מסיבת הקאמבק בשברולט!

אישית אני גם לא מבין ת´קטע של לרשום

16+ במועדון כמו השברולט שבנוי על אנשים סה"כ די קבועים. אבל זה מה יש, רצו מן פרסומת של "עליה ברמה". אבל בואי לא נגזים ונגיד "איומים".

benny afro

New member
עכשיו הודעה זועמת ../images/Emo188.gif

עכשיו זה בני מדבר,לא בני שברולט(זה לא קשור להיות בצוות) אני לא מבין את כל אלה שבאים לפורום ומעזים לפתוח ת´פה ואחר כך ללכת ולדבר עם חברים שלהם,כאילו הם מבינים הרבה מהחיים שלהם,רובם בכלל לא יוצאים למועדונים בימי שישי, שלא נדבר על קביעות, ושבכלל אין מה להתקרב,להנהלה,החלטות וכיוצ"ב,אז מאיפה לעזאזל אתם אוזרים אומץ כדי לפקח על הפעולות של הצוות שברולט? מי מבין יותר בניהול מועדונים,אתם ילדים בני 15,16 שיודעים רק לזיין לי ת´שכל,או אותם אנשים שכבר שנים בצוות ומנהלים אותו?!

Rastaman Chant

New member
בני

אין פה שום קשר למועדונים. יש פה קשר לשורה אחת בלבד וקצת,מסתבר, פרובוקטיבית. הכניסה עם תעודות זהות בלבד. או 16+. מזה משנה. זאת השאלה של כולם- למה פתאום החלטתם לרשום את זה ולהבטיח שזה באמת יהיה ככה, אם לא חשבתם בכלל על לעשות את זה ככה?

benny afro

New member
חשבנו

חשבנו הרבה מאוד מאיפה אתה יודע אם חשבנו או לא, אני רוצה שכל הפורום ידע מאיפה.

Rastaman Chant

New member
לול

איך אני יודע שלא חשבתם? יש לי 2 סיבות. אחת אני לא רוצה להגיד, כי אני חבר שלך, ואני לא איזה טייפ מנהלים שמקליט כל מה שאתה אומר ואז מפרסם. סיבה שניה היא כי אני מכיר קצת את השברולט וזה מספיק. וכנראה שהרבה מכירים כמוני, כי אחרת לא היו מעיזים לבוא, כי היו יודעים שהם לא נכנסים.

benny afro

New member
לירן

תזכיר לי מתי פעם אחרונה היית בשברולט?! כי השברולט משתנה כל הזמן... וכמו שצ´יגרי אמר: מה שלא משתנה -מת.

benny afro

New member
זה לא משנה מה תגיד

אתה טועה, כי כן חשבנו ורבנו על זה. מעניין אותי איך תוכיח אחרת,או יותר נכון,תוכיח שקר.

Rastaman Chant

New member
יודע מה.

זה לא משנה בכלל. הענין הוא שגם שבוע הבא יכנסו אנשים מתחת לגיל ואתם תמשיכו לרשום. אז כל שאר הדברים הם בולשיט. אני לא באתי לבקר אף אחד. אני יודע שאני ממש ממש היית מתעצבן עליך, ונראה לי שהיית מבין אותי, אם הייתי בא יום שישי, ומגלה שלא השתנה שום דבר מבחינת ממוצע הגילאים. ודיברתי עם הרבה וביקשתי מהם לבוא איתי יום שישי, כי אמרתי שיהיה טוב. הם אמרו שיהיו ילדים קטנים- אז אמרתי להם שאמרת שלא יהיו. מזל שלא שכנעתי אותם. אם כן הייתי משכנע, הם היו הורגים אותי אחרכך.

benny afro

New member
אבל אתה יודע מה הקטע המוזר?

שלא היו ילדים קטנים! כולם היו מעל כיתה י´, אני בטוח שאם היית באה, לא היית יודע בכלל אם בדקו או לא תעודות זהות!

Rastaman Chant

New member
דבר ראשון.

זה עדין לא מקיים את התנאי. דבר שני, אני הבנתי מהתגובות של אנשים פה שהיו אנשים מתחת לכיתה י´. דבר שלישי - לא יכולת לרשום את זה בהתחלה, ולסיים את הדיון מבחינתך??

benny afro

New member
דיברתם איתי לפני שהתעוררי

כי קמתי רק ב2, וגם לפני שהתעצבנתי.

Mrs Hetfield

New member
האמת שזה לא לגמרי נכון...

לא באים להגיד לכם איך לנהל את המועדון, ואני לא מעבירה ביקרות אינטרנטית.. כי אני מאוד נהנתי והשברולט אחלה מקום, ואני חושבת שאני מאוד קבועה שם.. אבל.. הענין של הגיל באמת יצא מלוכלך.. אתה אומר שלא היו ילדים קטנים? שלא הייתי יודעת אם היו בכלל אנשים בלי תעודת זהות? כאן טעות בידך !!! היו שם ילדים שלא הגיעו לי לכתף.. וכשסתם התענינתי בני כמה הם.. ושאלתי לגילם.. ענו לי 15.. זה לא היה אחד רק.. אני לא באה להגיד אם המעשה של להכניס אותם הוא בסדר לא בסדר.. המועדון צריך אנשים.. אולי מלכתכילה לא היה צריך לכתוב "תעודות זהות בלבד".. אבל לא צריך להתפאר בזה שקוימו ההבטחות.. כי רק חלקן התקיימו.. אני לא רוצה שתגיב בני´לה.. אני מתה עליך - ולא רוצה שתתעצבן רק תקרא ותפנים.. כי כל מה שכתבתי פה לאהיה שקר אלא רק אמת.. ואני לא רוצה שתצדיק את זה, אלא רק תשב ואתה והצוות תחשבו (נתת איזה קודם ספיצ´ על לחשוב וכאלה) מה לכתוב ומה לא לכתוב, במה תוכלו לעמוד ובמה לא.. זהו. השברולט שולט!!! וכל מי שיורד עליו הומו !!! ודרור.. אתה הכי הומו כי אתה לא באת רק כי לא יכולת לשבת בחוץ!!!!

danihell7734

New member
רק כדי שתביני כמה מה שאמרת אידיוטי

אני הייתי הרבה ברחבת מטאל ואמרת שהיית שם אז אני יודע מי את אני בן 15 עוד חודש וחצי ואת, כמו שאמרת אפילו לכתף לא הגעת לי אז תהיי בשקט

danihell7734

New member
אני יודע, אבל פשוט באתי להגיד ש...

הנקודה שהיא ניסתה להעביר לא נכונה

RutyTuti

New member
מה אתה דפוק!?!

היא לא אמרה שהיא לא הגיעה לכתף שלכם!! היא אמרה שאתם לא הגעתם לה לכתף, ואני בטוחה שהיא לא התכוונה במובן פיזי, שזה רק מראה עד כמה אתם ילדותיים. ממתי לעזזל הגיל של הבן אדם הוא לפי הגובה שלו שאתה כול כך מתלהב שהיא לא הגיעה לכם לכתף (והפעם אני מבינה שכן התכוונת במובן הפיזי!) ומן הסתם..היא לא תגיע לכם לכתף (במובן פיזי!) כי כמו שאמרו יש הבדלי גבהים בין בנים לבנות . רק מה שרשמת הראה עד כמה שטויות אתה מדבר.

למעלה