מספרים123456789

noa462

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אתה משועמם אולי תסביר מה זה הפורום הזה?

למה למה למה (בקול של תרנגולת ערביה)

אני?!?!? משועמם?!?!?! כן, חוץ מזה שהרגע נפרדתי מחברה שלי.... החיים בזבל ובא לי להתאבד... נ.ב --- למה הרסת את שרשרת המספרים היפה שלי?!?!?!

נ.ב 2

זה רק אני או שבאמת עכשיו ראיתי שפורום a הוא מקום ראשון ברשימת הפורומים המועדפים...

Bishnet

New member
זה רק אצלך במועדפים...

אגב, אל תתאבד, עדיין לא ניצלנו אותך מספיק... חיחי...

הקשיבו הקשיבו../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

בוא נארגן התאבדות המונית
מי שבעד שיגיד
ומי שנגד שיגיד

לאאאאאאאאא!!!!!

דור אל תהיה מדוכא!!!!! תהיה שמח!! תהיה דור שמח כזה---->>
אל תתאבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא מגיע לך!!!!!!!

RoyalWizard

New member
דור תקשיב...

תקשיב זה לא סוף החיים זה רק ההתחלה ולפי דעתי היא לא היתה מספיק בשבילך ואל תתאבד אנחנו צריכים אותך בחיים אתה הבן אדם השמח הזה שבצד ותזכור שבזכותך הייתי במטווח
ותזכור שלא כדאי לך להתאבד כי בחיים שאחרי אין מטווח ו... ותאמין לי היא לא שווה את זה גם אני פעם הרגשתי שהחיים מחורבנים אבל כמה זמן ותראה אותי עכשיו אני שמח חוץ מבית ספר כי זה נאכס אבל שתדע לך שאם תמות אני יהרוג אותך

Bishnet

New member
הופה ויסמן../images/Emo70.gif

אם אתה כבר מצוטט, דייק במילותך: "אם תתאבד אני אהרוג אותך!"

אוווווף!!!

דור!!!!!! אתה כזה נחמדדדדד!!!!!!! ואם אני נניח הייתי שמה אותך וכל מישו אחר במדידה עם הידיים אתה למעלה בשמיים גבוה שהיד שלי לא מגיעה לשם והוא דבוק עם סלוטייפ לריצפה! ואל תהיה דיכוניסט כי זה לא מגיע לך!!!!! ותהיה שמח ותחייך הרבה
כי סוף העולם עדיין לא כאן...!! ואם תתאבד אני גם אהוג אותך! ואז כבר שלושה (לא אחד! שלושה!) אנשים לא רוצים שתתאבד! ובטח יש עוד מלאנ'תלפים ועשרת אלפים אלף אנשים אחרים שאם תתאבד הם ימותו! אז אל תתאבד ואל תהיה עצוב! כי מגיע לך יותר! וסליחה שאני נודניקית וקרצייה לא נורמלית
Be Happy

אתם לא עושים את זה נכון

דור קיבינימאאאאאאאאט!!! איתך אתה לא מתאבד שמעת אותי!!! אם אתה מתאבד אני יאסוף 20 נקרופילים הומואים שיאנסו לך את הגופה!!! ככה עושים את זה

טוב טוב...

אבישי שכנע אותי.... (אפילו שאם אני לא טועה הוא אמר לי שמתי שאני אפגוש אותי הוא יהרוג אותי...)(וזה היה עוד מתי שהיה את הגבינה הצהובה... ולפני הקונגרס של פיפוש שראו אותך עם הכובע, הלק והגלימה השחורים...) ולליאור אתה לא צריך לעשות נאומים כאלה גדולים... למי יש כוח לקרוא... ויש גם אתר מלא התעללויות עם אתה רוצה... נ.ב ---- תודה...

טוב טוב...

אבישי שכנע אותי.... (אפילו שאם אני לא טועה הוא אמר לי שמתי שאני אפגוש אותי הוא יהרוג אותי...)(וזה היה עוד מתי שהיה את הגבינה הצהובה... ולפני הקונגרס של פיפוש שראו אותך עם הכובע, הלק והגלימה השחורים...) ולליאור אתה לא צריך לעשות נאומים כאלה גדולים... למי יש כוח לקרוא... ויש גם אתר מלא התעללויות עם אתה רוצה... נ.ב ---- תודה...

קודם כל

אני באמת הולך להרביץ לך...ולגיא אבל לא להרוג אותך(בקשר ללוי זה משהו אחר)

וואי מה שמעתי פה...

אני לא רוצה לחמם אבל שמעתי שמישהו פה הולך לחטוף מכות.... אני לא אומר שזה אני (כי זה יהיה אבישי...) אבל אני שמעתי שמישהו פה אמר שהוא ירביץ למישהו אחר ואז מישהו ניסה להגן עליו אבל הוא פחד אז המישהו שרצו להרביץ לו הולך להרביץ למי שרצה להרביץ למי שרצו להרביץ לו... (אם אתה מבין למה\למי אני מתכוון...) נ.ב ***** מי מי בא אני אקרע לו את אמ אמא של אחותו ואם אין לו אחות אז של האח ואם אין לו אח אז שלו... ומי שיעז אפילו להתעסק איתי, אני הוא: גשש בלש (הכביר) פותר כל תעלומה...

למעלה