מספר על היד

tiyah

New member
ולכל הטוענים ארץ ישראל השלמה...

מה הטעם בשלמות אם היא מכחידה? ארץ ישראל שלמה ומתה. נסיון להגן באמצעים צבאיים על אזרחים המנהלים חיי שגרה. אין אבסורד גדול מזה. עוד יום עגום.

EYהודית

New member
מזמן הארץ הזאת כבר לא שלימה...

איך אפשר להגיד עליה שהיא שלימה? יש בה כך כך הרבה חללים, של כל אלה שנפלו "למען תישאר שלימה" לא צריך שלמות כזאת. ויום אחרי מומה? לא רואה שאנחנו הולכים להגיע ליום שאחרי...

1זהבה

New member
מצטערת אם לא הבנת ...

מצטערת שלא הבנת את דבריי. קראי שוב להיפך התכוונתי לעשות איזה קו הפרדה ואף הוספתי שאולי זה יועיל. זהבה

הבת של

New member
מה לא הבנתי במשפט:

"אבל הרעיון להקים גדר חשמלית כדוגמת הנאצים......." מה עושים הנאצים במשפט הזה? אם יש נאצים - זה שזה לא בסדר. ואם בעיניך גדר היא מעשה חיובי - אז מה זה שייך לנאצים. אני אולי לא הבנתי, אבל נראה לי שגם את לא יודעת מה בדיוק רצית לאמר.

1זהבה

New member
לבת של..

ובכן, כאשר העליתי את רעיון הגדר (אגב זה ממש לא מקורי) וכתבתי כדוגמת הנאצים..... א. יש גדר בין חצר לחצר...... גדר רגילה אבל היא ללא מיועדת למחבלים. ב. גדר רגילה אפשר לחתוך עם מספריים מיוחדים. ג. גדר חשמלית קשה קצת יותר..... ד. בנושא גדרות חשמליים התמחו הנאצים......מעט מאוד אנשים הצליחו לעבור לצד השני....מנקודת מבט של איש צבא .....זו גדר יעילה .... שמעט אנשים יכולים לעבור דרכה. לכן בחרתי לכתוב כך. ה. במקרה הזה הנאצים "הצליחו" מבחינה מקצועית..... מצטערת אני מאוד יודעת מה רציתי לאמר.....לצערי...... שמתי לב כמה פעמים שאת מוחה על כך שאנשים כותבים משהו בנושא שלא שייך לשואה ושיש אנשים המגיבים תשובה עם איזשהו קשר לשואה זה מפריע לך. אנשים יכולים כמעט על כל נושא שהם רוצים - אלא להזכירך כאן פורום בנושא שואה . אובדן ושכול בלבד יש פורומום מתאים אחר...... ויש כל כך הרבה פורומים ברוך השם לכל נושא.......כך שההערות שלך לא במקום. בלי לפגוע : בכל מקרה, אני באופן אישי......יכולה רק לבקש ממך לא להגיב לדברים שלי. תגובה זו מתייחסת גם להערות אחרות שלך מקודם. אני מודה לך מראש. זהבה

למעלה