מספיק עם הצביעות!

spoop

New member
מספיק עם הצביעות!

אם עוד פעם אחת מישהו יביא לי את הטיעון של "שלום",או למנוע טרור וחארטות אחרות-אני אעיף לו כאפה!("אלימות מצד פעילת ימין קיצונית"
) טוב סתם נסחפתי קצת אבל זה פשוט מוציא אותי מדעתי!
הטיעון מספר אחת של תומכי ההתנתקות,הוא השלום שיבוא אח"כ,השקט שיהיה בארץ,הסוף לסבל בקיצור. אבל אתם לא חושבים טיפה על ההשלכות?שדרך אגב כבר מתחילות להתרחש...ש-נ-א-ה בעם! חיילים נגד אזרחים ולהפך! מכות,אלימות משני הצדדים,שקרים,שנאה,ומה לא! האם אתם מוכנים שהדברים האלו יקרו,רק כדי שההתנקות המטומטת הזאת תצא לפועל? אם כן,אז כל הטיעון שלכם נשבר והצביעות נחשפת. כי למי שלא אכפת אם תהיה שנאה בעם,ומציבור שלם שירמס,שלא יספר לי על "הפלסטינים המסכנים",וכמה שהוא בן אדם טוב ומתחשב שומר חוק תמים.

Rotema3

New member
צביעות מ-ו-ח-ל-ט-ת!

מלבד זאת שלא נקבל שום שקט!! יהיה לנו רק רעש! גם מבחוץ וגם מבפנים! ממש תהו ובהו! שהיפות נפש תלך לעולמה! פשוט נמאס!

noamgk

New member
למה שתלך לעולמה?

אני קורא לצביעות ללכת לעולמה, לא ליפות הנפש. יפות נפש זה דבר נפלא, כשהוא אמיתי. במקרה, אצל רוב מוחלט של שמאלנים יפות הנפש היא רק כיסוי לדברים אחרים, פחות "יפים"... ולכן - שהצביעות תלך לעולמה, ואז נדע מי באמת יפה נפש.

Nielle

New member
רק אל תשכחו שהשנאה מתחילה מכם ../images/Emo8.gif

אז אל תנסו לבו אלינו בשום סוג של האשמות, מה שגם ההתנתקות הגיע הלגמרי לגמרי ממנהיג הימין כך שאל תנסו אפילו להאשים את השמאל. השמאל לא עשה דבר מלבד לתמוך.

Nielle

New member
יש הבדל !

אני שונאת את חוסמי הכבישים, את המתפרעים שכבר מזמן עברו את גבול הטעם הטוב ! את פורעי החוק! כל עוד זו הפגנה חוקית, אין שום טעם ומקום לשנאה. כל עוד אינכם פוגעים או מפריעים לאיש אין שום בעיה. אבל רק תזכרי, ברגע שאתם מחליטים לשבת על הכביש, ברגע שאתם מחליטים לקלל, ברגע שאתם מחליטים לפגוע בחיילים אתם מביאים את השנאה עליכם, אתם מביאים את הבוז עליכם כי אל תצפו שנשבח אתכם על מעשים עוינים שכאלה, כי לכל דבר יש צורה וגבול, כן, גם למחאה שלכם !

Rotema3

New member
אין הבדל!

ןאני שונאת את הממשלה הבוגדת! השמאל היהיר! השוטרים האלימים בלי שום סיבה! ועוד ועוד. *אין קשר*. מחאת המתנגדים-חוקית או לא- מדוכאת ע"י הממשלה ונצגיה השוטרים ביד חזקה ולא הוגנת! המדינה איבדה גבולתיה מזמן.

Nielle

New member
אם יש משהו שאני שונאת זה..

רחמים עצמיים, אז סלחי לי וכשתפסיקי להגיד כמה שאת מסכנה וקחי את עצמך בידיים ותתחברי למציאות אני אשמח לנהל איתך דיון אבל הטחות והאשמות חסרות בסיס הן לגמרי לא נושא לויכוח !

Rotema3

New member
כשתלמדי מהם רחמים עצמיים דברי

איתי. איזה רחמים עצמיים? לא אני מסכנה. כל המדינה מסכנה. אם אין לך מה לאמר, ולהגיב, זה משהו אחר.

Nielle

New member
אשמח אילו לא תחליטי מה אני יודעת...

תודה. ודווקא יש לי הרבה מה להגיב, אולי לך אין.

Nielle

New member
את נוטה להחליט על אנשים שאת כלל לא

מכירה... ולפעמים נדמה לי שרק איתך אני מנהלת דיונים, חחח...

Rotema3

New member
חח..ככה זה יוצא בסוף.

אבל לא רק איתי. התגובה שלי לגבייך היתה קשורה להודעה שלך--אל תקחי דברים שנכתבים בפורום {לא משנה על ידי מי} לרובד אישי. תשאירי את הדיון עניני. :)

מיטלוש8

New member
אין שום סיבה לשנוא את חוסמי הכבישים

הם ילדים, הם לא רעים. התקשורת הופכת אותם לרעים. אין סיבה לשנוא אם הם עושים משו שבעינייך ובעיניי הוא לא נכון. את לא מכירה אותם. הם אמנם תוקעים אנשים בפקק, אבל הם לא רצחו אף אחד והם לא רעים. קודם תכירי אותם ואח"כ תחליטי אם לשנוא או לא. ובכלל שנאה זה לא בריא ולא טוב לאף אחד.

Nielle

New member
את לא קולטת מה?

לשבת באמצע כביש מהיר זה כמו לגנוב מהמכולת, שניהם פשעים !

מיטלוש8

New member
../images/Emo26.gif

לגנוב מהמכולת זה פשע לשבת באמצע כביש זה מעשה שנעשה מתוך אידיאולוגיה. אני בטוחה שלא נסכים על זה. אבל בכל אופן, מה שכן, גם מישהו שגונב מהמכולת אני לא שונאת, לכי תדעי, אולי אין לו אוכל בבית. אני לא מצדיקה, ולדעתי גם אי אפשר בכלל להשוות בין חוסמי כבישים שמתריעים מראש, שולחים הודעות סליחה ועושים את זה רק בתקופה הכל כך נוראית הזאת כדי להוציא אנשים מהעולם שלהם לתקופה קצרה. את יודעת של-80% מתושבי ת"א בכלל לא אכפת מהתוכנית? אז אנחנו (כן, גם אני) לא מסכימות איתם. אבל לדעתי הם לא פושעים. פושעים לא מתריעים מראש. פושעים לא עושים את זה עם כל כך הרבה כאב לב ומתוך אמונה שזו היא הדרך (גם אם זו לא).

Nisenhouse

New member
אידאולוגיה

אני לא בטוח שהם עושים את זה מתוך החלטה משל עצמם - לא כולנו באמת מבינים עד הסוף מה ההשלכות של ההתנתקות. ועוד ילדים קטנים (נשים בצד את בני הנוער, שאני בטוח שחלקם אכן עושים זאת מסיבות אידאולוגיות), את יכולה לחתום לי שהם יודעים מה הם עושים? את יכולה להיות בטוחה שהם לא עושים את זה מכיוון ש: - ההורים שלהם שלחו אותם - החברים שלהם שם - זו פעילות לחופש - (ואפילו) שטיפת מוח: לוקחים לנו את הבית, צריך לעשות משהו! [וגם על זה יש ויכוח, כי הרי נתנו את אפשרות המעבר למקום אחר לפני הפינוי]

למעלה