מסיבת הקאמבק בשברולט!

Mrs Hetfield

New member
מסיבת הקאמבק בשברולט!

טוב, ולחפירה השבועית והמסורתית: אוקי, אז ככה.. הגענו בגשם.. לא היו המון אנשים כולם נדחסו מתחת למחסה, נכנסו היה אחלה.. התגעגעתי למקום הזה כל כך!!!!!!! התחלנו את הערב עם גאנס והמשכנו לאיזה חצי שעה-שעה של גארנג´ איכותי.. שנראה לי יוס אוהב להתחיל איתו את הערב. רועי היה בשמיים.. עכשיו, מאחרי גאנס ופרל ג´אם בערך.. כמעט ולא הייתי ברחבה המרכזית (שהייתה טיפ-טיפה יבשה), הייתי ברחבת המטאל (שהייתה יותר יבשה) אבל, וזה אבל גדול מאוד!!! המוזיקה.. אוי איזו מוזיקה!!! חודשים שאנחנו מתפללים לרחבת מטאל!!! או לקצת מטאל בשברולט! והיה מעולה! היו בערך 5 אנשים ברחבה.. מקסימון.. והרבה פעמים הייתי לבד.. (איפה כל "המטאליסטים" שהתחננו למטאל? אז הנה קבלתם!! - ולא רקדתם ושום כלום..) אוקי, היה אדגאי - בבילון שזה שיר שאני ביקשתי.. תודה מתן!!!!!! והיה ראפסודי, ומלא מלא מטאליקה ומיידן ומגדת´, והיה כל מיני בלאק ודת´ שאני בכלל לא מכירה אבל היו טובים (חבל שאנשים לא רקדו!!) היה אורפנד לנד, ואיסד ארת´ וג´ודס פריסט ומה לא היה!!! כל מה שדרוש לרחבת מטאל טובה!!! נהנתי ביותר!!!!!! ובמיוחד אחרי שיועד ועומר הגיעו ואז דפקנו עוד קצת בראש ( הצוואר בטח יושבת מחר). די ג´יי זוהר - היית ענק!!!! תודה על הבבילון!!!! ואם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב אבל היה גדול!!! אהה אופס, מרוב התלהבות שכחתי את המשך הערב.. אוקי, אז ברחבה המרכזית הייתה בערך שעה שלמה של ראפ+היפ הופ ורק תומר ומעיין יודעים איך לדחוס את כל שירי שבק ס לשם... , מישהו אמר כאן איזה יום שהשברולט לא הופך למועדון היפ - הופ.. מענין.. יותר ויותר סימנים יש לכך.. הממתקים במהלך הערב היו מעולים!! זה היה ענק!!! זהו להערב.. נתראה בפעם הבאה.. (תהיה כאשר תהיה)

ya maaan

New member
שני....

התקלוט שלנו היה טוב או רע?=] לפי מה שראיתי דווקא אנשים נהנו אני אישית נורא נהניתי במסיבה..עד קטע מסויים...אבל זה כבר לא שייך למועדון

Mrs Hetfield

New member
אני אישית

חושבת שהיה קצת יותר מדי היפ הופ וראפ.. היו כמה יציאות במקום.. אבל לא הייתה אמורה להיות לזה רחבה? כאילו.. בכל זאת מועדון רוק.. מילא אם זה היה קצת יותר מאוחר אבל זה היה בזמן מרכזי.. אבל שטויות~! העיקר שאנשים נהנו!

AB borgar

New member
היה שווה .. אבל ..

לדוגמא שירים של שבק´ס ושל מוקי וכל אלו אפשר להשמיע גם שירים שאין בדרך כלל זה יהיה פצצה כי לדוגמא "פיצוץ יהיה במסיבה" וכאלו כל הזמן יש .. יהיה מגניב אם תסים עוד שירים מהדיסקים אחרים.. לא מה שמכירים...

סיכום שלי

אנחנו דווקא הגענו עוד לא היה גשם, אבל בשניה שנכנסנו בשערי השברולט ואמרנו שלום למלול וניב... גשם!!! אז כמובן שרצנו לגגון הקטן בכניסה... בהתחלה סתם ישבנו, אח"כ היה כבר ממש כיף, מוזיקה טובה, פוגו טוב (זה אפשרי בכלל להפיל את בני?) קצת שטויות עם דניאל מורן ומלול, ורוק ישראלי שסיפק אותי לגמרי... ואז עלו מעיין ותומר! וזה היה הכי טוב שאפשר! באמת מעיין ותומר הצלחתם! (קבלו ח.ח.) אבל לצערי הייתי צריך לזוז בעשרה לארבע... כי הייתי צריך לקום די מוקדם היום. לסיכום: היה שולט. אני עוד אתחיל לבוא לפעמים בימי שישי בטעות.

benny afro

New member
דווקא לא עשיתי הרבה פוגו ../images/Emo13.gif

אבל מודה,היו כמה פעמים, ואז אחת מהן קיבלתי ראשיה אחורית לאף,מזל שהיא הייתה חלשה (מצאת דרך עכשיו לא רק להפיל אותי,אלא גם לשלוח אותי לבר מיידית). אבל היה ממש סבבה לראות אותך אתמול,חצבצב.

ראסמי... גם אני לא עשיתי כל כך הרבה

אח"כ אני ויוסף ראינו אותך יושב בבר והוא עושה לי: "תראה מה זה... גרמנו לו ללכת לבכות לברמן..." בצחוק כמובן... תודה, באמת היה כיף לראות אותך. היה סבבה.

benny afro

New member
אני לא חושב שאנחנו חייבים לאף אחד

תשובות, במיוחד עם הפוזה הזאת מאי. בקיצר,אנחנו לא יכולים להביא פרטים על זה.

benny afro

New member
נראה לי שדווקא כן עמדנו...

קבל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=409&msgid=10264699 הרחבה השלישית הייתה אמורה להיות בחוץ,אבל המזג אויר,דפק אותנו קצת, עכשיו אני והוא לא מדברים יותר. אתמול הייתה מסיבה ממש טובה...

Rastaman Chant

New member
הוא התכוון ל16+

וחוץ מזה אמרת לי שהרחבה השלישית היא למעלה. אבל זה לא משנה. הוא התכוון ל16+

benny afro

New member
לא...זה היה בולבולים שלי, אני

התלבלבתי, אני יודע שהוא התכוון לזה,אבל עובדה שכן קיימנו מה שהבטחנו. אז למה הוא אומר שאנחנו לא מקיימים מה שמבטיחים? זיינתי אותו.

למעלה