מנהלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

צרי איתי קשר במסרים

אני מצדיק את כל מה שאת עושה כאן ולכן אני חושב שמקומך לא כאן

7575

New member
אני מבקש שתשחררי את החסימה

פה זה לא מכון וייצמן למדע,פה זה לא משקיעים ולא סוחרים,אתם כולכם מהמרים,שחושבים שיש להם שליטה במה שהם עושים,לכל אחד סגנון ההתבטאות שלו. שחררי החסימה

ferrytale

New member
7575, נפיפי נירד1982, וצב 200 היקרים

זאבון חסר לכם? אתם מוזמנים לפתוח יחדיו קומונה, אף אחד לא מחזיק אתכם כאן בכח!

napipi

New member
הקומונה שלנו

היא כאן בפורום מטח. לא טוב לך, תחזרי לפורום ברביות

nird1982

New member
בינו בוערים בעם וכסילים מתי תשכילו?

אני נמצא בפורום הזה כבר לא מעט חודשים אומנם אני לא פעיל אבל תאמינו לי שאני עוקב אחר כל ההודעות. אני חייב לציין שאני סוחר במט"ח כבר 5 שנים לא היה קורס שלא למדתי ושילמתי עליו. למדתי אצל "מיטב המרצים" בארץ ובחו"ל. אתם רוצים לדעת מה התוצאה רק הפסדים!!!!!!!! לא רק שהפסדתי זה 5 שנים של פול גז בניוטרל. עד שהגעתי לפורום והתחלתי לקרוא את התגובות של זאבון 10. ואתם יודעים מה כל מילה שלו בסלע!!!! ולאחר שפגשתי אותו אני גם יודע שיש קבלות מאחורי הדיבורים. אני ממליץ לכולכם בחום רב לקחת את הדברים שהוא רושם כאן בתשומת לב מרבית, הבן אדם מדבר מתוך נסיון אישי אמיתי. הדברים שהוא כותב מוכחים בצורה מתמטית ואני חוזר יש לו קבלות. המלצה חמה שלי לכל קהילת הסוחרים תבחנו טוב טוב את הדרך שאתם הולכים בה , הבחינה לא קשה במיוחד. תשאלו את עצמכם האם אתם מרוויחים כסף? ושאני אומר כסף זה אומר חופש כלכלי מוחלט!!!! אם לא כל הידע שלכם וכל הניתוחים שלכם לא שווים הרבה זה אולי יפה לכתיבה בפורום. קשה לכם לעקל את זאבון? תקראו בבקשה את משל המערה של אריסטו.... אולי תבינו למה באמת קשה לעכל אותו........ אני מאחל לכולכם הרבה הצלחה ושתזכו לצאת מהחושך לאור... ואתם יודעים מה??? האור הזה מתוק!!!!!

nird1982

New member
לא לזה נכנסתי למסחר ממונף!!

בשביל 6% בחודשיים אני אקנה תעודת סל על המדד בלי להתעייף ולנתח את השוק!!!!

בבקשה

אתה מוזמן לעשות את זה. רק תפרסם פה בלייב מתי אתה קונה ומתי אתה מוכר ונראה אם יהיו לך 6% בחודשיים (אבל כמובן שזה לא יקרה)

napipi

New member
מנהלת נכבדה

תראי, אני יודעת על מרמור הולך וגובר כלפיך. אנשים שחברים בפורום בהיקף כזה או אחר, נדהמים לגלות שמנהלת הפורום היא רס"ר בתחפושת. אני לא בדיוק יודעת אילו אסוציאציות התואר "מנהלת פורום" עושה לך, אבל נראה לי שאת מסתכלת על עצמך במראה ורואה עלי זית סביב ראשך, כפי שהיה נהוג אצל קיסרים רומאיים. אין לי בעיה עם עלי הזית האלה, אבל יש לי בעיה עם כל מיני חוקים ונהלים. החלפת מידע זה גם החלפת סגנונות וחשיפה לסוגים שונים של אנשים. את פשוט לא נותנת להתבטא בלי התערבויות ילדותיות שתמיד קשורות בסגנון וכו', דברים שהם לגמרי סוביקטיביים. את מתקיפה בצורה חד צדדית אנשים מסוימים, ומתעלמת מאנשים אחרים, אשר סגנונם, בדרכם הם, בוטה לא פחות. עזבי שטויות, כולם לומדים מכולם. דרך אגב, רציתי להפנות את תלונותי והשגותי לפורום משוב, כפי שהמלצת, אולם לא מצאתי פורום כזה. האם תוכלי לשלוח לי לינק לפורום, אולי לגורם מוסמך שמטפל בפניות גולשים כנגד מנהלי פורום? ואל תשלחי לי זאת בפרטי. אני רוצה שכל מי שיראה את הלינק יגיב אליו, כדי שתדעי שיש מספר לא מבוטל של גולשים ממורמרים.

זאבון10

New member
אני פגוע עד עמקי נשמתי

1 המנהלת לא נתנה לי טרייד 2 טריידינג סטראטגי קרא לכולנו כאן מהמרים מה שנכון אבל למה הוא לא נכלל בקבוצה זה אליטיזם נהסוג הנמוך ביותר 3 הפסדתי 47 אחוז מהתיק שלי בדמו השבוע ומהטרייד לונג הכושל שלי ביורו לקחתי לונג ב 13770 שמתי סטופ 13480 תפס לי הסטופ ועף למעלה אני אובד עיצות הצילו 4 נכנסתי לבלוג של טריידינג ביצעתי את הטריידים ועכשיו אני מחפש קרטון של מקרר לגור בו 5 האמת המנהלת לקחה טרייד יפה במלכה אני מקווה שיש לה שכל לצאת ממנו בזמן 6 ב 1600 אני חייב להגיע לעבודה כי אני ממלצר כל הלילה

ferrytale

New member
מי שלא מכיר אותך עוד יכול לקחת ברצינות..

1. המנהלת לא חייבת לך שום טריידים.. וחוצמזה שאתה סוטר את עצמך, רשמת את זה ב5 2. אתה זה שבד"כ קורא לכולם מהמרים 3. מה שהפסדת הוא עניינך. 4. אתה מקבל אצלי אזהרה ראשונה, בפעם הבא, מורחק לשבוע, אתה כרגע עובר על חוק מס'2 ("פורום מסחר במט"ח הינו פורום מתורבת, המכיל דעות רבות ומגוונות, השימוש בפורום יעשה בצורה מתורבתת, הודעות בעלות אופי גס, מעליב, מאיים, בוטה, מטריד, מבזה, מסית, מתגרה, משתלח וכיוצא בזה, ו/או הטחת עלבונות אישיים כלפי כל אדם ו/או כלפי חברי הפורום, אסורות בהחלט!") 5. המנהלת תעשה מה שנראה לה נכון בטח שלא תקשיב לך. 6. בהצלחה בעבודה..

תָּמִיר

New member
מציע להחליף את שם הפורום ל.. 'אגו'

ואגב, שלי הכי גדול... תָּמִיר

ferrytale

New member
נפיפי יקרה

יש חוקים, מתאים לך להישאר כאן איתנו, אנחנו נשמח, לא מתאים לך, יש עוד עשרות פורומים אחרים ברשת. אין בחוקים ולו דבר אחד שיכול להיתפס כמשהו מוגזם, אם בכל זאת מוגזם לך, בררי עם עצמך מדוע. הכל בידיים שלך.

napipi

New member
המצחיק הוא

שאת מדברת בלשון רבים, כאילו את מייצגת את קהילת הגולשים כאן. יש לך טעות חמורה או אגומניה או שניהם. רוב הגולשים כאן אדישים לנוכחות שלך. מציעה לך לקרוא היטב את תמונת המצב ולהתנהל בהתאם.

napipi

New member
המנהלת חסמה לי הודעה חשובה לפורום

זו ההודעה ממנה בפרטי: "כאן מבחינתי ניסגר הטיפול בנושא הנ"ל בעיות לגבי הדרך שבה אני מנהלת את הפורום את מוזמנת לכתוב להם, אין לזה שום מקום על גבי הפורום. ושוב ננפיפי, לא מתאים לך אפחד לא מחזיק אותך בכח, ככה זה הולך להיות או שתקבלי את זה או שתמצאי אלטרנטיבות אחרות". עלה לבחורה השתן לראש ובבקשה מכולכם תציפו את פורום משוב בפניות. המנהלת הולכת הביתה

למעלה