מספר דברים - כולם להיכנס

Dreaming Soul

New member
סטטיסטיקה אישית שלי..../images/Emo3.gif

אף פעם לא הייתי טובה במתמטיקה..חח אני פשוט מתארת לעצמי שיש כאן אנשים שאין להם yes, ושלא מורידים את הפרקים. או אנשים כמוני - מורידה, אבל עוד לא הגעתי רחוק..

Tinty

New member
ולמה לעזאזל את חושבת שכל אחד יכול

לקלוע ל"סטטיסטיקות האישיות" שלך?! הפורום יועד מלכתחילה, בראש ובראשונה לצופי The OC בyes Weekend - ורוב הכותבים בו החלו לצפות בסדרה לפני קצת יותר מחודש וחצי. חוצמזה, אי אפשר להתאים את עצמנו בכל פעם מחדש לצופים חדשים בסדרה - שכמעט בכל חודש מתחילים לצפות בה בדרך כזו או אחרת (פעם בשידורים החוזרים; פעם בערוץ 10; ועוד לא התחלנו לדבר על האנשים שצופים בה בDVD, וכל אחד נמצא בקצב אחר - או אפילו על הצופים ברשת, שמורידים את הפרקים בקצב אחיד יחסית, אבל כל אחד צופה בהם בעת שמסיים להוריד), ולשמור על התאמה לקצב הצפיה הראשוני בפורום (yes Weekend, אם מישהו זוכר אותם בכלל).

Dreaming Soul

New member
ולמה לעזאזל אתה צריך לצעוק עלי?!../images/Emo46.gif

סגרנו את העניין הזה לפני יומיים, לפחות איתי. אמרתי - שאני יודעת שאי אפשר להתאים, אבל היה נחמד אם אנשים היו שמים
על הסצנה האחרונה בעונה השניה... לא חשוב, אמרתי שאני לא אוהבת להתווכח, וגם לא רוצה. לא היית צריך להתחיל את הוויכוח הזה איתי עוד הפעם, ובטח לא בצורה המגעילה שעשית את זה..."למה לעזאזל.." לא הדרך הכי נחמדה לפנות לבנאדם. ובקשר ל"סטטיסטיקות האישיות שלי" - זאת היה בצחוק...כאילו - "השערה שלי".. קצת הגיון..

Tinty

New member
ROFLOLMAO!

בחיי, אפילו מפרק 202 של 'עקרות בית נואשות' לא צחקתי ככה! לצעוק דרך טקסט? יציאה גאונית
ומה שאמרתי, בדרך קצת יותר "נחמדה": אין לנו אפשרות להתאים את עצמנו לכל אדם שמגיע לכאן ומעוניין לצפות בסדרה. יש כל כך הרבה אנשים שמגיעים לפורום כשהם לא צופים בקצב של yes Weekend - ואפילו קיימים האנשים שמפספסים את השידור הראשון של הפרק, ונכנסים לפורום על מנת לשאול מתי ישודר השידור החוזר - וחוטפים את עלילת סוף הפרק לפרצוף ללא סימון
. ובכלל לא התחלתי לדבר על הפרומואים המספיילרים רצח של yes Weekend.. במשך חצי עונה הראו לנו בקביעות קטעים מכריעים עלילתית מ3 הדקות האחרונות של הפרקים. הגיון? What The Hell?! אין שום הגיון שנוכל לשמור על סימון לספוילרים עבור כל סוגי הצופים באשר הם. הפורום יועד מלכתחילה לצופי yes Weekend, שמשדר את הסדרה (רשמית) בקצב המתקדם ביותר בארץ (ועבורם נפתח הפורום, אם כבר מדברים על כך. לפני שנה מינוס יומיים לא היו צופי The OC בערוץ 10, או בDVD מתורגם). ההצעה שלך יכולה לגרום להם לברוח מהפורום, משום שעם סימון קטן לא נכון, הודעות שמכילות מידע על העונה הראשונה, יראו על ידם כהודעה על העונה השלישית - וזה ימנע מהם להשתתף בדיונים, גם אם כבר ראו אותם. הבקשה שלך, התחשבות בצופי ערוץ 10 לפני צופי הDVD, השידורים החוזרים וכו' נתפסת כאנוכית. אחרי הכל, את השניה שראיתי מבקשת יחס מיוחד וסימון ספוילרים שמתאימים לקצב שלך (וShawn 1, שביקש זאת לפניך, ביקש זאת בשרשור ספציפי שפתח. עם הבקשה שלו התעוררו המון בעיות וריבים, משום שהיינו צריכים לסמן ספוילר בשרשור הספציפי. את מבקשת להחיל את הבקשה על כל חוקי הפורום, וחוץ מהעובדה שזה בלתי אפשרי, לאחר שנה מינוס יומיים של צפיה בסדרה, אין לך מושג מהו גודל הבלאגן שיתעורר בפורום). ולסיכום: אין שום אפשרות (ו/או הגיון) לארגן את הפורום וחוקיו מחדש, מבחינת סימון הספוילרים. את מעוניינת לכתוב בו כמו שהוא, או לעזוב אותו מחשש שתקראי "ספוילרים"? זו כבר הבחירה שלך. אגב, לקראת ההודעה הבאה שלך, הזמנו את השטיח האדום. ההזמנה מחו"ל דורשת שבועיים של המתנה, כך שכדאי לך להתאזר בסבלנות (?) (וואו, מזל שצופי הDVD לא כל כך נפוחים מחשיבות עצמית...)

Dreaming Soul

New member
WOW../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

מדהים כמה שאתה כנראה נהנה מלהתווכח! ועוד יותר - כמה שאתה מוציא דברים מפרופורציות..ומההקשר שלהם!!
אם היית שם לב, היית רואה שכתבתי שאני מבינה שאי אפשר לשים
על כל הודעה, כי כל אחד רואה בקצב אחר. למרות שפתרון פשוט הוא לשים את מספר הפרק ליד ה
..אבל גם זה אנשים לא עושים. הקטע עם ההגיון - הוכח לי כרגע שאין לך. לא דיברתי על הגיון בהקשר לספוילרים בכלל, אלא להגיון איש שלך. דיברתי על הקטע שצחקתי כשאמרתי "הסטטיסטיקה האישית שלי". אבל כנראה שזה קשה לך מידי להבין. ובכלל, שמת לב שאמרת שהתחשבות באחרים זה אנוכי..? כי זה רק מראה משהו עליך...
לא ביקשתי ללכת לפי הקצב שלי, אלא של אנשים שאולי נמצאים לפני הפרק האחרון של עונה 2 (או פרק אחר במקרה אחר). גם לא ביקשתי לארגן מחדש את החוקים. בקשר למה שאני אעשה בפורום - כמו שאמרתי כבר (רק שהיה לך קשה להבין את זה) אני אזהר לבדי עם מה שאני קוראת. ובטח שאני אנסה להתחרק מההודעות שלך...מסיבות אחרות לגמרי. ומה הקטע שלך עם השטיח האדום והסבלנות?! מנסה להראות מצחיק..? כי זה רק עושה אותך אדיוט. ..מי בדיוק מבין שנינו נפוח מחשיבות עצמית? *אהמ**אהמ* זה משנה בכלל אם אני אגיד שוב שאני לא רוצה להתווכח על זה יותר? או שתתעלם גם מזה..? רק לידע כללי, אני לא מתווכחת עם אנשים ולא רבה איתם, אבל במקרה שלך, זה פשוט היה חובה! אי אפשר היה להתעלם מהיחס המזלזל והרצון שלך להיות a jerk!
ודבר אחרון: אם זה נחשב אצלך נחמדות, אז מצבך גרוע יותר ממה שחשבתי.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חג שמח!! שמת לב שיש ספויילר בהודעה

שלך? כי מי שלא ראה את העונה השנייה לא יכול לדעת לגבי כיילב.. יש כאן כאלו שרואים את העונה הראשונה בערוץ 10..(לא אני אבל כמה שאני מכירה) בכל מקרה תודה וחג שמח לכולם!!

invisiblegirl

New member
בלתי אפשרי לסמן ספוילרים ל כ- ל דבר

פרקי העונה הראשונה שעדיין לא שודרו בערוץ 10, השנייה והשלישית.. בסוף כבר אי אפשר יהיה לכתוב בלי לסמן את סימון הספוילר. חשבתי שסיכמו פה כבר ללכת לפי הקצב של יס ויקאנד, בו כבר הסתיימה העונה השנייה, וממשיכים לסמן כספוילר את העונה השלישית. או שפספסתי משהו?

prins2

New member
מחליפים את אדם ברודי!!

חברה שלי צפתה בפרקים מתקדמים של האו.סי בלי תרגום (יעני העונה השלישית) ומסתבר שמחליפים את אדם ברודי ואנחנו נקבל סת' כהן חדש!!! הם ממש מטומטמים שהרי כולם התאהבו באדם ואם יתנו לו ללכת הריטינג ירד להם מאוד--הרי הוזהרתם!!

בפעם המליון

לא מחליפים את אדם ברודי !!! בפרק 10 בעונה השלישית יש קטע שסת' צופה בסרטי משפחה ישנים, בו נראה סת' הצעיר עם סנדי וקירסטין הצעירים. מכיוון שבסרטון הוא אמור להיות בן 13 ואדם ברודי בן 26, בהפקה החליטו ללהק ילד שישחק את "אדם ברודי הצעיר" וכולם הסיקו מכך שמלהקים מחדש את אדם ברודי.

שלטון

New member
כמה פעמים אפשר להגיד את זה באמת

גם זה צריך להיות בהודעה של אביעד

תאריך הגעתה של העונה השלישית

אין הודעה רישמית לגבי הגעתה של העונה השלישית לישראל, אנו משערים שזה יהיה כנראה בסביבות מרץ. בארה"ב העונה השלישית התחילה לפני חודשיים, ויש כמה אנשים, שרואים אותה באמצעות האינטרנט.

אביושש

New member
נצל"ש

מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג את ה- DVD של העונה הראשונה? כאילו באיזה רשתות של DVD ?

GaloshiT

New member
לגבי השכרה אני לא יודעת...

יש לקניה ב300 ש"ח מארז של העונה כולה...

למעלה