מסתבר שדברי מכעיסים

מסתבר שדברי מכעיסים ../images/Emo186.gif

מתנצל על האיחור, אני אדם עסוק. אבל מסתבר שדברי מכעיסים והרי תגובתי: מעניין, מעניין מאוד אפילו, כי הרי לכאורה אין מה להתרגז כי אין מה לסתור. שהרי זו בהחלט טובת הילד שנשים שלא מסוגלות נפשית: לאמפטיה הענקה וחיבור בגובה העיניים עם "יצורים" כמוהו, (כאשר הם יצורים פרטיים שלהן) מוטב שלא תגדלנה ילדים, על מה הקצף? והאם לא מוטב שנשים כאלו תחבורנה לגברים כאלו? בודאי שכן, חשבו, זוגיות המבוססת על השקפת עולם דומה לפחות בתחום זה הכרחית מבחינתכן(נקווה שגם בעוד תחומים) וגם אנחנו מבחינה חברתית טהורה נהנה, ראשית לא תתרבו וסליחה על הבוטות, אבל מבחינה חברתית אתן גורם הרסני, מה לעשות, וגם מבחינת הילדים שתודה לאל לא יוולדן לכן... לכן, שוב עולה השאלה על מה הקצף, אולי המראה לא כל כך מחמיאה?

magicgirl1983

New member
מכיוון שיש בנו המון אמפטיה

אנחנו לא רוצות ילדים...למה להביא לעולם המחורבן שלנו...שבעולם הזה איש כמוך חי ילד תמים??

I s t a r

New member
אני מצטערת

לשבור לך את הבועה הקנטרנית שבנית בניסיון לעורר פרובוקציה זולה. רוב האמהות שאני מכירה לא מסוגלות נפשית לגדל ילד, אמפטיה הענקה וחיבוק רחוקות מאוד מהרבה מאוד נשים וגגברים- במיוחד לצאצאיהם. העולם הזה (תביט סביב) מלא בבני אדם עם חסכים עצומים של אהבת הורה,אהבה ללא תנאי,קבלה ללא תנאי. זאת משום שרוב ההורים הופכים להיות כאלה ללא כל מחשבה וב"אוטומטיות" מוחלטת ,הרבה לפני ובלי לבדוק בכלל מה מידת ה"אמפטיה וההענקה" שיש בהם - ומה לעשות ש"אמפטיה והענקה" הם תוצאה של אושר ושמחה בבחירות שאדם עושה וכאשר הוא עושה בחירה שלא התאימה לו מבפנים..אין לו הרבה מה לתת חוץ מתיסכול וכעס. אז מבחינתי הגורם ההרסני כאן הוא מיליוני בני אדם שעושים ילדים כמו מכונה כי ככה מצפ]ים מהם- ולא יודעים אח"כ כמה הרס וכאב הם זורעים ביציר כפיהם משום שמעולם לא חשבו אם הם באמת רוצים בו,למה הם רוצים בו ומה הרצון האמיתי שלהם בחיים. תודה לאל שיש אנשים שמוכנים לשאול את השאלות האלה ולענות עליהן בכנות לפני שהם רצים לעשות ילדים בעיוורון מוחלט לצרכיהם ורצונותיהם בעוד ה"גורמים ההרסניים" (למשל אנשים כמוך שהם שיפוטיים וביקורתיים ומלאי ארס לשונה מהם- מן הסתם יהיו כך גם כלפי ילדהים) ממהרים להתרבות כאילו אין מחר. המראה המעוותת ששמת לא מחמיאה לך, זה נכון.

נו באמת, תשובה לרוב התגובות...../images/Emo128.gif

אך במיוחד ל - I s t a r יש לי בעיה עם מי שיש באמתחתו נאומים חוצבי להבות אותם הוא שולף אוטומטית בלי קשר לנאמר בכל פעם שדורכים לו על היבלת, או במילים אחרות, יש לי בעיה עם אנשים כמוך, יקירתי... ולהבהרת דברי: זה שישנן עוד נשים שמוטב היה לנו, להן ולילדיהן לולא הביאו ילדים לעולם, אינו אומר שאת שונה מהן במהותך, את פשוט וריאציה נוספת של אותה דלות רגש עצמה לטוב ולרע... ולמה הכוונה? ובכן יקירתי, אנחנו כבני האדם נחנו בקשת רגשות ורגישויות רחבה ביותר, ולך יש חסך רציני בסוג הרגשות המיוחד והיחודי ביותר - אמהות. זהו קשר בלתי אמצעי, אמפאטי ונטול אנוכיות שאין לך מושג מהו. על כך את מפצה כמובן, בחיזוקן של היפוך תכונות אלו... אל עולמך מורשים להכנס רק אלו שתורמים לו כמידת השקעתך בהם:הורים, חברים, גברים וכו', כל השאר כמו ילדים לדוג', הם נטל עבורך. שהרי בהעדר התכונות שהוזכרו לעיל, את נרתעת מההשקעה אותה את תופסת כהשקעה ללא תמורה מקבילה. ובמילים אחרות, היעדר היכולת הרגשית להעריך או ליצר את ההדדיות בקשר הורה\ילד יוצר את התחושה שמדובר בנתינה או הקרבה נטו... אני בהחלט מחזק את ידיך באי רצונך להביא ילדים לעולם, זוהי אחריות במיטבה!

magicgirl1983

New member
לאחר הפגישה עימך

אני מסוגלת אפילו לתאר את הפרצוף שלך כשאת אומרת את זה... פחחחעעע

I s t a r

New member
שמתי לב שיש לך בעיה

בעיקר עם אנשים כמוני שמשקפים לך אמיתות שאתה לא מסוגל לקבל. השיפוט והביקורת שלך כלפי השונה ממך ואלה שלא"עומדים" בקריטריונים שלך שלדעתך הם כה מופלאים - משקפים את הקושי שלך לקבל את זה שבחירה שונה משלך חייבת להיות בחירה שיש בה כנראה חסכים וחסרים. "אימהות" אינה חובה ואינה איזה צורך מופלא וייחודי - ורבות מאוד הנשים ,כמו גם הגברים שאבהות ממש לא עושה להם את זה- שהם אנשים מדהימים ובעלי יכולת נתינה שאתה אפילו לא מתקרב למסוגלות להבין אותה בגל מוח קטן צר שיפוטי וביקורתי ,ובגלל עולם שנבנה על היקשים חד מימדיים לגבי איכויות האדם ויכולותיו ע"פ בחיורתיו החופשיות ששונות משלך . לפיכך, קטנות הרוח שהפגנת במסקנות הקטנות והעצובות שלך מלמדת אותי שכל מילה נוספת מולך היא מיותרת וחסרת כל בסיס לדיון. במילים אחרות- יאללה,נשבר הזין. את הבעיה שלך תפתור במקום אחר-והיא אכן גדולה. הדיון הסתיים. ביי ביי.

הרשי לי לסיים במשפט שניים או יותר

הססמאות החבוטות המציפות חדשות לבקרים פורום 'איכותי' זה פאתטיות בדיוק כמו ה'פנינים' שמופיעות במרבית התגובות להודעתי והמעידות יותר מכל על רמת הכותבות ולא רמת הנמען... אין מה לנפנף במוגבלות רגשית כאילו יש מאחוריה אג'נדה מוסרית, אין כאן החלצות להגן על הילד מה'עולם הנורא' אלא החלצות להגן על עצמכן מה'עול הנורא' על פי תפיסתכן את גידול הילדים, או כל שיקול אגוצנטרי אחר ויש כמה וכמה כאלו... לו טרחת לקרא את דברי עד תומם היית מבינה כי אני מצדד בכך שנשים כמוך לא יביאו ילדים, אך הפלצנות הדמוגוגית אוי הפלצנות הדמגוגית, מקומה לא כאן....

magicgirl1983

New member
התכוונת בטח ל-

טרול פלצן במיוחד... אני לא רואה מדוע אדם כזה משוטט במקום כזה. צריך להגיד לו "טוב" ולשלח אותו לדרכו לפורום הבא..

I s t a r

New member
אני גם לא יודעת

אולי הוא מחפש אנשים "מוגבלים ריגשית" כמוהו. אולי חשוב לו להכניס את עצמו לקטגוריה של אדם ששלא "מוגבל ריגשית, ומסוגל לתת אמפטיה ורגישות רבה לאחרים " כי שמתי לב שכשמישהו מאשים אותך בהיותך איקס דברים -הוא בעצם מנסה ללמד את עצמו שהוא "אינו "כל אלה (האמת,הוא לא ממש נשמע לי אמפטי או רגיש לצרכי אחרים או מסוגל לאהוב ללא תנאי,אבל הוא בטוח יתרבה בכל זאת ולו רק כדי להוכיח את "אבהותו "הטבעית והנורמלית" לכולם ולבעיקר לעצמו ). טוב, יש גם כאלה..

chinabird

New member
האיחור באמת היה נורא, והמתנו בקוצר

רוח. אבל התנצלותך התקבלה, ואכן "מעניין, מעניין מאוד אפילו" כפי שאמרת. ויותר מזה: אתה צודק. צודק לחלוטין. בשלמות. ללא פשרות. ודבריך הם דברי אלוהים חיים ממש. אז תודה שחלקת. אני - ואני חושב שאני מדבר בשם כל הפורום כשאני אומר את זה - מרגיש עשיר יותר בזכותך. נבון יותר. מחובר יותר לחיים.

קצר ולעניין.............../images/Emo4.gif

הצצתי לרגע במה שכתבת...אני לא מבינה על מה הכעס !! כל אחד רשאי וחייב ללכת לפי הבנתו והרגשתו ... האם אמהות שמכבות סיגריות על ילדיהם הם לא גורם הרסני בחברה? האם אמהות שמכות מרעיבות ומתעללות כיד הדמיון הטובה עליהן הם לא גורם הרסני לחברה????????? אל תשלוף דברים מהשרוול ! אנשים בוגרים רשאים לחיות כפי הבנתם! אגב דבריך לא מכעיסים..הם פשוט נשלפו בלי מחשבה שניה.

התשובה לאסטר מכוונת גם אליך

מתנצל שלא עניתי אישית, אבל אין טעם לשכפל את אותם הדברים..

עוד אידיוט מתחשב

אז ככה, בו נסכם: נשים שלא מתרבות הן סכנה לחברה, "גורם הרסני" - לא ממש הבנתי אך נשים שלא רוצות המשך הורסות משהו ... ההסבר היחיד הוא שהן הורסות איזה שהיא אידיליה של הכותב, אולי מן הסתם משהוא דתי או אולי חינוך צר אופקים מהבית. פועל יוצא ממהרסנות של הנשים הללו היא שהן חייבות למצוא להן משהוא סוטה כמותן - כדי שהגנים שלהן לא ילכלכו את האידאולוגיה של הכותב, כמובן. על מה הקצף ? חשבו הרי הכותב מציע לכן הנשים ההרסניות לחיות באוטופיה הומוגנית בה כולם יחשבו כמותיכן, אולי חשב הקצר גם לקבץ אותכן עם בני זוגכן במקום אחד, במין גטו, כדי שאם אתן תהיינה מסוכנות מידי לפוגרום יהיה כתובת - ממש כמו אצל ההומואים .... הרי לכאורה אין מה להתרגז, מה כבר אמר הקצר ? שהנשים שחוץ מזה שהן הרסניות לחברה הן גם פגומות נפשיתת במיוחד כשהן יצורים פרטיים שלהן. ממש כמו פגומי שכל אחרים, שהחברה מגבילה את התרבותם, גם כאן צריך מידה נאורה עד קלוקלת של הגבלה. אין ספק מעניין, מעניין מאד אפילו.

יש לך שתי בעיות רציניות

הבנת הנקרא וכפועל יוצא מכך הפנמת הנקרא, קצרה ידי מהושיע.

למעלה