מספיק להיות בוגדני, בוא תהיה יהודי

Octavarium

New member
אני חושב שאתה טועה

למי אכפת למה אתה לא מתגייס? כל עוד זה לא מוצדק אתה צריך להתגייס ולא משנה מה

NYMets Man

New member
בני, חלאס

יש פה אנשים עם קצת פחות זמן פנוי משלך לשטויות שלך אז תפסיק... כולנו פה יודעים מה הדעות שלך ואין טעם לפתוח את זה שוב. ואתה יודע למה זה למוצדק? כי אתה מתחזה על מנת להתשחרר מהצבא... אתה לא בנאדם עם דכאונות, אתה בסדר גמור ונורמלי לחלוטין... אתה מזייף מחלה נפשית על מנת להשתחרר וזה לא מוצדק... עכשיו תעשה טובה ותפסיק. תשתמט ושא בתוצאות... מה לעשות, אנשים לא אוהבים שעושקים אותם, זה למה גם לא אוהבים דוסים יותר מדי

אין לך בושה?

אתה שאלת אותי פעם למה אני בכלל רוצה לא לשרת? או שרק צעקת שמשתמטים משאירים את העבודה לפריוטים הגיבורים שמתגייסים? בוא נתחיל בזה שאתה בטח לא תשפוט את הסיבות שלי להשתמטות. אני לא אפתח את הסיבות שלי פה, מי שרוצה לדעת יכול לשאול. אני לא מוכן לקבל מכל אחד שלובש מדים ושורף זמן את כל ה"אוי אוי תראה איך אני משרת את המדינה ואתה לא", אם יש חיילים שאני מוכן לקבל מהם דבר כזה זה רק חיילים קרביים וג'ובניקים שאשכרה חשובים למשהו, בהחלט לא רוב הצבא. אתה בטח יודע כמה תפקידים מיותרים יש בצבא שנוצרו רק כדי שתהיה סיבה כתובה ללמה לעזאזל מחזיקים אנשים בצבא 3 שנים או שנתיים. בניגוד להרבה משתמטים אחרים אני מתכוון וכבר עשיתי צעדים לקראת שירות לאומי, שירות שלדעתי תורם ישר לחברה בניגוד להרבה מאד תפקידים בצבא, שחלקם לא תורמים לשום דבר חוץ מתפעול מערכת ספציפית שלא אמורה לעשות שום דבר (אני מזכיר שאני אומר את זה על כל החיילים המיותרים, לא על לוחמים וכו'). בקשר לדרך שבה אני יוצא מהצבא, אני ממש לא גאה בה, ותאמין לי שאם הייתה דרך אחרת הייתי הולך בה, אבל אין, כי לפי חוק אני צריך לבזבז 3 שנים במדבר ולהשגיח על גנרטור תוך כדי נקיונות,מטבחים וכד' . הבחירה שלי היא לא "לא לשרת את המדינה" אלא לשרת את המדינה בדרך שאני חושב שהכי טובה, שירות צבאי זה לא השירות הכי טוב שאני יכול לתת למדינה, הלוואי וכל משתמט היה עושה שירות לאומי, יותר מזה, הלוואי וכל ג'ובניק מיותר היה נשלח על ידי הצבא לעשות שירות לאומי ובכך לתרום בצורה אמיתית למדינה ולחברה. בוא נסתכל למציאות בעיניים, הרבה חיילים כמו קרביים וג'ובניקים שעובדים על דברים חשובים תורמים למדינה ולבטחונה, והמון המון חיילים אחרים שקראתי להם ג'ובניקים מיותרים תורמים בעיקר למערכת הקטנה שלהם או לא תורמים בכלל. לא עדיף לקחת את המיותרים ולשים אותם במסגרות שירות לאומי? מד"א\מכבי אש\משרדים ממשלתיים\חינוך\חינוך מיוחד, מה אתה אומר? איפה ייתרמו יותר? אני מכיר הרבה חבר'ה שלי מהפנימיה שעכשיו בשירות וקימבנו את עצמם ככה שהם בקושי מזיזים את התחת כל היום, מגיעים בצהריים, לא עושים כלום, פטור מזה ופטור משם ולא באמת עושים משהו 3 שנים ואחר כך מסתובבים עם חזה נפוח ואומרים "בטח! אני שירתתי בצבא", כמה כאלה אתה מכיר? לפי הודעה ששמת פה אני כבר יכול לנחש שחלק מהחבר'ה שבטירונות איתך יהיו כאלה, מי אתה אומר ייתן יותר למדינה, הם או אנשים שהולכים ומתנדבים בשירות לאומי למשהו נחוץ? לא בזין שלי לפתוח שרשור עצום של פוליטיקה, אם אתה רוצה אפשר להמשיך את זה במסרים, או לשמור את זה למפגש הבא, בכל מקרה, לדחוף את זה מתחת לשטיח אני לא רוצה, לא שלא מוצא חן בעיניי שתקרא לי משתמט או מתחזה, שניהם נכונים ואני לא מתגאה באף אחד מהם, אבל ממש ממש לא מוצא חן בעיניי שאתה תקרא לי עושק בזמן שיש ערמות של חבר'ה לובשי מדים שקוראים לעצמם חיילים שהשירות שלהם מסתכם בגירוד ביצה, בזמן שלי יש את הבחירה לעשות שירות לאומי או לא ובחרתי כן לעשות אותו. אני מזכיר, אם אתה רוצה להמשיך עדיף במסרים, גם ככה כפיר נהיה סופר דיקטטור לאחרונה

NYMets Man

New member
אין לך בושה?

איך אתה יכול בעמדה שלך לעמוד ולזלזל בג'ובניקים... אתה מזלזל בי? אני מאחל לכל ג'ובניק או לכל בנאדם עם פרופיל נמוך או לכל בן יחיד לקבל את התפקיד שאני קיבלתי, ומעבר לזה יש עוד מיליון תפקידים עורפיים מאוד מאוד חשובים. ואני חושב שאתה חוצפן שאתה יושב בבית באמצע השבוע וכותב באינטרנט בזמן ש"ג'ובניק" כמוני הולך לישון עם עין אחת פתוחה ונעליים עליי כי אתה יודע שעוד שניה ישמע צבע אדום (ואני עוד ג'ובניק, אני לא רוצה בכלל לדבר על אנשים שהשירות שלהם זה לישון באוהל דולף). כל מה שאתה יכול זה לשתוק, ולהשפיל את הראש שלך ולקבל על עצמך את כל מה שאתה יצרת... אתה משתמט, וזה דבר שהוא מאוד שלילי ואתה צריך לשאת בתוצאות של זה. כי עם כל הכבוד, גם הבחור שעומד עם בטופר בוינגייט ובודק זמנים לחיילים שרצים 2000 עושה יותר ממך. האידאולוגיה שלך לא מעניינת אותי, אבל אתה לא עומד במקום שבו תוכל לתת ביקורת לאף אחד. לא ג'ובניקים, ולא קרביים. סופר שמאלנים לפניך כמו יוסי ביילין שירתו בצבא, ואפילו אבו וילן היה בסיירת מטכ"ל, במידה ולא ידעת... אתה סתם משתמט, וכל עוד אתה לא ממלא את חובותיך למדינה אין לך שום זכות לדאוג לזכויות שהמדינה תתן לך, לעולם לא יקשיבו לך, שלא נדבר על עתיד פוליטי, אתה תמיד תשאר משתמט אה כן, וסתם שתדע, אתה מזייף מחלה נפשית ופורע חוק... לא יודע מאיפה יש לך את הבושה לעמוד ולצעוק כל העולם.

את החלק על השירות הלאומי לא קראת?

תזכורת, שירות לאומי כן תורם יותר מהבחור שבודק זמנים בוינגייט. ואיך לעזאזל לשבת באוהל מטפטף תורם למשהו?! ולא דיברתי על תפקידים עורפיים חשובים, דיברתי על אנשים שלא עושים כלום ואם אתה משוכנע שאין כאלה אז אתה צריך להסתובב ולדבר עם יותר אנשים, אפילו אנשים בתפקידים שכן עושים משהו אבל מחליטים שהם רוצים 8000 פטורים לא באמת משרתים שום דבר. צא כבר מהסרט שלך ותבין שלא כל שירות צבאי תורם, וזה שאתה שם מדים בבוקר 3 שנים לא הופך אותם לחלק נחוץ בצבא. אני אתרום הרבה הרבה יותר בשירות שאני אעשה מאשר כל איזה שמוק שמשחק עם חותמת במשרד עם עוד 5 כמוהו שאפשר לצמצם לבחור אחד שאשכרה עובד. אל תתן לי ת'בולשיט של הטירונות שלך עכשיו, אתה עושה 02 לא? אל תעשה לי שרירים של רמבו עכשיו, אני לא יודע לאן אתה מיועד ובגלל זה אני לא מדבר איתך על התפקיד שלך אבל אם אתה הולך לעשות משהו חשוב אז כל הכבוד לך, אני קיבלתי תפקיד מפגר מהצבא וכשניסיתי לשנות אותו למשהו שאשכרה היה יכול לעשות משהו שמו עליי זין, כי הייתי שוחר, מה שאומר שהצבא שם עליי זין כי הייתי מפגר מספיק כדי ללבוש מדים מגיל 15 ולנסוע כמו מניאק לכל מיני חורים של הצבא, רק כדי לקבל את היחס המועדף של "הכשרנו אותך לזה אז זה מה שתעשה" דבר שהוא לא נכון כי רק עשיתי תיכון, לא קיבלתי שום סוג אחר של הכשרה חוץ מההכשרה הצבאית של לאכול חרא ותורנויות מטבח ורס"ר. שוב, אני לא גאה במה שאני צריך לעשות, אבל אני כן יכול לישון טוב יותר בידיעה שאני באמת אתרום למדינה במה שאני אעשה במקום לתרום לאיזה תת מערכית צבאית באיזה חור שלא באמת משנה לשום דבר.

JumpInTheFire

New member
אני לא מבינה את זה...

אתה תתרום יותר בשרות לאומי מחייל אחר בצבא, אוקיי, אבל מה הקשר? אם אתה רוצה לתרום יותר אז אתה תלך לתפקידים שתורמים יותר בכנות.. אתה רוצה לעשות שירות לאומי רק בגלל ששם תתרום יותר?!

יש לי יותר מסיבה אחת לעובדה שאני רוצה לצאת

מצה"ל, אחת מהסיבות היא העובדה שנתנו לי תפקיד שאפשר לתת לפאנקייק לעשות באותה יעילות. רוב הסיבות הן אישיות, חלק אידיאולוגיות, אבל כן, אני אוכל לתת יותר בשירות לאומי מאשר בצבא, וכל זה בלי לאכול בולשיט צבאי. וניסיתי לבקש תפקיד שינצל את הקישורים שלי טוב יותר, ניסיתי, לא נתנו לי, ואפילו הוסיפו עם הדחייה עוד כמה מילים רעות.

JumpInTheFire

New member
שמע,

תכלס, אני באותה דילמה, רק שאצלי זה חוקי. בעיקרון יש לי עוד זמן להחליט, אבל המחשבות עוברות בראש מן הסתם אני אגיד לך את האמת, כשאלך לאחד מהמסלולים אני בהחלט לא אחשוב איפה אני אתרום יותר למדינה, אלא איפה יהיה לי יותר טוב. אם אני כבר "מבזבזת" שנתיים מהחיים שלי, שהן יהיו מנוצלות וגם, מן הסתם, אבחור במקום שאהיה מרוצה יותר מהתפקיד שאקבל (אני מתכוונת לעשות מיונים לשירות במקביל לצבא) לכן כשאתה מנמק כל הזמן את ההעדפה שלך בשירות לאומי בזה ששם אתה תתרום יותר למדינה, זה נראה לי די מוזר שככה טובת המדינה תמיד עומדת נגד עינייך, לא? מסתבר שלא התבדתי ואגב, אני לא מותחת עלייך ביקורת, וגם אמרתי שזה דבר שאני גם חושבת עליו, אבל זה לא כמו שאתה מציג את זה, שאתה הולך לשירות לאומי בגלל ששם תתרום יותר וכו'

לא התכוונתי לזה

ואם ככה זה יצא אז לא ביטאתי את עצמי מספיק טוב. כתבתי שאין ספק שבשירות לאומי אני אתרום יותר ושזאת אחת הסיבות אבל זאת בטח לא "ה"סיבה שבגללה אני לא רוצה לעשות צבא. פשוט נשבר לי הזין לשמוע כל הזמן מכל חייל אפילו מאיזה שמוק שלא עושה כלום ועולה כסף לצבא שהוא תורם יותר, זה הכל.

NYMets Man

New member
מצטער גבר

אם הציעו לך תפקיד של פנקייק כנראה זה מה שאתה שווה... וואלה, אני בן יחיד והוצע לי טיס, מפענח תצ"א במודיעין וקורס בממר"ם שזה מה שאני הולך לעשות... זה שהדפ"ר שלך שווה לקב"א שלי לא אומר שהצבא בעייתי, אלה זה אומר שמה שהוצע לך זה מה שאתה יכול לתרום.תאכל את זה בשקט ותבין שזה מה שאתה שווה. אני בטוח שאם לא תקבל את זה עכשיו אתה תבין את זה כשתתחיל לחפש עבודה. ואגב, אם לא אכפת לך, תביא לי קצת מהרוטב של הביג מק, הוא ממש טעים והבנתי שהעובדים יכולים לקחת חופשי

מה אתה כל כך גאה לעזאזל?

אני מכיר אנשים טיפשים לגמרי שהציעו להם טיס, ואנשים עוד יותר מפגרים שהולכים ועושים תפקידים מאד "נחשבים", אז מה? את הסיבה להצעת התפקיד המטומטם שקיבלתי אני לא אפתח פה בפורום, אני די בטוח שזה גם לא מעניין אותך, אבל אני יכול לומר לך שאין שום קשר בין היכולות שלי והקב"א שלי לתפקיד שהציעו לי. אחד מהמפקדים שאחראי על הקורסים הטכניים הציע לי אישית תפקיד מאד "נחשב" רגע לפני שהתחלתי עם התהליך שלי, הייתי יכול לעשות תפקיד "טוב" בצבא, קח בחשבון שלא תמיד מה שכולם עושים עליו רעש הוא דבר באמת מיוחד וטוב.

KsE

New member
קורס ממר"מ זה טוב ברזומה(מצטער ענר)

אך גם לממר"מ יש את החסרונות שלו, לא כל הנוצץ זהב הוא.

genz

New member
רבאק, אנשים, לקרוא בין השורות

אני לא מדבר על ממר"מ, אין לי מושג מה זה. אתם אומרים שזה משהו רציני, סבבה, אז אני לא מדבר על האנשים שם. אני מדבר על כל השומן, כמו שבני אמר. קוסמים צבאיים, דוד אירועים, עובדי רס"ר, ג'ובניקים סוג ז', מש"קי ממטרות למיניהם, אלה רובם אנשים שהצבא תקע סתם, כי יש חוק. אני במצב כזה. הנתונים שלי חרא, והכי רחוק שהייתי מגיע זה פקיד נחות בלשכה בב"ש, וזה מגיע מהרופא שקבע לי את הפרופיל. ועכשיו ברצינות, עדיף לבנאדם ללכת ולהדליק ממטרות פעם ביום במשך 3 שנים, או ללכת לעשות איזשהי עבודה למען הקהילה?

נראה לי שענר התכוון לומר

שעדיף לתרום במסגרת מחוץ לצבא מאשר לא לתרום או לתרום בצורה מועטה מאד בתוך הצבא רק בשביל שזה יהיה בצבא, זה מראה שלא באמת אכפת לך מהשירות, מהצבא או מהמדינה אלא רק מעצמך בזה שעשית V על שירות צבאי

KsE

New member
את זה הבנתי

אבל כתבתי "(מצטער ענר)" כיוון שהשתמשתי במילה רזומה, אז אני לא יודע אם הוא הבין אותי נכון.

M e n s R e a

New member
האמת היא שאתה טועה כאן אחי

אני חושב שאני למשל, שעשה צבא, מספיק שווה בשביל מה שהציעו לי בשירות. אין ספק שאתה הסתדרת על תפקיד טוב, שבטח יראה לך טוב בקורות חיים וכו' (אגב-לגבי תצ"א אתה קצת טועה-זה חרא של תפקיד, אולי החיל יוקרתי אבל מזלך שזה לא מה שאתה הולך לעשות, לפחות מדיבורים עם אנשים שעשו את זה), אבל שים לב-העובדה שאתה בן יחיד מורידה קב"א. וגם העובדה שאולי סתם הם צריכים למלא תקנים, או שבראיון האישי לא הבלטת את הצדדים האיכותיים שבך (למשל כי לא מי יודע מה ישנת בלילה, אחרי שמטאליקה היו בישראל לילה קודם לכן, או כי בגיל הזה אתה לא ממש יודע איך להבליט את היתרונות שבך, במקרה שלי, ומראה יותר את הצדדים השליליים). קיצר-אתה הסתדרת. אני מכיר מספיק אנשים אינטיליגנטים מאד שקיבלו חרא של ג'ובים (ואני שמח שאנחנו מעבר לקטע הזה של-כל אחד חשוב ותורם משהו), וההפסד כולו של המדינה.

למעלה