מספיק עם הצביעות!

CountrY GirL

New member
אני בחיים לא אבין

איך זה, שכששאתם רואים את הפעילות ה'אלימה' של המתנחלים .. זה רק עושה אותכם עוד יותר אנטי, ורק מחזק אתכם לתמוך בהתנתקות. אבל כשאתם רואים את המעשים הזוועתיים שהערבים עושים - את כל הפיגועים והפעולות ההרסניות שלהם.. פתאום אתם שותקים, כאילו אין פה שום בעיה של 'אלימות', אתם רק רוצים איתם שלום! את שונאת את חוסמי הכבישים , את המתפרעים ואת פורעי החוק... אבל עם אלה שמבצעים פיגועים ואחראים למוות של המונים , את רוצה שלום! אני בחיים לא אבין את זה........

מיטלוש8

New member
בהחלט צביעות! והמון תמימות!

צריך להיות תמים בכדי לחשוב שיהיה שלום לאחר תוכנית חד צדדית...

Nielle

New member
ביום בו תמימות תהיה דבר רע יהיה...

היום בו יצעדו עונדי הסרטים הכתומים והכחולים יד ביד והשלום ישרור בעולם. אני לא רואה בתמימות דבר רע, לעולם לא, גם לא באופטימיות, גם לא בתקווה.

מיטלוש8

New member
אופטימיות זה טוב, תמימות לא

אני אופטימית, אולי עוד יהיה שלום יום אחד. אבל להיות תמים זה לא טוב. יש אנשים תמימים שבאמת מאמינים שיהיה שלום מייד אחרי ההתנתקות. להיות תמים זה לחיות באשליות וככה סתם מוותרים. צריך להיות גם קצת ריאלים.

Nielle

New member
סלחי לי אבל תמימות הוא דבר יפה !

דבר שמעורר קנאה! אני מקנאה באנשים תמימים, אנשים שעדיין לא "יתקלקלו". אז יכול להיות שהם ישלמו 2 שקלים יותר על האבטיח בשוק אבל בלב הם ירגישו הם תמיד ירגישו מנצחים ! לחיי התמימות !

מיטלוש8

New member
תראי

ברור שילד תמים זה דבר יפה אני למשל די תמימה בדר"כ בנושאים שונים אבל כשמדובר בארץ שלנו, אם אתה תמים ובטוח שיהיה פה שלום, זה לא מועיל לאף אחד, להיפך.

spoop

New member
איי איי איי...../images/Emo10.gif

כ"כ חבל שלא אכפת לאף אחד ממה שקורה למתנחלים בימים האלה. האמא שלא יודעת איך לספר לילדים שהכל נגמר ושעוד מעט יזרקו אותם מהבית. האנשים שכ"כ אוהבים את הארץ שלהם,ופשוט דורכים עליהם ורומסים אותם בלי למצמץ. כ"כ הרבה סבל,כ"כ הרבה שנאה,אנשים כבר ממש יוצאים מדעתם-ההתנתקות שווה את זה?

לא תהיה מלחמת אחים.

בעזרת ה'.. האירוע של כפר מיימון לא הסתיים בגוש קטיף בדיוק למען הסיבה הזו. חלק ניכר (לא נכנסת ל"רב" או "כל" בלה בלה..) של פעילי הימין נגד ההינתקות - הם אידיאלסיטים. בו זמנית עם הרצון לפעול למען שלמות הארץ, הם פועלים גם למען שלמות העם! וטוב שכך..! יש לנו אהבה
והיא תנצח..

Rotema3

New member
מאוד טוב שכך!

למרות השם הרע שהתקשורת הוציאה עליהם!, ולמרות שבכל מקום דוחקים אותם לפינה-הם מתאמצים לשמור על אחדות! כל הכבוד להם!

אז רק בגלל שזה "יביא שנאה בעם"

צריך לבטל?.... נו באמת...., זה קלוש, קלוש מאד... לדעתך ההתנתקות מטומטמת, לדעתי מועילה, (לא אני לא שמאל, אני לא חושב שיהיה שלום אחר כך ובטח שלא שקט) לא צריכה להיות שנאה, התושבים פשוט צריכים להשלים עם ההחלטה ואם העובדה שלא הצליחו לשנות אותה במקום לקרב אותנו לאנרכיה על ידי סיכול של חוק שעבר בכנסת, צריכים לעזוב את הצבא והחיילים בשקט ולתת להם לבצע את העבודה שלהם, ככה תהיה פחות שנאה.

מיטלוש8

New member
סתם כי מעניין אותי...

אם לא יהיה שלום ולא יהיה שקט אז במה היא בדיוק מועילה?

Nielle

New member
תאמיני או לא אבל

בשביל הסיכוי הכי קטן שזה כן עלול לקרות זה שווה את זה.

noamgk

New member
אה...

שווה לסכן כל כך הרבה בני אדם בשביל סיכוי קטן לשלום הזוי שכבר ניתנה לו הזדמנות בעבר?

Nielle

New member
לסכן?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?

מתי סיכנו מישהו ???? יותר ממה שמסכנים בכל יום רגיל שאזרחים נמצאים בגוש קטיף???

למעלה