../images/Emo107.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo42.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי,שישיבת כי.. שלישי בבוקר הלכתי לטפל במיסטי והרצתי אותה ואח"כ פנג שבר שיא בקפיצות שלו-קפץ טריפל מטר עשרים רוחב
ואפרייט בגובה מטר עשרה
, ואז חווה שיעור טוב. שישיבת-ישנתי אצל מורני, ראיתי אותה, את לואי ואת אפולו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פנגהה כפרעליו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אני באה ללכת לחווה ופנג קופץ עליי ונותן לי חיבוק
התעצבתי מעט כי.. הל ךלי זוועה בשיעור ביום חמישי
התעצבנתי על.. הגנבים, 3 פעמים בשבוע אחד הם ניסו להכנס אליינו לבית
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי יימח שמם התאכזבתי מ... כי... עצמי על השיעור ביום חמישי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."אלף ואחת סיפורים של לאון.."
חחחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..השוטר שבא אלינו אמר לי- "יש לך חוש משטרתי", אני בתגובה -"זה בדם שלי".
, לראות את מורני כ"כ מאושרת בזמן ואחרי אימון
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ישנתי בלילות בגלל הגנבים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון כל השבוע ולהקשיב כל הלילות אם יש גנבים בחצר. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסרט שראיתי כשהגנבים שמו סולם לחלון של החדר שלי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באולינג, נאפיס
, חווה, ומורני :] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמא קנתה לי היום 2 חולצות חדשות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, שוטרים [חחח], גפן, מורניי
, גל, ענברי כמובן, אחיות שלי, ועוד כמה.... התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת שוקולד חמה בנאפיס
, עוגת ביסקווטים שאני הכנתי :] מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל חלביי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בלי פחד.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. דפנטלי גנבים, ושיעור רכיבה ביום חמישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא היה מושלם, וייגמר בלראות את המשפחה בערב :] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגהההה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לסיים להכין הכול ליום ראשון אח"כ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מקווה לראות מחר את כול הצחניקיות ביומולדת של שיר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הקוד של הפליקס 147852369, פנגה מלך
מאוהב|