מסקנה משיעור סוציולוגיה...

מסקנה משיעור סוציולוגיה...

יצא מחקר שאומר שנשים מסוגולות לבצע שתי פעולות בו זמנית וגברים לא מה שאורמ שלנשים יש קורדינציה יותר טובה מה שאומר שהתאי מוח של הנשים יותר מפותחים מה שאומר שנשים יותר חכמות. סוף פסוק

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אחלה מסקנה אחותי
. גם אני לומדת סוציולוגיה והאמת היא שמעולם לא העלנו סוגייה שכזו, אבל טוף שיש מי שישים את הקלפים על השולחן. עכשיו הכל ברור, ועוד במונחים סוציולוגיים!:) חח. הנשים יותר חכמות מהגברים.

apl

New member
כתלמידת מגמת סוציו'(וכלכלה כמובן:))

אני מסכימה. כמו כן,אני יכולה לבסס את הטענה עפ"י מספר מחקרים שקראתי לגבי העניין,ריכוז,יכולת מוטורית גם כן,ונושאים רבים אחרים.. אולי אפילו אצרף קישור לכתבה(יש לי אותה- שמורה אצלי,אך לא אסרוק אותה) שמעידה על כך. והבהרה קטנטנה,כותבת ההודעה איננה מגדירה עצמה כפמניסטית או כול דבר דומה...מה גם-עם עובדות לא מתווכחים

LordR

New member
זה שיש יותר מידי בנות בסוציולוגיה->

זה שיש יותר מידי בנות בסוציולוגיה-> כבר מראה שלבנות יש תאי מח פחות מפותחים.

apl

New member
../images/Emo26.gifמממממ

שכחתי להוסיף בהודעה הנ"ל שאני נגד מלחמות:),והבהרה נוספת במה שנכתב- אני לא חושבת שבנות יותר חכמות מבנים(ולא ההפך גם כן:)),אנחנו שונים-וזהו זה. לכול מין-את היכולות שלו...בין אם זה מנטלית ובין אם זה פיזית. גם נזכור שפיזית,בנים ובנות שונים בגופם.. אז זייהו,אתם מוזמנים לכתוב כול תגובה שעולה על רוחכם

מלשב 669

New member
מעניין

אבל שמדברים עם אישה תוך כדי נהיגה, היא מוצאת את עצמה על השוליים.

Anna Karenina

New member
וגבר נכנס באוטו שלפניו.

נו, באמת. אין צורך לדבר שטויות, במיוחד לא אחרי שהבהרנו את עצמנו בשרשור משעשע בנושא זה.

sOurce of life

New member
אהה כן...

לפחות אנחנו לא נשלטות ע"י איזה חתיכת בשר מיותרת שנמצאת במכנסים! יש לי עוד הוכחה!!! לבנות יש תא מוח אחד יותר מלבנים, שבעצם משפיע על הרגש ועל היכולת לעשות החלטות נכונות ע"י שקילת מצבים מסובכים. וזה יצא הישר מערוץ, בכבודו ובעצמו, דיסקברי!

Anna Karenina

New member
Source Of Life,

כל הכבוד!
ובנים...אתם עדיין מיוחדים..איכשהו..בדרככם..

מלשב 669

New member
זאת לא הכמות

זאת האיכות של התאים שלנו. מי יישמע, זה רק תא אחד.

HyPeR SoNiC

New member
אויש איזה בולשיט!!!

זה אשכרה טמטום להגיד שבנות חכמות יותר מבנים!!! וזה עוד אחרי שקבענו בשרשור של הנהיגה שיכולות וכישורים לא תלויות במין! ואני רוצה להתייחס לכמה מהדברים שנאמרו כאן....... דבר ראשון, לא פעם ולא פעמיים מצאתי את עצמי מבצע 2 פעולות בו זמנית... ככה שהעובדה שגם נשים יכולות לעשות את זה - לא מעידה על "כישרון מלידה" שייחודי להן.... ואני עוד לא ראיתי את ההוכחה שאנחנו נשלטים ע"י חתיכת בשר מיותרת... (שאגב, זו לא חתיכת בשר, זו חתיכת עור... תקשיבו קצת שביעורי חינוך מיני.... ודבר שני, החתיכה הזאת ממש לא מיותרת ואתן, בתור בנות, אמורות לדעת את זה) ומה עוד היה? אה כן! שבנות מקבלות תא מוח נוסף לשיקולים חכמים! רק מוזר שהרבה בנות שראיתי לא עושות שיקולים מי יודע מה...... בקיצור בנות, קאט דה בולשיט! אתן שוות אלינו, תתרגלו לזה, תתגברו על זה... ושיהיה לכם יום כתום

shuis4ever

New member
בטח שגברים יכולים../images/Emo70.gif ../images/Emo78.gif

הם יכולים: לראות משחק כדורגל ולפצח גרעינים.
לעשות את צרכיהם ולקרוא עיתון.
לעשות כל דבר ובאותו זמן לחשוב על פאמלה בחוטיני.
ללא ספק המין החכם.

HyPeR SoNiC

New member
אחחחחח איזה מצחיקה!!

וגם אני יכול להגיד שבחורות יכולות לדבר בטלפון ולשים לק באותו זמן... אני לא מבין מאיפה פתאום בא אליכן הדחף הזה לרדת על בנים...... ואני חשבתי שהבנות כאן קצת יותר אינטיליגנטיות.... זועקות ששני המינים שווים - אבל ברגע שמישהי אומרת שהיא שמעה שנשים יותר חכמות - כולכן באות ואומרות שבנות יותר חכמות ויותר טובות מבנים אויש תסתמו כבר

numerw

New member
שלום לכולם:) ובקשר לסוציו...

שזה מקצוע בלאי לגמרי:) למדתי את זה בי"א ופסיכולוגיה בי"ב...וסוציולוגיה זה אחד מהדברים היותר משעמים שהיו:) אוחחחח כל המחקרים האלה שהפרכנו כל כך הקלות....פיזולוגית יש שוני אדיר בין גברים לנשים וזה עקב התפקידים הפרימיטיבים שביצע כל מין...היום למרות כל השיוון רואים שעדיין קיים הבדל:) להיות 4 בנים בכיתה של יותר מ20 בנות + מורה זה כל כזה פשוט:)

apl

New member
רון...למה אתה פולש לפה?

סתם,תישאר ותהנה מהחברותא

אני אענה לכולכם פה:

כנסו ל- WTF.COM ותתחילו לחשוב לפני, יש יותר נשים בסוציולוגיה? אולי בגלל זה המחקרים נראים ככה... על זה לא חשבתם... גברים לא מסוגלים לעשות 2 פעולות יחד? פחחחחחחחחחחחחחח... אותו הדבר כמו נשים, אין הרבה הבדל, חוץ מאשר נטיה לעשות כל מיני דברים ביכות שונה (חלק יותר טובים אצל נשים וחלק יותר טובים אצלגברים), אין פה הבדל. אם אתן כל כך חכמות, למה יש יותר עורכי דין מעוכות דין? למה יש יותר אנשי היי-טק מנשות היי-טק? אני צריך להמשיך? לדעתי הבהרתי את העמדה שלי- כל המחקרים האלה הם בולשיט אחד גדול...

למעלה