מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..../images/Emo150.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ווינגז

New member
מסכמת את השבוע../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון-שני-שלישי, יעלי.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. להיות אצל יעלי?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פתאום קלטתי שהגיוס די קרוב. התעצבתי מעט כי.. הוא לא עוזב אותי במנוחה, ונמאס לי. התעצבנתי על.. הזה מלמעלה, בעיקר. אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... אף אחד. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. החגב! אה, וקינג קונג עם התגובות של יעל.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. בטח היה משהו, לא הגיוני שלא. אה, חייכתי כשנוּש סיפרה שטוב לה בעבודה, זה נחשב?
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נרגעתי טיפה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ... הסרט הכי טוב שראיתי.. יעלי, איך קראו לסרט הפסיכי על תחרות היופי? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משגב.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה משהו כזה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי, ללי, נוּש ושחף. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי, כמובן, תראי כמה פעמים את מופיעה פה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. ^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בית החיות של יעל. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Soul Dogs (Down we Go) - Lady Macbeth
אלבום השבוע שהיה.. לא היה משהו ספציפי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I never forgot it, confusing as it was No fun with no guilt feelings הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא הרבה בכלל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. מה שהיה בתחילת השבוע.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי, כמובן?
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם הפרוייקט, בבקשה בבקשה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שאלה טובה.

שירלי317

New member
פוף.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, ת''א עם כל החברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טיפול אצל הכירופרקט הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהבנות שלי נטשו לפולין
התעצבתי מעט כי.. מאוד. כי אכזבתי את טורי
.
התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני כבר יכולה לעשות? התאכזבתי מ... כי...מעצמי, כי איכזבתי את טורי.
בכיתי מעצב/אושר כי.. כאבים ובגלל שאני מפגרת ומצטערת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."חתול עם זנב ורוד שהולך לחפש עדשה מתחת לציפורן של ליאור שנמצא בסין"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."..........מספר דוגמאות?(התשובה היא: כן.)" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נחתי קצת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לנוח, ולא ללכת לקימי שבוע שלם. הסרט הכי טוב שראיתי..חוצבים שכאלה. זה גאוני! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..גני יהושוע ובכלל ת''א. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כמעט קניתי שמלה מדהימה ב550 שקל. אבל לא
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..תקוה ליאור ושירק'ה. התודה שלי השבוע היא ל..תקוה, שגרמה לי לצאת מהבית סופסוף. וליאור, על היום בערב פינקתי את עצמי השבוע עם..כרטיס אשראי חדש! ומנוחה. כירופרקט. בריכה. מנוחה. מאכל השבוע שהיה הוא.. לא גבינה. לא.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? העדשה שמתחת לציפורני החתולה עם המעיל פרווה השחור שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Poor Little Rich Boy משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כל הליריקה של Poor Little Rich Boy הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הכאבים. והבהייה המיותרת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה את קימי וארכב. אראה את אורלי ופרסי. אסדר כמה עניינים. ואפגוש את כל האנשים שנוטשים אותי לפני שהם נוטשים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המחשבה על קימי והגעגועים
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..המחזמר של אחותי. קים. לונה פארק. אולי לראות את הבנות? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אראה את הבנות! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טורי
יעלי, ללי, ליזי,ברבר ואת הבנות שיחזרו מפולין.

Lian815

New member
השבוע שליD:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום:שני כי:באתי עם חברה למפגש פורום בת"א והיה שווה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: המפגש פורוםD: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע:אין התעצבתי מעט כי:לא התעצבתי.. התעצבנתי על:אורי... אבל בסוף סלחתי כי: בסופו של דבר צריך.. התאכזבתי מהאוכף כי הוא לא משהו.. בכיתי מעצב/אושר כי:לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע:ישנתי אצל חברה והיו צחוקים.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו:אמא של חברה שלי "הגר(אחותה של חברה שלי) תקום לצעוק" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי:קניתי קלמר של דה נייטמר ביפור קריסמס.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל:ללכת מהסנטר לעזריאלי ברגל. הסרט הכי טוב שראיתי:שרק 3 המקום הכי טוב שאליו יצאתי:לילות קיסריה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה:קרטיב במכולת..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע:מאור ויסמיןDD:(אנשים מהמפגש פורום) התודה שלי השבוע היא ל:אמא שלי שהשקיעה בי הרבה כסף לבילויים.. פינקתי את עצמי השבוע עם:מים בטעם. מאכל השבוע שהיה הוא:אמפנדס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע של ליאן?חחחחXD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה:My Chemical Romance-Famous Last Words אלבום השבוע שהיה:החדש של MCR ^ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה:"אין לי רגע דל או סקנדל או פסטיבל"XDD הייתי מוחקת מהשבוע הזה:את ההודעה שאנחנו שנה הבאה נלמד בכיתות שלמדנו בהן בז'.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני:ישמע את ההודעה "מיי כימיכל רומאנס באים לארץ בתאריך.........." השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא:יש כמה...כמעט כל אלה שהיו במפגש פורום.. השבוע שבפתח (מראשון)- - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הגיוס של אח שלי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודעת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לנסוע לת"א לאחותי.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ג'רארד
שבוע נעים לכולם!

netapet2

New member
בלכעס

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חצי מהיום הזה, וזהו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כלום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה כזה. התעצבתי מעט כי.. אני עצבנית השבוע הזה בטירוף התעצבנתי על.. כל כך הרבה אנשים אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? למעט, וגם זה לא ברור למה התאכזבתי מ... כי... כל העולם הזה, כי הוא דפוק. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא אכנס לזה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום, "את יכולה לעזור לי עם אוליביה?" "ב...[במה]" "בבקשה" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ^^ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיימתי את הקייטנה בשלום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום אתמול הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא היה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופיר. התודה שלי השבוע היא ל.. אופיר, שספגה את כל הצרחות והבכי שלי D= פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום מאכל השבוע שהיה הוא.. כלום אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חרא בלבן" [מוכר?] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לפעמים אני משתגע" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ה-כ-ל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן, אשן ואשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אופיר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שימותו כמה אנשים [סתםסתם שפשוט יעלמו לי מהעיניים] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אפחד. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

LordHorse

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אתגעגע אלייך טילים! [או בשפת ענבל; אחושילינג!]

sAp14

New member
=)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מיום שלישי עד היוםם..רפסודיה בכנרתת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחה איתו,הפלגה בכנרת עם כולם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. היא מתעצבנת על כל דבר קטן התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...רותם! הוא לא יודע לשוט!!חחח בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממ..נתקעה בנו רפסודה והרגל שלי נפוחה,צבענו איזה ילד מתי שהוא ישן והוא הסתובב ככה כל היום ולא הרגיש. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו המוןן הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבנות את הרפסודה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כנרת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא היה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ממ..כולםם=]] התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..כנרת מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל הריבים שהיו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן נורמלי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לפגוש את כולם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שכולם יבואו ויהיה מצחיקק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את החבר'ה מהמדצי"ם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

D:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי עיר-קניון-שירצ', שלישי כי משפחה וחמישי כי חווה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המצברוח חזר?
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הברית? :X. התעצבתי מעט כי.. כי, אמ, ככה. התעצבנתי על.. :X. אבל בסוף סלחתי כי .. זה סתם טמטום... ולא יותר מזה. התאכזבתי מ... כי... לא יודעת. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "או מיי פאקינג גאד, נשברה לי הציפורן!" [ויירד, זה היה בשבילך
] והמה שמו ההוא בגלידרייה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. וואו, כל ההשתפכות ביום שלישי
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נמנמ
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום
. הסרט הכי טוב שראיתי.. הרקולס
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עיר-קניון-שירצ', סבא וסבתא וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה אנשים :]. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אופטימיות D: מאכל השבוע שהיה הוא.. מילקשייק D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טרילילי". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אוברס. אלבום השבוע שהיה.. כרגיל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Leb Die Sekunde
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. איהנה D: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. נמ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נמ!!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נמ. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

horse life

New member
במיוחד בשבילי? איזה כיף לי!../images/Emo3.gif

חח זה היה משעשע....תהני הכי שבעולם! (אם לא נדבר לפני הטיסה)

lereran

New member
אני

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום שישי כי קפיצות!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סיום הקורס- עברתי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ להפגש עם כמה אנשים וחווה התעצבתי מעט כי.. אנשים לוקחים דברים בלי לשאול ועוד משקרים !! התעצבנתי על.. מישו... אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי ולא אסלח.. התאכזבתי מ... כי... כנ"ל בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח בחוווה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אוי איזה פקאצה היא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לעבור לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצלם כל כך הרבה הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ עוד מעט הארי פוטר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון וחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ממ אפשר להגיד שגיתית התודה שלי השבוע היא ל.. גיתית פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה ארוכה ועוד הרבה דברים מאכל השבוע שהיה הוא.. לחמניה חחח כל הקורס איככ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הרצף.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מונסון אלבום השבוע שהיה.. ממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כן אה??"... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא מוחקת.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כמה אנשים מסויימים.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שוב לרכב ולראות אנשים מסויימים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ביחוד את דנה

belledejour

New member
איזה שבוע....... ../images/Emo178.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי, כי היה שיעור קפיצות טוב.... חוצמזה גם היום [שישי] כי עברתי את המבחן [התרגשות.] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הצלחתי לצאת מבעיה גדולה
אה וקניתי לפטופ חדש!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: ? התעצבתי מעט כי: נפרדתי ממיקי... התעצבנתי על: נחשו אבל בסוף סלחתי כי: סלחתי? התאכזבתי מאמיר ששכח אותי היום בהופעה להורים
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: עומרי... בהחלט... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "חבר זה לא קיר"......... גבינה בולגרית וטחינה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: הייתי היחידה שלא הייתה על סף התמוטטות מהמבחן רכיבה הזה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להגיד למיקי את מה שהיה לי להגיד ולקום אתמול בבוקר... הסרט הכי טוב שראיתי: Its a boy girl thing המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הבית של אילת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: המחשב שלי! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: מאירה חולה עליך!!! התודה שלי השבוע היא לעדי......... thanx פינקתי את עצמי השבוע עם: קצת המון צחוקים, בן אנד ג'ריס
ולפטופ! מאכל השבוע שהיה הוא: הסוליה מהחווה, גבינה בולגרית וטחינה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו: is it over yet? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: dont matter אלבום השבוע שהיה: ? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: aint nothing but a party חחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום...... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
חופש מהחווה הזאת
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: מאירה ועדי... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לוידעת.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לוידעת..... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי

belledejour

New member
ובמיוחד לרוני:

עמית לכי תביאי לי פופיס, ספריינג וביצות מהג'ונגול באגלטונים בווסטראן ותשמיעי תגידי מונסון של טוקיו מיו מיו...... הרי בסוף כולנו טחינה
הייתי חייבת להוסיף

למעלה