מספר הכוכבים

דוד1000

New member
תחזור בתשובה בעצמך ותראה .

ניסים גלויים שלא מאפשרים שום ספק שיש בורא.

עמלק

New member
הוא חזר בתשובה בגלל הדילוגים

(וגם אשתו). לגובנר יש קישור להודעה שלו... משעשע מאוד... אז דודXXX, קדימה, תתחיל לסגוד לזאוס.

G ove r n o r

New member
נכון, הנה הודאתו:

אחד הדברים שהחזירו אותי ואת אשתי זה הדילוגים - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)... נ.ב.: נטעים, ההודעה שמורה, _אין_ טעם במחיקתה, חבל על טרחתך!!!

G ove r n o r

New member
אינך עונה כלל על שאלותי. אילו נסים

ראית, ומי המטפל שלך? "ואני יודע בברור שהתורה אמת" אבל אנו מראים כל העת שהיא יצירה אנושית. וכמו כן, אינך יכול להראות שאלהים קים גם מחוץ לספוג שבין שתי אזניך... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

דוד1000

New member
תחזור בתשובה בעצמך ותראה

תחזור בתשובה בעצמך ותראה ניסים גלויים שלא מאפשרים שום ספק שיש בורא.

דוד1000

New member
תחזור בתשובה בעצמך ותראה

תחזור בתשובה בעצמך ותראה . ניסים גלויים שלא מאפשרים שום ספק שיש בורא.

דוד1000

New member
כימה

"איזה כוח נחלש?" ת. מדובר על כוחות רוחניים. "טעות. ב"כימה" כ- 500 כוכבים" ת. יכול להיות שיש בכימה כ- 500 כוכבים. אבל כתוב שמאה מהם מהווים את הכח הרוחני של הצביר כימה. הדברים הללו נאמרים עבור מי שמאמין לכוחות רוחניים.

G ove r n o r

New member
"הדברים הללו נאמרים עבור מי

שמאמין לכוחות רוחניים" גם נפיחה היא רוחנית בעקרון. הסכום: אין הסבר. יש "הסבר"!! - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

עמלק

New member
סיכום העניין :

1. פעם קודמת טענת שהחישוב של חז"ל זהה לזה של נאס"א - טעית ב-900 אחוזים. 2. כעת אתה טוען שהמספר זהה לזה שמפורסם ב"ספר" בריטניקה. 3. גילינו שלאחר ששאלתי אותך את השאלות הנוקבות הללו : א. מה המספר המדויק שבו נקבו חז"ל. ב. מה המספר המדויק בבריקטניקה. ג. באיזה כרך ותחת איזה ערך זה מופיע בבריטניקה. 4. גילינו ששאלת את השאלות הללו בפורום חלל, ממש כאן בתפוז ושם צחקו עליך. 5. מאחר ולקחת את זה מאתר מחב"תים כלשהו וכנראה שאין שם את התשובות נותרת עירום וחסר כל תשובה. סיכום - עוד שקר מבית היוצר של דודXXX, שוב התגלית במערומיך וכ"חמור נושא ספרים" שאתה. רק ה"מלאך השומר" שלך נטעים האוויל - ממשיך למחוק - אבל ההודעות ימשיכו להגיע, באותו האופן שהופיעו קודם. נטעים - נמאסת !

דוד1000

New member
ככה מסכמים? צריך ללכת לספריה ולראות

אם המספר שכתוב בספר בריטניקה מתאים למה שכתוב בגמרא.

אני מוכן להתערב עם כל אחד פה

שהפעם היחידה שראית ספריה היתה כאשר הזמינו את הוריך לשיחה עם המנהל על סילוק שלך מביה"ס בכיתה א' (אז ראית את הספרים בחדר של המנהל).

G ove r n o r

New member
ספר לנו מה כתוב ב"ספר בריטניקה".

הרי צטטת אותו שבועות בהעמידך פנים שידועה לך גרסתו. האם זה OK, על פי אמונתך, לשקר במצח נחושה? ועדיין לא הוכחת שאלהים קים גם מחוץ לספוג שבין שתי אזניך... - - אתם יודעים היטב בעמקי לבכם שאמונתכם חיה על זמן שאול. שום תשובה למסתרי הטבע אינה מצויה בין הדפים של כתבי-הקודש, וככל שהמדע מציג רגלו בתחומים נוספים - מנושל הבורא שלכם ונדחק מהם, וסופו שישאר רק במחוזות אימטריאליים (immaterial, מונח מוצלח במיוחד עקב העקיצה הגלומה בכפל המשמעות)...

עמלק

New member
כן, ככה מסכמים

מאחר והוכחת לנו כמה וכמה פעמים שאין לך מושג על מה אתה מדבר וכי דבריך הם לרוב שקרים שאתה ברוב טיפשותך מעתיק מאתרי המחזירים בתשובה אז זהו הסיכום. שוב אני אומר לך, בריטניקה היא אינציקלופדיה ולא סתם "ספר בריטניקה". ברור לכולנו שאין לך שמץ של מושג איך נראית ספריה מבפנים, איך ממיינים ספרים ו/או איך מוצאים נתונים באינציקלופדיה. תחזור אלינו כשתתבגר.

דוד1000

New member
אתה מדהים אותי. אני לא טענתי שיש

לי ידע או חכמה. אני טענתי שראיתי אתר שכותב שמה שכתוב בבריטניקה (אני מסכים שזה ספר אינצקלופדיה) מתאים למספר הכוכבים שכתוב בגמרא. במקום להסתכל ולראות או לשאול אתה סוגר את העיינים ומתעלם. אני כל הזמן אומר שאין לי ידע או חכמה ולמרות זאת אתם לא מצליחים להפריך את הראיות.

למעלה