מספר הכוכבים

בועז מצגר מודה שהדילוגים שקר!

שתיקתך כהודאה, בועז. כבר זמן רב שאתה מתחמק באופן בוטה מלענות על שאלה שאין לך תשובה עליה, שאלה פשוטה הממוטטת את כל עבודת חייך: "הדילוגים". בתור האדם האחראי לטענתו בארגון "ערכים" על עניין זה, נראה שאפשר לראות את הציבור החרדי כולו (ש"ערכים" הוא אחד מארגוני ההחזרה בתשובה הראשיים שלו) כמודה שהדילוגים הופרכו סופית.

G ove r n o r

New member
'בתור האדם האחראי לטענתו בארגון

"ערכים" על עניין זה' אהם, מדובר בארגון בשם "הידברות"(*) (*) אין מדובר בהידברות, אלא ב- "היה הגיוני, אנו נדבר אליך ואתה תדבר אל הקיר". מנהלי הידברות עושים שמוש בפיגורטיב לשוני המאומץ במקרה שנאלצים לדבר על ענינים קודרים או עגומים, כגון: עוור קרוי סגי נהור (די אור, או, רוב אור) בית עלמין קרוי בית החיים אדם המחלק מי-ברז וקמעות ללא קבלות קרוי מקובל ארגון העסוק בדבור בלבד (שטויות איומות למכביר) קרוי הידברות. דבר דבור על אפניו... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

עמלק

New member
מספרים

פעם טענת שמספר הכוכבים שנטען ע"י חז"ל דומה מאוד למספר כפי שמוצג ע"י נאס"א - טעית ב-900 אחוזים !!! אתה לא יודע מה המספר בבריטניקה - עובדה, הלכת לשאול בפורום חלל... אז עד שלא תביא את הנתונים הללו : 1. מה המספר המדויק שבו נקבו חז"ל 2. מה המספר המדויק שנקוב בבריטניקה. 3. מראה מקום מדויק, קרי - כרך, ערך ועמוד בבריטניקה. עד אז - אתה בחזקת שקרן. נטעים - לא יעזור לך, כל פעם שתמחוק את ההודעות הן יחזרו !

דוד1000

New member
אני ראיתי באתר של כופרים שכתוב

שמספר הכוכבים שכתוב בספר בריטנקה מתאים למה שכתוב בגמרא. אני לא רוצה להביא את האתר. אם יש לך ספר בריטניקה תוכל לתת את מספר הכוכבים שרשום בספר ולראות אם הוא מתאים לגמרא.

G ove r n o r

New member
ספק קישורים או ברח. "ספר בריטניקה"?

אומלל. - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

G ove r n o r

New member
'מספר הכוכבים שאמרו חז"ל לפני

למעלה מאלף חמש מאות שנה, מתאים למה שכתוב בספר בריטניקה' ומה המספר? הנה, כולנו רואים שלא ידעת, אינך יודע, ובטוח שלא תדע. סתם צטטת מאנטרה מהידברות. לחצו עליך, אז בקשת תשובות באתר אחר. חז"ל לא ידעו את מספר הכוכבים חז"ל לא הבינו מהם כוכבים ומהי "כימה" חז"ל לא הבינו מהי השמש מגילת אסתר? לא נמצא אישוש ארכאולוגי לספור המגילה, ומדובר במלך במלך במאה ה-5 לפנה"ס הכתל המערבי לא יחרב? נקווה שלא, אולם אין זו נבואה בת-הוכחה, אלא בת-הפרכה בלבד. שאל מדוע ואסביר. גרמניה/גרממיא? שטויות!!! לא גרממיא ולא נעלים... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

דוד1000

New member
בנושא אסטרונומיה

בס"ד בנושא אסטרונומיה יש לשאול את פרופסור וידאל וידאל דר ניסים בית וגן 81 ירושלים 02-6424254 במסכת ברכות דף נח' עמוד ב' כתוב: פרוש רש"י על נושא זה כך: כמאה כוכבים יש בין הכוכבים של כימה שהן כוחה של כימה (הערה שלי > כח רוחני). וכן במסכת ראש השנה. דף יא' עמוד ב'. במסכת ראש השנה. מתוך מסכת מבוארת של שוטנשטין בהערה 12 כתוב: סילוק שני כוכבים ממנו החליש את כוח ואיפשר את ביאת המבול . ועוד כתוב: דבר ידוע ומקובל הוא שמקרים בעולם התחתון מושפעים מגרמי השמים; כל מזל משפיע השפעתו כאשר הוא עולה על האופק ואין הכוונה שיש לכוכבים כח עצמאי אלא הם מהאמצעיים שבדרכם פועל ה' את פעולתו ורצונו בעולם. יש עוד הסבר של דף שלם בנושא המזל של כוכבי כימה מי שרוצה יקרא בספר. אני לומד מכאן שני דברים שלא מדובר שיש לכוכבים האלה מקררים חומריים ועוד אני לומד שיש בכימה יותר ממאה כוכבים אבל מאה כוכבים בכימה הם שמשפיעים על הקור וזה נעשה בגלל כח המזל של הכוכבים האלה.

שוב פעם מצטט כתוכי

פשוט אידיוט. ובכן עילוי שלי, מהו כימה ? איפה הוא נמצא ? מהו כוח המזל ? דרדק של חיידר יותר אינטליגנטי ממך.

דוד1000

New member
כימה

במסכת ברכות דף נח' עמוד ב' כתוב: פרוש רש"י על נושא זה כך: כמאה כוכבים יש בין הכוכבים של כימה שהן כוחה של כימה (הערה שלי > כח רוחני). וכן במסכת ראש השנה. דף יא' עמוד ב'. במסכת ראש השנה. מתוך מסכת מבוארת של שוטנשטין בהערה 12 כתוב: סילוק שני כוכבים ממנו החליש את כוח ואיפשר את ביאת המבול . ועוד כתוב: דבר ידוע ומקובל הוא שמקרים בעולם התחתון מושפעים מגרמי השמים; כל מזל משפיע השפעתו כאשר הוא עולה על האופק ואין הכוונה שיש לכוכבים כח עצמאי אלא הם מהאמצעיים שבדרכם פועל ה' את פעולתו ורצונו בעולם. יש עוד הסבר של דף שלם בנושא המזל של כוכבי כימה מי שרוצה יקרא בספר. אני לומד מכאן שני דברים שלא מדובר שיש לכוכבים האלה מקררים חומריים ועוד אני לומד שיש בכימה יותר ממאה כוכבים אבל מאה כוכבים בכימה הם שמשפיעים על הקור וזה נעשה בגלל כח המזל של הכוכבים האלה.

שוב פעם מצטט כתוכי

פשוט אידיוט. ובכן עילוי שלי, מהו כימה ? איפה הוא נמצא ? מהו כוח המזל ? דרדק של חיידר יותר אינטליגנטי ממך.

G ove r n o r

New member
תשובה

לא טובה, ובכלל... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

דוד1000

New member
אם תחזור בתשובה, אני אשקול להחזיר

לך את השכר עבור המצוות שעשית ותעשה.

G ove r n o r

New member
ענה או ברח. המצוות לא מענינות אותי.

- - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

G ove r n o r

New member
"בנושא אסטרונומיה יש לשאול את

פרופסור וידאל" נו, שאל אותו. מה מעכב בעדך? "כמאה כוכבים יש בין הכוכבים של כימה שהן כוחה של כימה (הערה שלי > כח רוחני)" טעות. ב"כימה" כ- 500 כוכבים. כח רוחני? אפשר לטעון על ענינים אימטריאליים המצויים במחוזות הלימבו, כל דבר. גם שטויות אלה. "סילוק שני כוכבים ממנו החליש את כוח" כוח זו לטאה גדולה החיה במדבריות. איזה כוח נחלש? "...ואיפשר את ביאת המבול" מהיכן המים? אין די מים על כדה"א. אין כלל סמנים גיאולוגיים למבול לפני כ- 4000 שנה. האדם והחי על כדה"א אינם מתכנסים ל- MRCA שחי לפני 4000 שנה. מה השטויות הללו? "ואין הכוונה שיש לכוכבים כח עצמאי אלא הם מהאמצעיים שבדרכם פועל ה' את פעולתו" הוכח תחילה כי אלהים קים גם מחוץ לספוג שבין שתי אזניך. "אבל מאה כוכבים בכימה הם שמשפיעים על הקור וזה נעשה בגלל כח המזל של הכוכבים האלה" כל כוכבי כימה הם שמשות אדירות. הן אינן יכולות לקרר כלל. הן אינן יכולות גם לחמם מפאת מרחקן. - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

דוד1000

New member
אני לא צריך לשאול. אני ראיתי ניסים

כשחזרתי בתשובה. ואני יודע בברור שהתורה אמת. מי שרוצה לברר צריך לשאול.

למעלה