נשמע כמו כיתה ב'
זה...זה....זה בגלל שאתה מקנא! מצפות לך הפתעות נורא מצחיקות כשתתחיל לדבר עם יותר אנשים בבסיסים שתהיה בהם, תראה תפקידים אקוזטיים ואנשים שעדיף שהיו נשארים בבית. מאיפה הבאת את זה שאין לי השכלה בסיסית? צבא נחשב השכלה בסיסית במשהו? יש לי הרבה חברים מהפנימיה הצבאית שאתה מדבר עליה שעכשיו מבלים את זמנם בעתודה אקדמית, חלק מהם בטכניון ולומדים הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, משהו שאני לא חושב שהיית מסוגל להגיע אליו אם אתה כל כך רוצה לרדת לקווים אישיים אחרי שאני משתדל להשאיר את ההודעות שלי כמה שיותר ענייניות. בקשר לעבודה שלי, אתה יכול ללכת לישון בשקט, בתחום ההיי טק למשל, שידוע כענף עם החומר האנושי הכי מטומטם בארץ, אחוז המשתחררים\משתמטים\שמאלנים עיוורים אידיוטים מאד גבוה, ולפי הרבה חברים שלי בענף ההיי טק יש לי את הכישורים הבסיסיים להתחיל לעבוד באחת החברות בת"א שתיתן לי יופי של משכורת. אם לא הייתי עושה שירות לאומי והולך לשם ישר סביר להניח שהייתי מכפיל את המענק שלך עד גיל 22 ואולי לפניו, אני ממש לא רוצה ברעתך, אני לא אאחל לך שום דבר רע, רק חבל לי שאתה סותם את האוזניים כל כך חזק וזה בטח ייכאב לך כשתפתח את העיניים לראות מה קורה סביבך.