מסיבת הקאמבק בשברולט!

benny afro

New member
עובדה

היה רחבות,היה מאנצ´יס,היה היפ הופ, היה מטאל, היה יוס, היה גדול... עובדה שאנחנו כן מקיימים הבטחות,לא כך?

Rastaman Chant

New member
חוץ מזה

הרבה מועדונים עושים את זה. אין לך מה להתבייש. גם אלגרוק עושים את זה. וכולם יודעים. אז אין לך מה להסתיר. רק חבל שהודעתם שאתם עושים כזאת רפורמה. זה לא בסדר מבחינת אנשים שבאו כי הם חשבו שבאמת יהיו 16-18 ולא 14-16 וקצת 17.

benny afro

New member
מה אנחנו מדברים על השטויות האלה

למה אנחנו מתעמקים בזה? תנו לנו לעשות את העבודה שלנו, והכול יהיה טוב, סבבה?

אוי נו מאי עשי לי טובה...

את פשוט נהנית לקטול אז כותבת... ולכל אלה שמדברים על הקטע של התעודת זהות, כמעט כל אלה שנכנסו אתמול בלי ת.ז. היו כיתה י´, ולידיעתכם היום בכיתה י´ מותר להוציא ת.ז. אז באותה מידה יכולתי להוציא ואז לא היו לכם טענות? היו לכם. הייתם מוצאים משו אחר לזיין עליו ת´שכל.

Rastaman Chant

New member
אם אני לא טועה

כתוב 16+ ולא כניסה רק עם ת"ז. דבר שני- אתם לא עושים את העבודה שלכם וזאת הבעיה.

עכשיו תחשוב טיפה עם ראש פתוח

בנאדם בא עם חברים, נגיד שניים. שניהם עברו שש-עשרה, והוא עוד חודשיים/שלוש... אז לא תתן לא להיכנס? וככה זה לרוב בכיתה י´... חל´ מעל 16 חלק מתחת... וחוצמזה, השברולט מוגדר כמועדון לנוער, אז הוא צריך להיות פעיל לכל מי שמוגדר נוער, ועד כמה שידוע לי נוער לא מתחיל בגיל 16.

Rastaman Chant

New member
נוער שמוער.

רשום 16+ הכוונה היא לא 15.5-16.5 הכוונה היא ל17-18 וקצת 16 חוץ מזה, רוב הי´ניקים עוד לא בני 16.

אוי עשה לי טובה...

איזה יומולדת הייתה לך כשהיית בכיתה י´? וחצמזה, מ´זתומרת "16+ הכוונה היא ל17-18 וקצת 16"? מי אמר לך שזה לא הרבה 16 ומעט 17 18? אני אתמול לא ראיתי כל כך הרבה אנשים בני 18, גם כשהיה כתוב 16+ והם לא ידעו שגם י´ניקים יכנסו... ואל תגיד לי כן ידעו, כי אם מישו היה רוצה לבוא ומה שהפריע לו עד עכשיו זה שזה לא היה 16+ אז הוא היה מגיע לראות.

Rastaman Chant

New member
הייתי בן 15 בתחילת י´

זה לא משנה בכלל כמה בני 18 באו. הכוונה היא לעלות את מפלס הגיל. זה מה שחשבתי לפחות. אבל עכשיו אני מבין שהכוונה הייתה פשוט להביא עוד אנשים ע"י שקר.

benny afro

New member
טוב,לירן

שתבוא לשברולט פעם אחת ויהיה לך בסיס לדיבורים שלך,נדבר,כי עכשיו הראת לי שאתה לא יודע,כי רשום על ההזמנה רק כניסה עם תעודות זהות,ולא רשום 16+, אבל בכל מקרה,שמעת פעם על המשפט,אל תשפוט אדם,לפני שתגיע למקומו? אתה מרגיש סבבה מאחורי המחשב לשפוט אנשים בלי לחשוב אפילו מה כמה למה,אני מעריך אותך בתור חושב,אז אני מאמין שאתה יכול לעשות את זה, פשוט תחשוב, לפני שאתה ממשיך לדבר שטויות ולהגיע למסקנות מטופשות,רק כדי להציק,ולחשוב שאנחנו באים לעבוד על אנשים כדי שיבואו,נראה לך? ת´כלס אנחנו באים רק לעשות כמה שיותר טוב,וחס וחלילה לא לעבוד על הקהל שלנו, כל דבר שבמקרה ולא יצא לפועל, למרות שרצינו שיצא, קרה לא באשמתנו,זה בטוח. אוהבים אתכם,קהל שלנו.

Rastaman Chant

New member
מכיר את המשפט

וחושב שזה המשפט הכי מטומטם שקיים. ברור לי שאתם לא באים לעבוד על הקהל שלכם. וגם היה כמעט ברור לי מהתחלה, ועכשיו הבהרת לי, שפשוט לא היו לכם ביצים להגיד לאלה שבאו, אל תיכנסו. כי לא היו מספיק אנשים. אבל לדעתי, אם תוכיחי כמה פעמים, שבאמת, המקום מתאים לגילאי 17-18 יבואו יותר אנשים, ויבואו כולם! זה הכי חשוב לא? אלה שכבר בני 18, לא באים לשברולט כרגע, כי הם יודעים שכולם שם בני 15. ואל תתמם. ואם הם ידעו שהמקום הוא לגילאי 16-17+ הם יבואו, ואלה שעוד לא בגיל המיועד, יבואו כשיהיו! ככה כולם מרוויחים! אם אתם משאירים את המצב כמו שהוא, ה"גדולים" מפסידים!

benny afro

New member
אחחחח לירן לירן...

אתה חושב שאתה כל כך יודע... תאמין לי שאתה לא יודע כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אתה כל כך חמוד שאתה מנסה להבין,בא נגיד שמספר הגורמים בפונקציה של כמות האנשים שיכולים להגיע, עולה על 10...ואתה מדבר איתי על 2... לירן לירן . כמו שאמרתי תשאיר לנו את העבודה,ובבקשה אל תנסה להבין ולבזבז לי את הזמן.

^NB^

New member
בני, לירן ניצח

די די לגרור את זה לפסים אישים זה עצוב.

benny afro

New member
דרור

סתום ת´פה,אין לי כוח להקשיב לך,שאתה בכלל לא מבין כלום,עוד אחד ממבקרי האינטרנט,כולכם LOL אחד גדול. מצטער שאני לא נחמד,אבל עברתם את גבול הטעם הטוב.

^NB^

New member
מצטער בני.

אתה צודק אני באמת לא מבין כלום

Absolut May

New member
ומה בדבר הט´ניקים?

מה אתה חושב שאכפת לי שט´ ניקים וי´ניקים יכנסו אני פשוט לא מבינה מה הקטע - למה אומרים משו אחד ועושים ההיפך לגמרי למה האיומים!?

למעלה