דיווח אחרון - שבלולים בפלאס דו טרטר - רובע 18
לצערי אין לי את שם המקום ולא הצלחתי למצוא ברשת. זה מקום שבחרנו "על הדרך" בידיעה שיתכן ומדובר במלכודת תיירים, שכן הוא נמצא בלב "פלאס דו טרטר", הכיכר השוקקת וההומה אמנים שליד הסקרה קר ברובע מונמארטר, ורצינו לשבת בליבה ולספוג אווירה. אני מדווח עליו בכל זאת כי אי אפשר לפספס את המקום, הוא נמצא ממש בכניסה לכיכר מהכיוון של הסקרה קר ויש בו מושבים בפנים, בחוץ ובלב הכיכר. בסוף זה גם היה מקום חביב מאוד, מלבד העובדה שהיה נורא קר והם לא הסכימו להדליק לנו את התנור שהיה מעלינו ("זה עובד רק בערב") למרות שלשולחן לידנו בו ישבו מקומיים הם הדליקו בלי בעיה.
כדי להתחמם הזמנו מרק בצל ואני ראיתי שיש אסקרגו בתפריט והחלטתי לעשות את טבילת האש הראשונה שלי בתחום. בנוסף הזמנו גם פלטת גבינות ובאגט.
מרק הבצל היה טעים ומושחת, עם הררי גבינה (נטעמה גם כחולה) והרבה פחות מתוק מזה של אנג'לינה. הגבינות היו טובות, כך נאמר לי (אני לא חובב גבינות מסריחות). והאסקרגו? נו, בסדר. לא לפה ולא לשם. הזכיר לי נורא מולים, וזה לא היה מושי כמו שחשבתי. סימנתי V, ולא חושב שאחזור על זה.
בתמונה - מרק בצל (האסקרגו ברקע)
לצערי אין לי את שם המקום ולא הצלחתי למצוא ברשת. זה מקום שבחרנו "על הדרך" בידיעה שיתכן ומדובר במלכודת תיירים, שכן הוא נמצא בלב "פלאס דו טרטר", הכיכר השוקקת וההומה אמנים שליד הסקרה קר ברובע מונמארטר, ורצינו לשבת בליבה ולספוג אווירה. אני מדווח עליו בכל זאת כי אי אפשר לפספס את המקום, הוא נמצא ממש בכניסה לכיכר מהכיוון של הסקרה קר ויש בו מושבים בפנים, בחוץ ובלב הכיכר. בסוף זה גם היה מקום חביב מאוד, מלבד העובדה שהיה נורא קר והם לא הסכימו להדליק לנו את התנור שהיה מעלינו ("זה עובד רק בערב") למרות שלשולחן לידנו בו ישבו מקומיים הם הדליקו בלי בעיה.
כדי להתחמם הזמנו מרק בצל ואני ראיתי שיש אסקרגו בתפריט והחלטתי לעשות את טבילת האש הראשונה שלי בתחום. בנוסף הזמנו גם פלטת גבינות ובאגט.
מרק הבצל היה טעים ומושחת, עם הררי גבינה (נטעמה גם כחולה) והרבה פחות מתוק מזה של אנג'לינה. הגבינות היו טובות, כך נאמר לי (אני לא חובב גבינות מסריחות). והאסקרגו? נו, בסדר. לא לפה ולא לשם. הזכיר לי נורא מולים, וזה לא היה מושי כמו שחשבתי. סימנתי V, ולא חושב שאחזור על זה.
בתמונה - מרק בצל (האסקרגו ברקע)