קוקסינל...
V Vampiria in a night New member 10/5/07 #13 אנחנו לא זקנים! ../images/Emo7.gif אנחנו פשוט חכמים יותר בשנים....
V Vampiria in a night New member 10/5/07 #12 אוייש כל הבכיינים האלו בפורום הזה! ענבל = ענבר איתי = הפסיכי ההוא שמכניס נשים להריון דנה - > זו לא שאלה אפילו.... את גרה מטר לידי. יכולתי פשוט לדפוק על דלת ביתך ולהגיד "תתלבשי. נוסעים לת"א"... תשאלי את עידן שכחתי עוד מישהו?
אוייש כל הבכיינים האלו בפורום הזה! ענבל = ענבר איתי = הפסיכי ההוא שמכניס נשים להריון דנה - > זו לא שאלה אפילו.... את גרה מטר לידי. יכולתי פשוט לדפוק על דלת ביתך ולהגיד "תתלבשי. נוסעים לת"א"... תשאלי את עידן שכחתי עוד מישהו?
D danduuu New member 10/5/07 #30 יששש אוקיי ../images/Emo9.gif עכשיו אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif וגם מור תוכל לבוא נכון? אולי נעשה לה הפתעה ליומולדת, כי זה יוצא 8 ימים לפני היומולדת שלה וגם ככה באותו יום של היומולדת היא לא תוכל לצאת לא נגיד לה כלום ומקסימום אני אדבר עם אמא שלה או משהו, וניקח אותה בלי שהיא תדע לאן, למרות שאין לי מושג איך נעשה את זה חחחח תגידי לי מה את חושבת
יששש אוקיי ../images/Emo9.gif עכשיו אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif וגם מור תוכל לבוא נכון? אולי נעשה לה הפתעה ליומולדת, כי זה יוצא 8 ימים לפני היומולדת שלה וגם ככה באותו יום של היומולדת היא לא תוכל לצאת לא נגיד לה כלום ומקסימום אני אדבר עם אמא שלה או משהו, וניקח אותה בלי שהיא תדע לאן, למרות שאין לי מושג איך נעשה את זה חחחח תגידי לי מה את חושבת
I Itay Simons New member 10/5/07 #14 לא נורא, לך מותר ../images/Emo9.gif ואמממ תלוי בשעה כי באותו ערב יש לי טקס סיום וכאלה :X
S Shusho New member 10/5/07 #15 איך כל כך מוקדם? ../images/Emo12.gif הטקס סיום שלי עוד איזה מליון שנה וגם הנשף...
L Lily SonataArctica New member 10/5/07 #16 הנשף שלנו גם עוד מיליון שנה אבל הביצפר שלנו רוצה להיפטר ממנו כמה שיותר מוקדם...
I Itay Simons New member 10/5/07 #19 אתמול בערוץ 1... מן תוכנית שעשו בפינלנד...דיברו על ההפסדים שלהם לאורך כל השנים זה היה ממש משעשע
D danduuu New member 10/5/07 #31 כן אני ראיתי, בערך ../images/Emo3.gif אני מתה עליהם ../images/Emo6.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 11/5/07 #33 תפוז אמר את שלו../images/Emo26.gif ... סתם בובה, את יודעת שאני אוהבת אותך