מסתבר שדברי מכעיסים

I s t a r

New member
סבבה

אבל תחשבי... מנין נובע כל הכעס והשיפוט של אדם כזה על נשים שלא רוצות ילדים? את לא חושבת שיש לו אישיו רציני לא סגור בנושא הזה? אחרת זה בכלל לא היה מטריד אותו? את האישיו שלו לא את ולא אני ולא איש יוכל לפתורלו-רק הוא עצמו . לפעמים אנשים מגיבים ככה בגלל שמשיהוש שיקף להם רגשות שהם צעמם חשים ומפחדים מהם פחד מוות. קצת בסגנון הומופוביה.ואת זה צריך לפתור ולטפל בצורה הרבה יותר מעמיקה מאשר כאן- ולכן, חבל לדעתי על המאמץ.

magicgirl1983

New member
צודקת

גם זה שהוא אינו מוכן לקבל שומדבר חוץ מאשר את דעתו שלו קצת מפריע לעין. אבל לא יותר מדי. גיליתי שאני ממש ליברלית בכל מני תחומים...מה שאימא שלי פחות. אני למשל גאה בכך שיש לי אחות לסבית...נכון, אני לא אצרח את זה ברחובות אבל אני גם לא אסתיר את זה כשם שהיא לא מסתירה את זה. הייתי כמובן מכבדת את זה אם היא היתה אומרת שהיתה מעוניינת להישאר בארון. אם כך היה הדבר לא הייתי מוציאה מילה מפי. כל שנותר לגבי הטרול שלפנינו הוא בעצם לקבלו ...וזהו.. בכל מקרה הוא קיים...אם יש לו בעיות או לא זה כבר בעיה שלו. אנחנו לא קיימים לטפל במחלותיו יהיו אשר יהיו.. חוצמזה...הוא נתן לי "במה" לפרוק את אשר עליי... אבל כמו שאמרתי, לא השקעתי בזה...הייתי משקיעה הרבה יותר אם היה מדובר במישהו חדש שנכנס ופותח דיון אמיתי בנושא.

Kalla

New member
אל דאגה!

לא הסתבכתי ולא התעצבנתי ובאמת שאני מצפצפת. אבל יש טיפוסים שפשוט מתבקש לשים אותם במקום כי... מגיע להם!

בנות יקרות, היה כיף להכיר אתכן

אבל מרחוק, מידי פעם אציץ לכאן ואתן לכן הזדמנות נוספת לרענן את כל הסיסמאות המתחסדות העומדות עאלק ביסוד החלטותיכן, איך אני בשבילכן? תודו לי אח"כ...

אתה מוזמן אבל..

זה לא יפתור לך את הקונפליקט הפנימי שבגללו אתה מתרעם כאן כל כך בגלל בחירה חופשית של מישהו אחר . קח בחשבון שזה רק הוצאת קיטור על נושא שכנראה לא פתור אצלך בפנים. בהצלחה.

gertrude

New member
על ריטוטי הקצרצר

תראו כמה סיפוק גורמת לו המחשבה שהוא יוכל לבוא מתי שהוא רוצה ולהעמיד קבוצה שלמה של נשים דעתניות ואינטיליגנטיות על רגליהן האחוריות. יום קשה בעבודה? נלחץ להן על כפתור "בטח היתה לכן אמא רעה!"; האשה צועקת? כפתור ה"מזל של הילדים שאתן לא רוצות אותם!"; הילד השתין על הספה הלבנה? - "טיפת אמפטיה אין לכן!!!" וכן הלאה וכן הלאה. ממש אפשר להרגיש את צמרמורות העונג של הקצר, ריטוטים ריטוטים מבוהן עד קודקוד.
עזבו את זה, קטן עליכן מה איזה קצרצר חושב עלינו. אז בעיניו מזל שבחרנו כפי שבחרנו. אז יופי. אז שימחנו אדם אומלל. אחלה. מקווה שלא תעשו לאיש הזה נעים בגוף בפעם הבאה שהוא יחליט לבוא לפרוק עלינו את תסכוליו הקטנטנים.

I s t a r

New member
../images/Emo45.gifלקח טיפה זמן להבחין בזה

אבל זה בדיוק ככה,פורקן תיסכול קשה . מוטב להתעלם.

גרטרוד, את מונעת ממני לעזוב

ואני חשבתי שכבר סכמנו שנתראה שוב אבל לא היום... איזה עולם נפלא סדרת לך גרטרוד, כל מי שמסכים איתך אך אבוי לא מתרשם מהפוזה ה'מוסרית' שאימצת לעצמך, הוא בטוח דפוק באיזו שהיא צורה. לך גרטרוד יש תנאים: או שמסכימים איתך וחושבים שאת מ-י-ו-ח-ד-ת, או שנפסלים... אך איזה עולם נפלא סדרת לך גרטרוד, אפילו סדרת לך פורום שחוזר כהד על גיבובי ססמאותיך, ופורום שלם הרי לא טועה ובמיוחד אם הוא דומה לך, נכון גרטרוד?... איזה עולם נפלא סדרת לך גרטרוד, אין בו כל חריץ או סדק. את אי יכולתך הנפשית לקשר אם\ילד ציפית בציפוי דק, מזוייף החל מהצלת הילד מהעולם ה"נורא" שאת כה מתאמצת למצותו, כי אולי הוא לא נורא כל כך כשמדובר בך? וכלה בשאר נעליים וגרביים, הלא כן גרטרוד?... אז בואי נקרא לילד בשמו גרטרוד., אין לך את העושר הנפשי הנדרש מהורה נורמלי, זו לא מחמאה גדולה עבורך גרטרוד אבל זה גם לא נורא, ובהחלט לגיטימי. וברגע שתחדלי ליחס לחסך זה יופי שאין בו, לא תמצאי אנשים כמוני בפורום שלך... לא יודע יש לי מן מגרעת כזו שבעטייה אצביעות והתחסדות מקוממים אותי, תפנימי!

../images/Emo13.gif כן, כן בנות...

סבתא שלכן לא ספרה לכן שככל שאתה מתאמץ יותר לבטל את חשיבותו של אדם אחר, וככל שאתה משקיע יותר מאמצים לשכנע בכיוון זה, כך ברור יותר ויותר שלדבריו היה משקל גדול בהרבה ממה שאתן רוצות להודות בכך? 50 פלוס מינוס תגובותיכן לדברי מאוששות קביעה זו ושרשרות הסמיילי שלכן מוסיפות צבעוניות נחמדה לחיזוקה... אין טעם להגיב אבל אם אתן מתעקשות, שיהיה. נתראה בהתייחסותי הבאה ליומרנות המתייפייפת הנוטפת מפורום זה. תשובות עינייניות תהיינה הפתעה נעימה עבורי C'ya...

Kalla

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תישאר, אתה מאוד משעשע!

magicgirl1983

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif רק כדי

לא לשבור את השירשור...

כן כן בנות../images/Emo13.gif (תיקון מיקום)

סבתא שלכן לא ספרה לכן שככל שאתה מתאמץ יותר לבטל את חשיבותו של אדם אחר, וככל שאתה משקיע יותר מאמצים לשכנע בכיוון זה, כך ברור יותר ויותר שלדבריו היה משקל גדול בהרבה ממה שאתן רוצות להודות בכך? 50 פלוס מינוס תגובותיכן לדברי מאוששות קביעה זו ושרשרות הסמיילי שלכן מוסיפות צבעוניות נחמדה לחיזוקה... אין טעם להגיב אבל אם אתן מתעקשות, שיהיה. נתראה בהתייחסותי הבאה ליומרנות המתייפייפת הנוטפת מפורום זה. תשובות עינייניות תהיינה הפתעה נעימה עבורי C'ya...

magicgirl1983

New member
מי שמדבר על יומרנות

עניתי לך תשובה עיניינית מאוד. פשוט לא כולם אוהבים לתת תשובות למישהו שקורא לך "פסיכי" או "אינו כשיר". אנחנו לא חייבים לך דין וחשבון כשם שאינך חייב לנו.. עזוב אותנו במנוחה..בבקשה

Kalla

New member
נפלא!

ויש לי הצעה אופרטיבית. אם אתה הורה כל כך מסור, אז אולי עדיף שתבוא אלינו לפורומי הורים במקום לבזבז זמן ולבדר כאן את הבנות שממילא פניני החוכמה שלך מתבזבזות עליהן.

למעלה