מספר דברים - כולם להיכנס

Aviad1987

New member
מספר דברים - כולם להיכנס ../images/Emo124.gif

בימים אלו ממש נגמרה העונה השניה (שידור ראשון) בyes weekend. אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לרכז פה כמה תשובות לשאלות מאוד נפוצות בימים האחרונים 1. העונה השלישית (שהתחילה בארצות הברית לפני כחודש) תגיע לYes בסביבות חודש מרץ, עוד אין תאריך מדויק וכשיהיה הוא יפורסם. 2. החל מה26 לאוקטובר תחזור העונה השניה לyes weekend בשידורים יומיים (בדומה למה שקרה עם העונה הראשונה) אז מי שפספס, הפסיד או התחיל לראות מהעונה הראשונה רק בשידורים החוזרים שלה - הנה ההזדמנות שלכם להשלים פערים. 3. העונה השלישית נמצאת כרגע בפגרה בארצות הברית ותחזור ב4 לנובמבר, אם אני לא טועה, אני מזכיר לכם מראש - לסמן בכותרת ההודעה בבירור רב שההודעה מכילה
ים לעונה השלישית. גם אם מדובר בסתם תמונה מאחת הפרקים. 4. שם השיר שנוגן בסוף הפרק האחרון (ובהלוויה של כיילב) הוא Hide And Seek של Imogen Heap. 5. הורדות פרקים - לא מדברים על הורדת פרקים או תרגום לפרקים (כל עונה שהיא ובכל תוכנת הורדה שהיא) ע"ג הפורום. בשביל זה יש מסרים
6. כאן(!) תוכלו למצא את רשימת כלהשירים של THE O.C על שלושת עונותיה (מה ששודר בכל אופן). ושתהיה לנו שנה טובה וכו' וכו'. ומי יתן שמרץ לא כל כך רחוק כמו שהוא נראה

../images/Emo45.gif תודה על ההשקעה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכדאי לנעוץ את ההודעה.

R i s a

New member
../images/Emo45.gif...

השלות האלה ממש מעצבנות. תפסו שלושה עמודים שלמים והכל סבב על אותן השאלות.

mbsgf

New member
תודה רבה!

הנושא הזה באמת נתן לי תשובות לגביי כמה שאלות שהיו לי. והלינק שהוספת - סופני!

GaloshiT

New member
תודה רבההה../images/Emo51.gif

ומי יייתן שבאמת מרץ יגיע מהררר

GaloshiT

New member
חחחח לאאאא ../images/Emo8.gif אנשים

כל כך רוצים לראות את העונה השלישית בטלוויזיה.. ואני מניחה שאת זה אתה כבר יודע..

Hen m

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ח"ח...אפרופו שאלות

מתי העונה השנייה תגיע לערוץ 10? :-Z

Dreaming Soul

New member
הכל טוב ויפה...

רק שכתבת ספוילר בלי לשים
(במספר 4)! תודה!
זה הספוילר השני שאני קוראת היום של אותו הפרק, שבאף אחד מהם לא היה סימן
...זה ממש מעצבן!

GaloshiT

New member
זה אמנם מעצבן...

ואנשים מנסים להתחשב כמה שיותר באלה שלא ראו בקצב של יס וויקנד... אבל לפעמים פה ושם זה מתפלק ואין מה לעשות..... צריך לנסות לשים לב...אני מניחלה שאביעד לא עשה זאת בכוונה... להפך , הוא ניסה בהודעה הזו לענות לרוב השאלות שנשאלות בפורום בזמן האחרון..... אז לפעם הבאה אפשר ללמוד.. אבל לפעים דברים לא קורים בכוונה....

Dreaming Soul

New member
אני בטוחה שזה לא היה בכוונה

אבל בכל זאת.. כמו שאמרתי, זאת לא הפעם הראשונה. ואני שמה לב רק בזמן שאני קוראת את מה שכתוב, ואז קצת...מאוחר מידי. אני באה לקרוא הודעה, ומגלה מה קורה עוד עונה וחצי מאיפה שאני נמצאת...

Aviad1987

New member
כבר הסברתי כמה פעמים

זה יותר מדי מסורבל ומעיק לסמן כל דבר שקורה עונה וחצי מאיפה שאת נמצאת (תסכימי איתי שזה הרבה וכל העמוד של הפורום יתכסה באייקונים אדומים) אז מנסים להתחשב כשאפשר אבל כשההודעה מכוונת לשאלות שנשאלות פה הרבה אני לא יכול לשים סימן של ספוילר בכותרת כי זה יגרום להרבה אנשים לא לקרא במחשבה שיש שם ספוילר למשהו שהם (צופי יס וויקאנד) עוד לא קראו. ננסה להתחשב יותר במיוחד עכשיו שכבר אין פרקים של העונה השניה (עד ה26 לאוקטובר) ...

Dreaming Soul

New member
נכון, זה מעיק

אבל הגיוני היה לחשוב שרוב האנשים פה לא ראו את העונה השניה, או לפחות את סופה. אתה אמרת שאתה רוצה שכולם יקראו את זה. אני מבינה שמה שאתם אומרים הגיוני, וזה טוב שהשקעת ורשמת את ההודעה הזאת, פשוט רציתי לציין.. וזהו. אני לא אוהבת ויכוחים...

Aviad1987

New member
אני לא מתווכח

ואני לא מבין מאיפה הסטטיסטיקה ההזויה שרוב האנשים פה לא ראו את העונה השניה או את סופה =\ בכל מקרה ציינת ולקחתי לתשומת ליבי להבא

למעלה