מסכמים את השבוע בפורום רוכבים צעירים..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

GiTaN

New member
לי.. את הורגת אותי..../images/Emo6.gif

זה באמת לא מזיז לך מה חושבים?!?!?!?!

belledejour

New member
../images/Emo13.gif

מכירה את המשפט "צחק על עצמך ואחרים לא יוכלו לצחוק עליך"? חוץ מזה, אני יודעת מה נכון ומה לא... שיקפצו כולם

SILVER LADY

New member
נהנהנה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ממ ראשון שני חמישי שישי כי קיסריה וכי היה ממש כיף בחווה היום :] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ השיעור היום אייגאס.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הוממ לא היה משו מיוחד התעצבתי מעט כי..אנשים כפוי טובה התעצבנתי על.. מי שיודעת יודעת אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי...עצמי.שאיכזבתי אותו, אבל עבר
בכיתי מעצב/אושר כי..4 חודשים =[ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אני ונועוש חחחח כל שנייה איתה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מחמאות על קוקי ממורקה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הדרסאג' ממש השתפר
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... פאקקקקקק רק אני נועוש ועדן בחווה כל יום.
קשה קשה הסרט הכי טוב שראיתי..עוד מעט רואה רטטוי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הבית ילדים אתמול חחחח ואורוות הקיסר והחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה..ומכנס רכיבה כזה סקסי אומייגאדד משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה =] נועוש עדנה שייניקיטה אהובתי וגלי :] התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..מקלחת זה אחד הנחוצים מאכל השבוע שהיה הוא..מממ פסטה חח.אני ייגמל. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ע ו מ ס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שווים -רן דנקר אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את רובו.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב רק על קוקי חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה :] שייניקיטה ונועוש קוקיי כמובןן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורי קפיצות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אני ארכב נורמלי בקפיצות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה :] גלי ושייניקיטה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Vintage Queen

New member
רטטוייי../images/Emo23.gif../images/Emo174.gif../images/Emo99.gif

חח זה הסרט הכי חמוד שישש! P= הסרט המצוייר הכי טוב שיצא לי לראותתת 3>

SILVER LADY

New member
יווו זה היה כ"כ חמודדד ../images/Emo9.gif

רטטוי זה אחד המילות המצחיקות חחחח

AnGi14

New member
סופשבוע [:

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי כי הייתי בחווה והי הממ שכיף
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...יום שני רכבתי לבד והמדריכה שלי אמרה לי שהקאנטרים שלי היו טובים D: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...יומולדת לאמא התעצבתי מעט כי...ראיית ת'פרחות והערסים של השיכבה באמצע החופש \= התעצבנתי על...----------- אבל בסוף סלחתי כי...----------- התאכזבתי מ... כי...עצמי כי וויתרתי לעצמי בשיעור בחלק של הקאנטרים ולא הייתי מרוכזת בכיתי מעצב/אושר כי...---------- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...הייתי עם חברות בשכונה וקנינו חד סוכריות צבעוניות ואני קניתי XT והתחלתי לצלם אותם בכל מני אפקטים ופוזות ויצא יפה [: מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..."את יפה!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...המורה הפרטית למתמטיקה אמרה שאני נבונה ומתקדמת יפה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לשבת שעה אחת בשיעור פרטי במתמטיקה [מתמטיקה זה דוקא זה כיף כשמבינים XD] הסרט הכי טוב שראיתי...הגבר המושלם המקום הכי טוב שאליו יצאתי...לשכונה עם חברות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... כלום \= משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...את כל המחמאות שקיבלתי השבוע [: התודה שלי השבוע היא ל... לכל מי שסבל אוית בשקט XD פינקתי את עצמי השבוע עם...הדיסק החדש של THE USED מאכל השבוע שהיה הוא...חטיף אנרג'י XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"מצוננת" XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...SWING SWING של The All-American Rejects אלבום השבוע שהיה..Lies For The Liars של THE USED משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..."השפן הקטן שחכ לסגור הדלת הצטנן המסכן וקיבל נזלת לה,לה,לה אפצ'י! לה,לה,לה אפצ'י! לה,לה,לה אפצ'י! לה,לה,לה,לה..."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה...את הפרחות והערסים ביום רביעי XD הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אסיים ת'שיעורים במתמטיקה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...אנג'ל והסייחה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...חווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אזכה בלוטו XD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...-------

AnGi14

New member
חח תודה ../images/Emo109.gif

יש לי מלא תמונות של זה אני אשלח לך במסן אם בא לך

איזה חוםםםםםם

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.שני, שיחקנו בבוץ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לרכב על קנדי?? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שני ששיחקנו בבוץ בגרש מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני כזה סקסי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני אדיש לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת פעמים הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..2 מסעדות פעמים בשבוע!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מכנס ב700 שקל מחנה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רוני ואנה התודה שלי השבוע היא ל..רוני שהייתה סבלנית אליP= פינקתי את עצמי השבוע עם..סושי? מאכל השבוע שהיה הוא..סושי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?עייפות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..how to save a life הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אתמול הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח ושיהיה לי כוח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קנדי והשמיכה הזוהרת
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אחזור לשפיות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..חח ג'רוםםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חתולי סקסית שלי

gili600

New member
ההתערבות ../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול- שישי, היה פשוט כיף להיות בחווה עם כולם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא יודעת.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול אחה"צ התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... למרות שחגית אמרה שהיה ממש טוב לא הרגשתי כל כך וזה קצת מאכזב בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרבה
.. בעיקר בערסל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מעניין איך החיים היו נראים אם האצבעות שלנו היו ככה.." "נכון, איך היית מדליק סיגריות?" ~מנסה חצי שעה ולא מצליח~ "הייתי מבקש משלומי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת הסרט הכי טוב שראיתי.. אמא בת 16 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בנדג'ים חדשים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עדי, נוי, רייצ' התודה שלי השבוע היא ל.. מאיה פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה נסטי מאכל השבוע שהיה הוא.. בורקסים בבוקר לפניי הקייטנה ונסטי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ערסל והתערבות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. dont matter אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כמעט נגמר כבר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ההתערבות ביום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. עדי יפסיד! מוהאהאהאה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

shirli0811

New member
../images/Emo107.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי,שישיבת כי.. שלישי בבוקר הלכתי לטפל במיסטי והרצתי אותה ואח"כ פנג שבר שיא בקפיצות שלו-קפץ טריפל מטר עשרים רוחב
ואפרייט בגובה מטר עשרה
, ואז חווה שיעור טוב. שישיבת-ישנתי אצל מורני, ראיתי אותה, את לואי ואת אפולו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פנגהה כפרעליו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אני באה ללכת לחווה ופנג קופץ עליי ונותן לי חיבוק
התעצבתי מעט כי.. הל ךלי זוועה בשיעור ביום חמישי :( התעצבנתי על.. הגנבים, 3 פעמים בשבוע אחד הם ניסו להכנס אליינו לבית
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי יימח שמם התאכזבתי מ... כי... עצמי על השיעור ביום חמישי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."אלף ואחת סיפורים של לאון.."
חחחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..השוטר שבא אלינו אמר לי- "יש לך חוש משטרתי", אני בתגובה -"זה בדם שלי".
, לראות את מורני כ"כ מאושרת בזמן ואחרי אימון
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ישנתי בלילות בגלל הגנבים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון כל השבוע ולהקשיב כל הלילות אם יש גנבים בחצר. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט שראיתי כשהגנבים שמו סולם לחלון של החדר שלי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באולינג, נאפיס
, חווה, ומורני :] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמא קנתה לי היום 2 חולצות חדשות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, שוטרים [חחח], גפן, מורניי
, גל, ענברי כמובן, אחיות שלי, ועוד כמה.... התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת שוקולד חמה בנאפיס
, עוגת ביסקווטים שאני הכנתי :] מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל חלביי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בלי פחד.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. דפנטלי גנבים, ושיעור רכיבה ביום חמישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא היה מושלם, וייגמר בלראות את המשפחה בערב :] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגהההה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לסיים להכין הכול ליום ראשון אח"כ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מקווה לראות מחר את כול הצחניקיות ביומולדת של שיר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הקוד של הפליקס 147852369, פנגה מלך
מאוהב|

גולע

New member
אווויייייייייייי ../images/Emo99.gif

חולה עליך ועל הכלב שלך המושלם שלך חחח(פנגה
)
אויי הוא היה סוס קפיצות בגלגול שעבר ואני לא צוחקת
אוהבתתוכם

למעלה