מנסה לשנות דפוס התנהגות וזקוקה לעזרה

האמת

שאתמול יצאנו שוב וכבר די החלטתי שהוא לא מתאים לי.
וגם ההודעות פה עזרו לסדר את המחשבות.
&nbsp
לא הבנתי את משפטך האחרון : "יש נטייה שגויה לדעתי לאנשים לצפות מכל דייט שיהפוך לזוגיות אבל זה לא ככה."
&nbsp
אתה מתכוון שאנשים ממהרים מדי בדייטים ומנסים לחשוב אם האדם שמולם מתאים לזוגיות או לא במקום להיות סבלניים?
או שיש ציפייה מוגזמת של אנשים שכשהם יצאו לדייטים הם יצליחו למצוא זוגיות?
&nbsp

DogsPCI

New member
הלו, נראה לי שהאחד תלוי בשני

בכל מקרה, המון בהצלחה בהמשך...
&nbsp
&nbsp

ommerl

New member
הכוונה שלי היא

ואני לא בטוח אם אני צודק לגבי רוב הגברים (לגבי נשים- אני ממש לא יודע), אבל לפחות לגבי חלקם-
הכוונה שלי היא שתולים את כל הציפיות בבחורה הספציפית בדייט הספציפי. בעיקר גברים ביישנים וחסרי ניסיון (כמו שאני הייתי לפני כמה שנים). כ"שסוף סוף" מצליח עם מישהי והיא יוצאת איתם לדייט- הם משכנעים את עצמם שהיא חייבת להיות החברה שלהם. וזה נורא מלחיץ בלי סיבה אמתית. הם בקושי מכירים אותה.

לי חשוב רק

שתפרידי בין ההתפתחות שאת עוברת שנשמעת מאד חיובית, לבין מה שתחליטי לעשות עם הבחור.
זה באמת מבלבל מאד גם לעבור שינוי פנימי וגם להתחיל קשר שאת בכלל לא בטוחה בו.

קחי דברים בצורה יותר מתונה.

בעבר פעלת בצורה מסויימת שנוכחת שלא מובילה למקום טוב כי יחד עם ההתלהבות הראשונית באה הדעיכה המהירה כמו שציינת. עכשיו החלטת לשנות גישה כדי לא להרוס ולאבד את הבחור הנוכחי וזה לדעתי טוב מאד. אם את לא מרגישה את אותה התלהבות ראשונית זה לא בהכרח אומר שלא תתאהבי בהמשך, מצד שני אין צורך להמתין עכשיו חודשים שלמים בהמתנה, קחי לעצמך פרק זמן בו את בוחנת את הקשר איתו , צאו יחד עוד כמה פעמים ותראי אם הרגשתך משתנה - אל תצאי עם עוד בחורים במקביל - זה מכוער, לא מכבד, לא לעניין וגם סתם יכניס אותך לבעיות נוספות. אם אחרי שבוע שבועיים תראי שאין שינוי, תביני שכנראה הוא לא האחד בשבילך כי אי אפשר בכח. התרגשות היא חלק חשוב מהעניין, הגעגוע.. גם אם הבחור הזה מסתבר לא יהיה הנכון זה לא אומר שהגישה החדשה שלך שגויה, פשוט יישמי אותה גם בהמשך בהכרויות הבאות

Skar FaSe

New member
סערה ב- כוס -מים ( בלי לקרא את הלינק)

&nbsp
- קראתי כמה שורות ספורות מהלינק, פלוס כמה תגובות בודדות
- בהנחה ש (pk...): ״ הבנתי את הפואנטה״ -
( כמעט ) ה כל הלשקר, ולסבן, בחורה בשביל לזיין אותה, מיותר לחלוטין, גם אידיוטי ודבילי - זה ל לוזרים...
בהנחה שאתה גבר ששוה משהו,ולא דגנרט טוטאלי , תת- אדם >>---------< אתה כן אמור לדעת למצא חן בעיניי הבחורה (לא כל- אחת כמובן..) וכשאתה כן מוצא - חן בעיניי הבחורה,הכיוון ל ~sex ~ יזרום טבעי... כמו נהר... וזה גם לא יקח יותר מידי זמן ( בד״כ...״}
- הקטע ש- כן מבלבל לפעמים זה : כשאתה מתקרב אינטימת לבחורה חדשה ( או לא חדשה ) אז לפעמים
בחורות מסוימות באות לך ביציאה ( שאלה) ״ אתה רוצה רק sex איתי?״ >> ---- > ( מצב מוכר...)} ואז לא תמיד בא
לך להיות כנה איתה כשאתה עונה לה על זה...
- פעם חשבתי לפתוח על זה ֿ פוסט שירשור/ דיון

sharoms

New member
לדעתי אם אין התלהבות ראשונית אחרי 3 פגישות אז

כנראה שזה לא זה.
לפעמים אני ממליצה על שניים שלושה דייטים לפני שמחליטים אם להמשיך או לא אבל אחרי 3 פעמים, אם לא הרגשת כלום אז כנראה שזה לא זה.
בסופו של דבר רק את יודעת כמובן במקרה האינדיבידואלי שלך אבל במקרה הכללי נשמע לי שזה לא זה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה