מסקנה משיעור סוציולוגיה...

HyPeR SoNiC

New member
תודה רבה לך!!!

חיכיתי שתצתרף לדיון ותשליט קצת סדר פה

נכון לכרגע

רוצים להוציא אותי משירות המילואים לתמיד... נראה- יש זמן, זה צבא, תהיה עוד וועדה אושתיים, ימשכו את זה שנה מינימום ואז נדע מה ההחלטה... לי יש זמן, אני לומד בנתיים...

apl

New member
אם אני לא טועה,

אז הייתה לו תאונת אופנוע רצינית,ולכן הוא ניגש לוועדה רפואית שתקבע מה יהיה איתו בשירות המילואים.

apl

New member
אני מחכה לוועדה רפואית../images/Emo10.gif

ואני דווקא כן רוצה לקבל אותה.. בוף,זייהו!

apl

New member
חלילה:)

אני במאבק לעלות פרופיל,ומחכה לוועדה רפואית(מקווה שיתנו לי). חוצמזה שהגעתי לכאן מפורום מתגייסים:),אז בטח שיש כוח לצבא,רק שהמערכת כבר הספיקה להתיש אותי עוד לפני שהתגייסתי.

Anna Karenina

New member
שיהיה בהצלחה, בכל אופן..!! ../images/Emo13.gif

לי יש עוד יותר מדי זמן עד הגיוס...
אוווףףף....

apl

New member
../images/Emo8.gifתנצלי את הזמן עד הצבא

כמה עוד נשאר לך באזרחות?

Anna Karenina

New member
החתימה אומרת הכל. ../images/Emo13.gif

אבל כדי להקל עלייך..נותרו עוד פאקינג 4 וחצי חודשים..!!

apl

New member
../images/Emo6.gif קראתי אותה כבר כמה פעמים

רפרוף עין מה שנקרא...ולא שמתי לב... אופסייי
לונורא,עד אפריל את יכולה לעבוד\לטוס לחו"ל\לבלות\לשתות\לעשות ספורט\להתנדב בארגון כלשהו....יש מה לעשות..

Anna Karenina

New member
חפיף..../images/Emo13.gif

חתימה בד"כ קוראים ברפרוף...
אני עובדת, מדי פעם, (עבודות זמניות, וכאלה..), הייתי בחו"ל באוגוסט, ואני מחפשת ארגון התנדבותי לפעול בו, אבל אם כבר מעלים את הנושא, אז התקשרתי יום אחד לאיזשהי עמותה, לא משנה כרגע איזו, והטלפנית מעבר לקו אומרת לי משהו כמו :"אוף, לא צריך עוד מתנדבים! תפסיקו להתקשר"!
זה פשוט הדהים אותי..אבל אני עדיין מחפשת.
אני מתנדבת מכיתה ח' בערך, בכל מיני ארגונים, פשוט חלק פשטו רגל ועוד כל מיני. ספורט..? אני מתאמנת בחדר כושר באופן קבוע, וגאה לומר שרואים תוצאות.. (אף פעם לא הייתי בטטה..אבל על 1.75, אני שוקלת משהו כמו 55-56 ק"ג, אבל הגוף נראה עכשיו הרבה יותר יפה)...

apl

New member
נשמע שכול מה שהצעתי

כבר עשית....אז המממממ מה יש עוד? רק אולי לחסוך כסף מהעבודות,ולטוס לחו"ל עם חברות\ידידים שעוד לא התגייסו.. ובקשר להתנדבות,תמיד צריכים עוד מתנדבים..זה פשוט אין סופי.. תנסי עוד,בטוח יהיה ארגון שכן יצטרך מתנדבים. מה גם זה כיף לתרום לקהילה מזמנך...יש הרבה מקומות שיירצו בך.. חדר כושר..כמה זמן את מתאמנת שם כבר? וכמה פעמים בשבוע? פרטים פרטים...גם לי בא להתחיל אבל אין לי ממש זמן וכוח כרגע להשקיע בזה.. למרות שיש לי הליכון בבית,ואני גם רצה וגם פה ושם משחקת טניס ונמצאת בקאנטרי..

למעלה