מסקנה משיעור סוציולוגיה...

apl

New member
נשמע שכול מה שהצעתי

כבר עשית....אז המממממ מה יש עוד? רק אולי לחסוך כסף מהעבודות,ולטוס לחו"ל עם חברות\ידידים שעוד לא התגייסו.. ובקשר להתנדבות,תמיד צריכים עוד מתנדבים..זה פשוט אין סופי.. תנסי עוד,בטוח יהיה ארגון שכן יצטרך מתנדבים. מה גם זה כיף לתרום לקהילה מזמנך...יש הרבה מקומות שיירצו בך.. חדר כושר..כמה זמן את מתאמנת שם כבר? וכמה פעמים בשבוע? פרטים פרטים...גם לי בא להתחיל אבל אין לי ממש זמן וכוח כרגע להשקיע בזה.. למרות שיש לי הליכון בבית,ואני גם רצה וגם פה ושם משחקת טניס ונמצאת בקאנטרי..

Anna Karenina

New member
אז ככה...

אני מתאמנת כבר חצי שנה, משהו כזה, ואם את צריכה עוד פרטים, תפני אלי באייסיקיו או משו.
(פשוט לא נראה לי שזה יעניין את השאר, ודי בצדק). ברור שאני אתנדב, אני גם מאוד רוצה, אבל לארגון ההוא, עם הסתומה הזו שענתה לי, אני ממש לא מתכוונת לחזור, עם כל הצער שבדבר.

../images/Emo12.gif

מתאמנת חצי שנה??? את יודעת שאת לא תהיי לוחמת, נכון? רק לפני שנה +/- נשים התחילו לשמור בצבא... לא שאני נגד- להיפך, אני מאוד מקווה שגם נשים יהיו בקרבי, פשוט נכון לכרגע אני לא שמעתי על שינוי החוק...

apl

New member
אני אישית..לא הבנתי על איזה חוק

אתה מדבר.:\ מה גם,היא לא מתאמנת במסגרת צבאית.. חוצמזה,מה הקשר לזה שהיא לא תהיה לוחמת(ולא משנה שהיא מתגייסת למכיות)?

יש חוק צבאי כלשהו

שאומר שנשים לא יכולות ללכת לקרבי (לא זוכר את הסיבה...), מ"כית או לא- אימונים זה דבר טוב לגוף, בכל אופן- האימונים של הצבא לא כל כך קשים כמו שעושים מהם...

apl

New member
../images/Emo26.gifאז בוא אני אחדש לך:)

החוק כבר לא קיים,ובנות יכולות להתנדב ולהתגייס לתפקידים רבים(באופן יחסי כמובן): תותחנים,קרקל(פלוגה מעורבת)-בט"ש,מג"ב,הנדסה,נ"מ,טיס,לר"מית,חובלים,מד"ציות,משטרה צבאית..ולא נראה ששכחתי משהו.. ועם כול קידום הנשים ושילובן במערך הלוחם של צה"ל,נותרה במערכת השובינסטיות והתגובות הנגדיות לקידום הנשים בתפקידים שונים במערך הלוחם.

Anna Karenina

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif צודקת לחלוטין,

ואני חושבת שצה"ל התברך בבנות מוכשרות ובעלות יכולות מדהימות, בדיוק כמו הבנים, ובחלק מהמקרים - אפילו יותר. זו גאווה לצה"ל ולמדינה כולו, שבנות הן חלק מהמערך הלוחם שלו.

אז מה שהיה הוא-

מ"צ תמיד היה (
מ"צית על אופנוע)... מג"ב- אבל כ"לוחמת" ז"א מגיעה ונשארת עם המפקד מאחור... שטויות שכאלה

apl

New member
משטרה צבאית,זה כבר מזמן לא "זה":)

יש תפקידים הרבה יותר מובחרים מזה
ובמג"ב אני לא הכי בקיאה,אבל יש התקדמות מסוימת..

Anna Karenina

New member
מה הקשר?

קודם כל, אני אהיה מ"כית. ההכשרה לקורס מ"כיות, היא טירונות 03, שנמשכת בממוצע 3 חודשים, והיא אכן קשה יותר מטירונות 00/02 בנות, שנמשכת בין שבוע לשלושה שבועות. מעבר לזה, אימונים וכושר גופני זה דבר חשוב, בלי שום קשר לצבא.

זה נכון

פשוט הגדרת את זה כמתאמנת לצבא, בתאכלס- כל האימונים שאני עשיתי היו יותר ממה שעשיתי... בסופו של דבר- חבל על המאמץ

apl

New member
למה חבל על המאמץ?

וששי קשת,אני חושבת שפספסת את הנקודה:) אנה קרנינה\נועה,לא מתאמנת במכון כושר במיוחד בשביל הצבא. היא עושה את זה יותר כדי להיות כוסית
,ולא בהכרח שיהיה לה קל יותר בטירונות(גם,אבל לא רק).

Anna Karenina

New member
זה בדיוק העניין.

אני עושה את זה לעצמי, כי כושר גופני וחיטוב זה דבר מצוין. התוצאה הנלווית היא, שבצבא אני מקווה שיהיה לי קל יותר, אבל זו לא מטרת העל.

Anna Karenina

New member
היי, היי..!! ../images/Emo123.gif

אני לא עושה את זה כדי להיות כוסית!!
זה טבעי אצלי..!!
*סתם, סתם, סתם...אל תקחו ברצינות...

apl

New member
עכשו,לא רק שבנות חכמות מבנים

הן גם צנועות מהם

למעלה