איפה??????????
L L U Z I A New member 18/10/05 #34 נצל"ש../images/Emo15.gif איך קוראים לשיר פתיחה ומי מבצע אותו? תודה לעוזרים
D DirrtyShay New member 19/10/05 #38 השיר שהתנגן בסוף הפרק - להורדה ../images/Emo9.gif לאור כל השאלות : "איך קוראים לשיר..." "מי יודע מה שם השיר..." "איפה אפשר להוריד..." - החלטתי פשוט לעזור ולעלות אותו לשרת אז כל מי שרוצה שפשוט ילחץ על שם השיר - Imogen Heap - Hide and Seek - שמיעה מהנה, שי
השיר שהתנגן בסוף הפרק - להורדה ../images/Emo9.gif לאור כל השאלות : "איך קוראים לשיר..." "מי יודע מה שם השיר..." "איפה אפשר להוריד..." - החלטתי פשוט לעזור ולעלות אותו לשרת אז כל מי שרוצה שפשוט ילחץ על שם השיר - Imogen Heap - Hide and Seek - שמיעה מהנה, שי
F FiFis Bitch New member 19/10/05 #39 שי, 'צטער אבל אני מנצל"ש אותך../images/Emo6.gif בניתי בסימס את הבית של כיילב ניקל! אני אחשוף את מריסה מאוחר יותר...
שי, 'צטער אבל אני מנצל"ש אותך../images/Emo6.gif בניתי בסימס את הבית של כיילב ניקל! אני אחשוף את מריסה מאוחר יותר...
F FiFis Bitch New member 19/10/05 #43 יש עוד פהההההההההה הינה עוד בתים שבניתי תחת כינויי השני דונקימן