מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

shirli0811

New member
לאלא

הוא לא היה סוס קפיצות בגילגול שעבר. הוא עכשיו סוס קפיצות
חתיכול של אמא

ToryMaster

New member
וביניהם!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון/שני/שלישי כי יעלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: המממ יעלי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: לא היה כל כך מרגש השבוע האמת, אולי טלפון מחברה שהתגייסה. התעצבתי מעט כי: קיוויתי לראות מישהו ולא נראה לי שזה יצא. התעצבנתי על: אנשים מטומטמים. אבל בסוף סלחתי כי: מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מאנערף, עצמי כי רציתי ותכננתי דברים שלא ביצעתי. בכיתי מעצב/אושר כי: בכיתי מכאב, נחשב? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: חגבים חגבים! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא ממש הרגשתי טוב עם עצמי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לשרוד את הכאבים
הסרט הכי טוב שראיתי: LOL קינג קונג עם יעלי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: לא יצאתי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: יעלי
, מושי, בתיה, נעמה, אנשות שאתם לא מכירים. התודה שלי השבוע היא ל: יעלי
פינקתי את עצמי השבוע עם: כלום. מאכל השבוע שהיה הוא: עוף שלא אני בישלתי. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חגבופוביה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: לא היה. אלבום השבוע שהיה: כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: לא היה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: את עצם קיומו? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: לא משנה כבר:|. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: יעלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פגישה בשני, לבלות עם חבר שברגילה, קצת קניות, צריך דטיף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בשני. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: החייל שלי, אבל אמ, כן טוב. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): דוואי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ToryMaster

New member
תודהתודה, דגמנתי לאיזה ידיד לפרויקט לבצלאל

מלחיץ בטירוף, ובסוף הוא גם לא השתמש בהן, אבל! עבודה טכנית מהממת.

ToryMaster

New member
נדמה לי שזה כל מה שיש לי כרגע

היו לי עוד איזה שתיים - שלוש, אבל גם לא ראו בהן יותר מדי. קיצר, לא הפסד גדול, באמת.

ram ram

New member
השבוע שלי..../images/Emo13.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ.. שישי, ביקור חוות,שיעור קאטינג על סוס תותח!+טיול על סוס ענק!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור הקאטינג.. כל כך נהנתי.!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת...
התעצבתי מעט כי.. מממ.. לא יודעת...
התעצבנתי על.. על הקורס מדריכים שאצלנו בחווה! חבורת עצלנים.!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח להם 88&^%$#@!!
התאכזבתי מ... כי... מהקורס...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עם הילדים בישוב...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רם, החלטנו שאת צריכה להציג את פפ..."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בסוף קלטתי מה באמת אני צריכה לעשות..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר..
הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט של המקצה...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שרונה.!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ים ים..
התודה שלי השבוע היא ל.. לכל מי שלקח אותי לחווה השבוע.! אבא+רותי+שרון שלקחו אותי לחווה, אריה שלקח אותי לשרונה ולשי שעשה לי שיעור.!
פינקתי את עצמי השבוע עם..לישון קצת יותר.!
מאכל השבוע שהיה הוא..--
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?--
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המראה של ילדה בת 10 קופצת לג'ונה על הגב ומושכת לה בפה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור.. היה לי..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ים ים..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אחוי חוזר מאיטליה.!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שלא ירכבו על דייגו בכלל.! [לא יקרה..
]
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. גלי...
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הלוואי על כל סוס ככה מרעה...!!
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

SNTQ

New member
../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..כל השבוע,כל יום משו אחר כי.. חברים,צבא,רכיבה,יציאות,אימונים,נסיעות והסתובבויות חסרות תכלית.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם חברה טובה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הגיוס של חברה הכי טובה שלי התעצבתי מעט כי.. הצבא לקח לי אותה התעצבנתי על.. חברה שבמקום לתמוך צעקה אבל בסוף סלחתי כי.. עוד לא סלחתי
התאכזבתי מ..עצמי וממנו כי.. החלטנו לסיים הכל למרות שאפשר להמשיך בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי חברה הכי טובה התגייסה ומעצב כי החלטנו לסיים הכל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "יועץ פיננסי לענייני דלק יש לי אה?!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אוהב אותך" (חבל שבא אחכ ה"אבל..") הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי בהחלטה שלי למרות הכל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. מסע כאבים בעקבות הפרידה הסרט הכי טוב שראיתי.. זכרונותיה של גיישה
(!!) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היום עם 2 חברות הכי טובות לקפה קפה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופירי,מעייני,מאיו ואמא התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה כאב?
מאכל השבוע שהיה הוא.. סופלה שוקולד היום בקפה קפה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "פרידות." (על כל סוגיהן) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הזאב והאיילה/אביתר בנאי אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כמה אבסורד- "אם הוא ילך , אז תתני לו וכשילך את תדעי אם הוא ילך תחייכי לו אם הוא ילך, אל תבכי.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. פרידה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם החיילת הטרייה שלי-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פולי (למרות הכל),אופירי,מעייני ומאיוש' השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חיפה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אתרגל לעובדה שהיא בצבא (?!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פולי,אופירי,ניצנוש',מעייני,מאיו

למעלה