום הוא שירות איתותים וסיוע אישי במיוחד בשבילה. כל חשיפה של שרלטן שזה בעצם הדבר הכי מועיל וחיובי פה בפורום או הערה עוקצנית בבדיחות הדעת מפריעה לה בעניין ונידונה למחיקה או חסימה. לידיעת המנהלת ,הודעות של זאבון או של מוערכים אחרים כמו נפיפי או צב 200 חשובות ומועילות יותר מהטבלה היומית שלך על צמדי מטבעות ( שאף אחד עבר לא שם לב אליהם...)

ferrytale

New member
מטרת הפורום היא כלל לא שירות איתותים ידידי

ממש ממש לא.. אתה מוזמן לכתוב להם וכאמור, אין שום סיבה להעלות שוב את הנושא על גבי הפורום, כתבתי להם, אני מאחלת לך הצלחה!

צב200

New member
מסכימה עם כל מילה

מנהלת נכבדה כבודך במקומך מונח לא קראו לך לא רוצים אותך לכי ! ההתעקשות שלך לנהל אנשים שלא מעונינים בניהול מספרת עליך הרבה...

אני לא מבין מה רוצים ממנה

הפורום היה ללא מנהל אז היא הרימה את הכפפה. למה אף אחד מכם לא עשה את זה כשהוא היה יכול? (להזכירכם, הפורום כבר עבר שינוי של יותר ממנהל אחד).

צב200

New member
מי ביקש ממנה לנהל?

עכשיו היא חסמה גם את נפיפי כי היא העליבה אותה... המנהלים הקודמים עזבו מרצונם,אף אחד לא ביקש מהם לעזוב. פורום אמור לשרת את חבריו ויש פה הרבה שלא מעונינים בה אם בא לה לנהל שתפתח פורום אחר אבל למה היא מתערבת לנו. לא שמעתי מאף אחד שמתנגד לזאבון חוץ ממנה וגם לנפיפי אבל לה יש הרבה מתנגדים. נ.ב הייתי רוצה להשתלח יותר בבוטות,אך לא רוצה לתת לה סיבה לחסום אותי. למרות שגם נפיפי כתבה יפה וחסמו אותה

לא צריך לבקש

היא פשוט לקחה, כמו שכל אחד אחר היה יכול. כל מנהל פורום קובע את החוקים (כן, כי הוא המנהל). ודרך אגב, אני גם מתנגד לזאבון (לא לאף אחד אחר שמוקיר אותו).

ferrytale

New member
זאת לא שאלה, זה מצב נתון.

אני כאן, אלו החוקים "המחמירים".. תתמודדו! כל אחד מכם יכל לקחת את התפקיד הזה, אף אחד לא העיז אז אל תבואו בטענות.

למעלה