מנהל בית ספר הצליח לאחד את ערביי לוד.כל הכבוד

את מסלפת דברים שכתובים בכמה תגובות

למלעה, דיברתי על החשיפה שלך למקרים כאלה בתנאי שאת מאחד הציבורים האלה.
את פנאטית פרמיטיבית, הויכוח איתך טוחן מים. אני מבקש ממך לעבור לאחורי האוטובוס ולשמור על שקט.
קול באישה ערווה....איכס.

חברה פרמיטיבית ארכאית לא יכולה לנהוג אחרת

זה הגיבוי שאת צריכה לקבל ולחיות איתו.
או שאת רוצה לסטור את הטיעון הזה ולספר לי כמה החרדים ליברלים לרעיונות חדשים.

את מבינה שאת סתם מלאה?

ellale

New member
מאחר שלהיות פנאטית פרימיטיבית זה לא נעים

ולעבור לשבת באוטובוס מאחורה זה לא אופציה למי שנוהגת ברכב פרטי, הלכתי וגיגלתי "אלימות נגד נשים בחברה החרדית". נחש מה גיליתי?
מתוך אתר עמותת חידוש, שלא חשודה באהבת חרדים: "אחת משבע נשים, בלי הבדל עדה, מעמד חברתי או גיל, סובלת מאלימות. למרות הבדלנות וההשתקה שמאפיינות אותה, החברה החרדית אינה חורגת מכלל זה.
כתבה בעיתון הארץ, שגם לא חשוד באהדת המגזר החרדי: "אין כיום נתונים על היקף תופעת האלימות נגד נשים במגזר החרדי. עם זאת, פלנט מעריכה שהבעיה קיימת בממדים דומים לאלה שבחברה הכללית."
ואתר חופש, שכל מטרתו להשחיר את פני החברה החרדית: "בעיקר, רצח נשים בידי בני זוגן, מתרחשת בשיעורים מחרידים הן בחברה המוסלמית, הן הדרוזית (על רקע חילול כבוד המשפחה), והן בחברה היהודית (רצח נשים אתיופיות או עולות מארצות ברית המועצות לשעבר) באלה חלה עלייה מדאיגה לאחרונה הן בשל חוסר אכיפה של חוקים קיימים מצד המדינה, הן בשל עונשי מינימום מגוחכים של מערכת המשפט, המנציחים את התופעה ועימה את סבל הנשים."

שוב, אלימות נגד נשים היא תופעה כואבת, ואני לא מצדיקה אותה בשום מצב, אבל אני לא מכירה מציאות חריגה בקרב הציבור החרדי. אם יש לך נתונים אחרים, קדימה.

זה רק בגלל שעמותות אלו הגונות יותר מהחרדים

שוב פעם, חברה ארכאית פרמיטיבית אינה יכולה להתקיים ללא כפיה ואלימות פיזית ומילולית.
אין חיה כזו. כל זאת מבלי להיכנס למספרים.

ellale

New member
מה שתגיד

העיקר שאתה אדם תרבותי ונקי מדעות קדומות

כן הם לא מרבצים הם רק אונסים

ומבצעים מעשים מגונים ומתעללים מינית בתלמידים איפה את חייה ? את לא רואה חדשות ומתעדכנת כל שני וחמישי יש סיפורים על מקרים כאלה

ellale

New member
אני חיה במדינה

ששבוע שלם דיברה עם האנס החרדי מבית שמש, שבסוף מתברר שהוא לא קיים.
אני לא טוענת שהחרדים מושלמים, אבל לטעון שהכל בסדר, מותר לכולם לעשות הכל, גם אצלינו, היהודים, יש את המפלצות החרדיות, זה מצחיק אותי. כי לדעתי צריך לטפל בהכל, גם בתופעות מזעזעות של נישואי קטינות לזקנים וגם בתופעות של התעללות מינית בילדים, רק לא להצדיק תופעה מחרידה אחת באחרת. זה הכל.

ellale

New member
ככה אתה מעריך את המשטרה פה?

הרי לכאורה, ידעו בדיוק מאיזה גן הילדה, בסיפור כל כך מתוקשר, שברור שהמשטרה רצתה לפתור אותו כמה שיותר מהר, אז מתוך 35 ילדות, שזה המקסימום שיש בגן עירוני, המשטרה לא יכלה לאתר את הילדה הספציפית? מספיק לשים פסיכולוג ילדים בצפיה בגן הזה לכמה שעות, בשביל לעלות על כזה דבר מזעזע.
וזה בלי להתחיל לדבר על הסנקציות שהמדינה והמשטרה יכלו להנפעיל נגד אותה עובדת, שאחרי הכל היא עובדת מדינה.
הערכתי אותך ביותר (וני לא טוענת שאין בכלל מקרים כאלו של הסתרה בחברה החרדית, אני רק מדברת על מקרה אחד ספציפי)

משטרה זה לא בית משפט

בלי העדות של הגננת זה לא שווה כלום.
מי שהפעיל עליה לחץ יודע מה שהוא עושה מנסיון של שנים.

ellale

New member
המשטרה ניסתה לחקור

הדס שטייף פרסמה שהמשטרה יודעת מאיזה גן הילדה. תאמין לי, אחרי הפירסום שהיה, בציבור כמו הציבור החרדי, עם תרבות הנייעס שקיימת בו, אין מצב ששמה של הילדה לא היה מתפרסם.
אתה לא יודע איך הדברים האלה עובדים בציבור החרדי, שום צא"פ לאע היה מצליח להתגבר על הרחוב החרדי.

טבילה ושרץ ביד

אחת הסיסמאות הנבובות שהציבור הזה מוציא (אופיני לשני המגזרים) זה חוסר הידע שהטוענים כנגד לא מכירים ולא יודעים.

פדופילה מושתקת זה לא משהו חדש במגזר החרדי.

ellale

New member

הכללה היא חרב פיפיות, חבל שאתה מתעקש להשתמש בה.

אוריקו URIKU

שאלתי אותך אתמול מספר שאלות, לבדיקת איזה מגזר מחונך\מוסרי יותר ערבי,חילוני או חרדי.

האם אתה מתחמק מלענות עליהם במתכון או שרק "לא יצא לך לראות את ההודעה"?

בוא נעשה בדיקה איזו חברה טובה\מוסרית\מחונכת

יותר.

נניח וניקח את כל האסירים מכל בתי הכלא בארץ, מה יהיו התשובות שלך (שלכם) על השאלות הבאות:

(בבקשה לא להתחמק מהשאלות, ולענות בכנות, אם יש לכם שאלות קודם טענו על השאלות ואחרי זה תשאלו מה שאתם רוצים)

1. כמה אחוזים לדעתך מכלל הרוצחים בבתי הכלא הם ערבים?
חילונים?
חרדים?

2. כמה אחוזים לדעתך מכלל הגנבים בבתי הכלא הם ערבים?
חילונים?
חרדים?

3. כמה אחוזים לדעתך מכלל האנסים בבתי הכלא הם ערבים?
חילונים?
חרדים?

4. כמה אחוזים לדעתך מכלל האסירים שיושבים בבתי הכלא על סחיטה ואיומים הם ערבים?
חילונים?
חרדים?

5. כמה אחוזים מכלל הרוצחים בבתי שיושבים בבתי הכלא על אלימות הם ערבים?
חילונים?
חרדים?

6. כמה אחוזים לדעתך מכלל ההאסירים יושבים על הפרעות חוק וסדר הם ערבים?
חילונים?
חרדים?

7. כמה אחוזים לדעתך מכלל ההאסירים יושבים על נהיגה בשיכרות הם ערבים?
חילונים?
&

למעלה