מנסה לשנות דפוס התנהגות וזקוקה לעזרה

ommerl

New member
זה בסדר גמור

העלתי את העצה הזאת בהנחה שאם זה מנוגד למוסר האישי של פותחת השרשור- היא לא תקבל את זה.
וזה בסדר.
&nbsp
אני מסכים עם זה שיש בזה בעייתיות כלשהי אבל אני מכיר אנשים שעושים ככה ולא חושבים שיש עם זה בעייתיות. הם עושים זאת בשקיפות מלאה. ויש אפילו שמקיימים מערכות יחסים כפולות/מרובות (פוליאמורה). לא שאני מעודד פוליאמורה, זה מבחינתי הצד הקיצוני של לצד במקביל... אבל הכל קיים וכל אחד צריך לבחור את הדרך שהכי מתאימה לו.
&nbsp
וגם, עצם השחרור הזה מהתקבעות על אדם אחד, אפילו אם לא יוצאים במקביל אבל מקבלים את הרעיון של לצאת במקביל- זה הרבה פעמים מוציא מתקיעות ועוזר להחליט. זה יוצר תפיסה סובייקטיבית של שפע.
לפחות מהניסיון שלי.

DogsPCI

New member
. ואותי בעיקר מעניין לשמוע מה הדעה...

האישית שלך בעניין :).
&nbsp
&nbsp
בכל מקרה, להעלות אפשרויות נוספות זה דבר שיכול לעזור למי שהן מתאימות לו, או לפגוע במי שזה ימצא כלא מתאים לו... האמת דילמה
. וכל זאת תחת ההנחה על שקיפות מלאה משני הצדדים, דבר שאני בספק אם הוא נפוץ... ראה ההודעה שהרגע פתחת על השאלה "למה גברים משקרים...."
. ולשם ההוגנות, לא חסרות נשים שישקרו גם, אולי לא כדי להשיג סקס, אבל כדי להשיג דברים אחרים.
&nbsp
לילה טוב

ommerl

New member
הדעה שלי קצת מורכבת

כשהכרתי את חברה שלי קיבלתי באותו ערב שני מספרי טלפון נוספים.
תאורטית, אם לא הייתי מעוניין בה מאוחר יותר בתור בת זוג לא הייתה לי בעיה לקבוע גם עם שתי האחרות. בשלב של פגישה ראשונה אני בספק אפילו אם אני צריך להגיד להן על זה. פגישה נוספת- זה כבר גבולי. פגישה שלישית זה כבר לא הגיוני לצאת עם שתי בחורות במקביל.

אני בכוונה אומר פגישה כי אני לא ממש יצאתי לדייטים. לפחות לא במובן המסורתי של המילה כפי שהוא מצטייר לי.

לגבי הצעות- כן ולא.. אני לא חושב שיש יותר מידיי פוטנציאל של פגיעה בעצה הזאת. זה יכל לפגוע אם מי שזה לא מתאים לו ינסה. אבל מצד שני אם לא ינסה לא ידע ומצד שלישי אם לא ידע שיש את האפשרות- אולי זה בדיוק מה שהוא צריך.

להיפגע לפעמים זה חלק מהלמידה. זה לא שיש סכנה יותר מידיי גדולה כאן. לא הצעתי לה משהו מסוכן ואפילו אם כן- יש לה את התובנה להחליט. אפשרויות יוצרות בחירה. אם יש לך אפשרות אחת את רובוט, אם יש לך שתיים את בקונפליקט ואם יש לך שלוש או יותר- את במצב של בחירה.

DogsPCI

New member
. ותגיד,

אתה עוד צריך את שני הטלפונים ההם? או שאתה יכול לשחרר לי אותם

אני אקדיש לך שיר בתמורה

ommerl

New member
מה אתה צריך אותם? היום יש אייפון 6

הוא יותר חזק מיהלום! הדרך היחידה לשבור אייפון 6 זה לזרוק עליו אייפון 6 אחר!

DogsPCI

New member
לא יפה לדרוך לי על הפצעים...
גם ככה בבקשה הזו

די ירדתי ל...
.
&nbsp
תעזור לאח בצרה, אני גם אגיד להן שקיבלתי את המספרים ממך

&nbsp

&nbsp
&nbsp

ommerl

New member
אייפון 6 יכול לחטא לך את הפצעים ולהזמין אמבולנס במקרה הצורך

נו היה שיר כזה על אייפון 6 ואני לא מוצא אותו. נראה לי של תירס סקסואל אבל לא עולה שום דבר בחיפוש
&nbsp
בקשר לבקשה שלך- למקרה שאתה לא צוחק (אני לא רוצה למשוך אותך באף עם בדיחות אם היית רציני)- אז לא.. זה לא יועיל לך וממש לא לעניין כלפיהן.

DogsPCI

New member
כמובן שצוחק :) ואפילו היה אייקון של "צוחק" בסוף ההודעה

&nbsp
אני עדיין לא שבור טוטאלית
...
תן עוד שבוע

&nbsp

ommerl

New member
סבבה.. אני עדיין מחפש את השיר על אייפון 6

מי שמוצא אותו בשבילי יזכה לתהילת עולם

ommerl

New member
איוריקה!

יש לי מזל שיש לי חברים עם השכלה בלתי נדלית בעולם הבידור. השיר הבא מוקדש לך:
http://www.mako.co.il/tv-the-kitzis-show/video?subChannelId=c9683f0a09568410VgnVCM2000002a0c10acRCRD&vcmid=879f4afe73b68410VgnVCM2000002a0c10acRCRD

DogsPCI

New member
ענק!!!
. כל הכבוד על המאמץ...

והאמת? יש בזה משהו...
&nbsp
תודה לאל שאני לא לוקח חלק במרוץ הזה :)
&nbsp
לילה טוב :)
&nbsp

סליחה שנדחפתי, הערה קטנה..

אתה לא צריך לומר לה שום דבר. אלא פשוט שיהיה בך המוסר והכבוד המינימליים לצאת עם אחת פעם, פעמיים שלוש ולהחליט אז אם אתה מעוניין בהמשכיות איתה או לא. אם לא, אומר יפה שלא מתאים וממשיך הלאה למישהי אחרת, אם כן אז מוותר על שאר המספרים ונשאר איתה. אין צורך ליידע את מי שאתה יוצא איתה על כך שאתה במקביל עם אחרות, זה סתם פוגע ומיותר ולעיתים רחוקות יתקבל בצורה יפה (בעיני בצדק) צריך פשוט להתמקד ולתת את מלוא תשומת הלב למי שאיתך באותו רגע, בין אם זה לשבוע שבו יוצאים כמה פעמים ואז רואים מה הלאה.

DogsPCI

New member
למרות שאני מסכים איתך לחלוטין...

עדיין מוסר ואמות-מידה של כבוד הם כנראה (או בטוח) סובייקטיבים. ואם יש מישהו שמבחינתו אין לו בעיה לצאת עם כמה במקביל, וגם שהצד שמולו יצא עם כמה במקביל... אז מה אפשר לומר? זכותם
.

אבל לדעתי לפחות - השקיפות היא הכרחית! ואפילו עוד בשלב הטלפון... אחרת, ולדעתי - לא-זכותם!
.

אני מעדיף "להיפגע" מהידוע מראש (למרות שלא אפגע כלל, כי אז יש לי את הבחירה להסכים עם הרעיון או שלא....), מאשר לגלות בעתיד שזה היה המצב כשהכרנו...

רגע, רגע, הייתכן שמשהו אחד אנחנו לא הפוכים?

חוץ מזה, איך אתה טוען שאתה חושב ככה, אם דעתי היא שלא יוצאים כלל עם כמה במקביל, אפילו לא בהתחלה ואילו אתה בעצמך כתבת שבעיניך לגיטימי לצאת עם כמה ורק אז להחליט?

ommerl

New member
אני מסכים עם ההודעה האחרונה שכתבת. לא שללת בה לצאת במקביל

דיברת על המוסר והכבוד המינימלי להחליט אחרי כמה פגישות ולוותר על שאר הבחורות ולהישאר רק עם אחת. עם זה אני מסכים מאה אחוז. וגם עם זה שלא צריך לידע אף אחת על זה שאני יוצא במקביל. לדעתי זה גם יכול להלחיץ בלי סיבה ובשלב כל כך ראשוני זה לא כל כך חשוב להגיד את זה.

לא הבנת.. :)

בעיני זה איום ונורא לצאת עם כמה במקביל גם בהתחלה של דייט ראשון.

אני בכל מקרה לא

מאמינה בדרך של לצאת עם כמה במקביל.
פחות מתוך המקום שזה לא מכבד אותו, יותר מתוך העניין של להשאיר את עצמי מפוקסת 100% בתוך הקשר שאני נמצאת בו

ommerl

New member
בסדר גמור

בכל מקרה, התחברתי מאוד למשהו שכתבו לך- זה שאת עוברת שינוי כלשהו בגישה שלך זה מצויין. אבל אם תחליטי בסופו של דבר שהבחור הזה לא מתאים לך- זה לא אומר שהשינוי בגישה שלך לא היה נכון..
&nbsp
התאמה לזוגיות זה לא דבר נפוץ כל כך. יש נטייה שגויה לדעתי לאנשים לצפות מכל דייט שיהפוך לזוגיות אבל זה לא ככה.

למעלה