מסיבת והופעת פאוור-גות'!!

Blade Of Fire

New member
מסיבת והופעת פאוור-גות'!!

מצטער על ההודעה החדשה, איתי, אבל אין אוף פנוי
בעוד שבוע, יום חמישי ה17.5.07, תתקיים היומולדת של רועי-אחד השותפים בחנות הוולווט! המסיבה תתקיים במועדון הסאבליים בת"א(פרטים בלינק). http://www.metalist.co.il/EventPrivate.asp?id=412 שימו לב-אחיו, עידנוס, מתקלט! מה שאומר-הרבה פאוור! הרבה גות'!! והכניסה חינם!! הערה מאוד חשובה: אומנם לא מצוין בפלאייר, אבל במועדון הסאבליים קיימת הגבלת גיל בד"כ (18+), כך שמי שבאמת מעוניין-אני מניח שניתן להתקשר לחנות ולברר האם יש הגבלת גיל. הטלפון של וולווט:03-5299595

כך ש...

אם אני הולכת, איתי וענבל נגררים איתי כל כך!!!
ועידן באמת! יש 113431688316 אופים בעמוד אחד. כל העמוד אוף חוץ משלושה שרשורים בלחץ! ששניים מהם הפכו לאוף רציני!

danduuu

New member
אנחנו הולכות?? תראי איך את שוכחת ממני ../images/Emo7.gif

לא אוהבת אותך יותר

The Cat Woman

New member
לא שמתם לב שהיא קראה לי ענבל? ../images/Emo12.gif

לא נורא, אני רגילה... זה ענבר
אלא אם התכוונת לאיזה ענבל לא ידועה אחת. ות'כלס אם אתם הולכים תגידו לי! אני אשמח לבוא (נראה לי)

Shusho

New member
אין צורך לבדוק,

הסאבליים זה פאב ולכן גם במחווה לקווין לא נתנו לי להכנס, למרות שהייתי בת 17 ועשרה חודשים בערך. תביאו ת.ז. איתכם :)

dralan

New member
חחחח

יאללה שכל אחד ימצא לו מישהו בן 18 להיות התיק שלו P:

The Cat Woman

New member
אני לא אוהבת תיקים במסיבות. זה מעיק. ../images/Emo11.gif

אבל היי, אתם יכולים להיות השרשרת שלי או טבעת או משהו

אלאנקה

New member
אני רוצה להיות השרשרת שלך../images/Emo3.gif

יש לך שרשראות יפות
. (נו, אז מה אם ראיתי רק אחת
, אני מניחה שהיא מעידה על השאר
)

חחחחחחחחח לי לא תהייה שרשרת או צמיד

ואני גם לא רוצה מתעלקים
את לא מבינה כמה אנשים נגררים איתי. אני כל כך מאושרת!!!! גם חברה שלי שמכירה את הגיטריסט [ההוא שיש לו יומולדת...] אז הולך להיות נפלא. האח כמה כיף להיות מקושר. אוף למה אין אריה? XDDDDDDD

מה הקשר רמת-חן?

תחשבי שאם היה אריה היה לי מה לעשות בין ארבע לחמש אחרי המסיבה הזו. משמע - מוסד בחינם!!

The Cat Woman

New member
אז זהו שאם היה לי את רמת-חן גם לי היה חינם

למעשה הייתי שם די הרבה פעמים בחינם, אבל אני מעדיפה לשלם מאשר להיות חברה של הקוקסינל הזה
אגב- אם את מכירה יחצנים/סלקטורים סביר להניח שאת מכירה את הלשעבר שלי. בע.

למעלה