מסיבת והופעת פאוור-גות'!!

חחחחחחחחחחח

זה היה אדיר!!!!!!! הצונאמי. את יודעת שאנחנו אוהבות אותך!!

danduuu

New member
XDDDDDD ../images/Emo6.gif

גם לי זה קרה פעם..ואז תפוז לא התחבר לי איזה כמה חודשים או משהו כזה
הוא עשה עליי חרם.

Itay Simons

New member
דגש של המילה "הצפה" ../images/Emo6.gif

אפילו תפוז הנכה הספיק לקלוט את אלונה

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifמצאתי עוד תמונה! איתי יהרוג אותי../images/Emo6.gif

הוא לא שם לב שצילמו את זה בכלל...
אבל אני בדיוק נשכתי את שפתי והרמתי את הראש- ובום! אני רואה מישהי מצלמת אותי... WTF

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif את נראית בשוק של החיים שלך, ואיתי

נראה כאילו שהוא שוקל בכובד ראש אם לענות ל-SMS או לא...
שימו פשוט את כל התמונות שיש לכם משם, זה מבדר:]

Super Alonit

New member
מה אתה מקטר? תמונות רעות אין לך,

ובזאתי יצאת קוקי מהורהר כזה
אז שקט!

לא לא... זה הולך ככה:

איתי מקבל הודעה "האלבום מכר עוד אלף עותקים היום" הצלמת: "זמן נפלא לתפוס אותם" ענבר: "אני לא באמת מואשרת מכל הכסף שאנחנו עושים. הו! פאפראצי!!" איתי: "הו. בנורווגיה. להופיע שם או לא?" הצלמת: "ה! איתי וענבר. מושלמים. ייאי!" עד שאיתי מבין מה קרה, הצלמת הולכת ומצלמת תמונה קצת פחות שווה - שני אנשים באים על סיפוקם בחדר המדרגות החשוך..

Super Alonit

New member
אני הייתי יותר בראש של...

~איתי מקבל SMS מיבואן הקשתות הורודות שלו שעומד לאזול המלאי~ ~ענבר נושכת את שפתיה בייאוש, היא יודעת שאיתי לא הספיק לקנות מספיק קשתות ורודות כדי לשמח את ליבו~ ~איתי עומד לבכות~ ~צלמת מנציחה את האירוע המרגש~ אבל לא כתבתי את זה כי עניין הקשת הורודה מרגיז את איתי

חחחחחחחחחחח

האמת שזה מאוד מאוד מתאים!! אבל לגבי ענבר זה יותר ~ענבר נושכת את שפתיה בייאוש. נמאס לה מהדמעות של איתי. ותוהה תוך כדי "מה ייקרה אם יהיו לו קשתות לבנות? או אולי ירוקות??"~ !....... ואת השאר אנחנו מכירים

The Cat Woman

New member
האמת שהנשיכת שפתיים הזאת נראית לי

יותר כמו- ~איתי הצליח להשיג ת'טלפון שלי~ ~אני נושכת את שפתי במחשבה מה יקרה אחרי שאשקה אותו בשיכר~ ~הצלמת באה~ ~אני קולטת אותה בזוית העין ועושה לה עיניים שמבהירות את כוונותי~
סתם איתי, אני לא באמת רוצה לאנוס אותך... אבל ככה זה נראה שם!

Super Alonit

New member
כל העלילות האלה מבדרות אותי../images/Emo6.gif

אגב, בהתחלה כשקראתי מה שכתבת על זה שאת קולטת אותה בזווית העין ומבהירה את כוונתך, חשבתי שאת מזמינה אותה להצטרף.
(דווקא תרחיש הגיוני יצא לך, לא ששלי סותר את המציאות אבל בכל זאת...
)

למעלה