מסתבר שהיה לנו מפגש היום O:

BUDHA HIPPO

New member
מסתבר שהיה לנו מפגש היום O:

תגובות? וקרדיט לכל מי שהגיע לישראבלוג ונתקע איתנו - וקרדיט למי שסתם הסתובב בעזריאלי ונתקע איתנו ( גל D< ) אני אחר כך אגיב.

De-Panther

New member
ומי שהסתובב בעזריאלי ולא נתקל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכם אבל נתקל ביותר מידיי אנשים שסתם הרסו את הקניון??

De-Panther

New member
זו תופעה מגעילה ולגמרי נמאס..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מהדבר הזה נכנסתי עם כמה חברים לחנות הממתקים ליד הקולנוע והמוכרת אומרת למי ששומע(במקרה אני שמעתי
) כמה שזה נוראי המפגשים האלה אז יצא לנו לדבר קצת ומסתבר שהיא עובדת שם מספיק זמן כדי לעבור כמה מפגשים של ישראבלוג... ואנשים פשוט מגעילים כלפי הקניון במפגשים כאלה לעזעזל אנשים - יש לכם מקום מרכזי להסתובב בו מקום שקל לכם להגיע אליו יש בו אוכל מכל סוג יש בו מלא דברים שאתם יכולים לעשות למה צריך להרוס אותו?? למה צריך לפזר סתם זבל באמצע הדרך?? למה צריך את כל הונדליזם הזה?? ומה התופעה הזו שאנשים התחילו לעשן באמצע הקניון?? לעזעזל - יש לכם מקום טוב ונוח - אל תהרסו אותו דמט!!

BUDHA HIPPO

New member
צודק לחלוטין.

לעשן - איכס. ונדליזם - איכס. זבל - אם אני מפזר אני מנקה אחר כך $:

De-Panther

New member
אבל אנחנו יודעים שזה לא רק הם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ככה נראים מפגשים של קהילות ענקיות בתקופה האחרונה וזה פשוט מגעיל לראות את זה אבל מה יעזור לדבר על זה כאן?? זה סתם חפירה בנושא... צריך למצוא לדברים האלה פתרון

ketty the sheep

New member
זה כל כך חבל ../images/Emo4.gif

אני מרגישה זקנה להגיד את זה, אבל בימינו (נו, לפני ארבע-חמש שנים) זה פשוט לא היה כך.

De-Panther

New member
את מרגישה זקנה?? הגוף שלי כבר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מלא זמן כואב ומתפרק ואמכבר הומור נמוך איפה את מרגישה את הזקנה??

ketty the sheep

New member
אני לא יודעת איפה אתה מרגיש את הזקנה שלך

אבל שלי ממש פה, הממ... מתחת לברך!
(אורן, אתה מדרדר אותי >_____> ).

De-Panther

New member
את תמיד היית מדורדרת ומתחיל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עכשיו אינויאשה איך אני מתמכר בקלות לכל דבר

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifזה פשוט גועל נפש.

לא צריכים להכניס אותם לכלא. אנרכיה תעשו בבית שלכם S=

De-Panther

New member
משהו לא מתחבר במה שכתבת../images/Emo12.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

|באD| תמיכה? בבקשה?

תבינו, אני בצופים. והיה לנו פסטיבל שחוגג שבעים שנה לשבט שלנו. תקשיבו לאיזו רמת הזיה הגענו!@ בנינו. פאקינג פינגווין בגובה ארבעה מטרים מסנדות. ועוגת יומהולדת של ארבע קומות באותו גובה (מסנדות, כמובן.) והייתה הפקה שלמה. והשיר של הנהגת שרון צפון תקוע לי בראש מאז! ולא לשכוח שגיליתי שבזכות היותי בצופים נפתח דף חדש של מושגים לציין "הומו" (ותודה רבה לרז, ההומו השכבתי שלנו, שמשך את הפריליכט מהאדמה בכזו קולניות שזה גרם לדיון המרתק להתפתח. ואיך שכל הבנות היו חצי-מרותקות חצי-נגעלות מההסברים שלנו למה "מפתיע ינשופים" זה הומו. תמימות.). ובשלוש לפנות בוקר, אחרי השהכול פורק _ואחרי שריסקתי לחתיכות קטנות את הפרוייקטים הגדודיים (וזה היה כייף! להרוס ולבעוט ולמחוץ! מוחאחאחאחאחאחאחא), ישבנו בשבט. ואכלנו פיצה. תבינו- כולם היו מורעבים (אין פלא- השכב"ג היו שם מעשר בבוקר ואנחנו רק עשינו הספקה של שעתיים כדי להתארגן, ולא אכלנו כמעט כלום כל היום), והיו שם כמה פיצות מסכנות וכולם "אוכלללללל!" כמו פאנגרלז מורעבות. בקיצור, היה מצחיק, אבלך זה השתלט לי על השכל באופ]ן זמני. אז... תמיכה? תגידו לי שזה יעבור ואני אוכל להפסיק לךזמזם את שיר ההנהגה של שרון-צפון? אתם תצילו אותי, תשתטפו לי מחדש את המוח, נכון? בבקשה?

Lust chan

New member
היה כ"כ כיףףףףףףףף@#%#@../images/Emo135.gif

נתחיל מזה שהגעתי לעזרי כי שמעתי שהולכים להיות אנשיםםםםם ואז פגשתי את היפו D: וידעתי שליסה תבוא, אז החלטנו שנחכה לה ואז.. האמת, לא ידענו מה אז XD אבל היפו לא רצה ללכת למינוסארבע, ברח לי כל הזמן ונאלצתי לרוץ אחריו בצרחות במדרגות של איזה ארבע קומות (איך אני אמורה לרוץ בנעליים כאלה יא מעאפן?!) אח"כ הוא נרגע וישב לשחק בזיופים של פוקימון ואני הצקתי לו על פריקים עוברים ושבים. המשכנו לשבת בזמן שקיבלתי מלא שיחות מכל הדרעקים שאיך שהגעתי לעזריאלי הגיעו לדיזינגוף, ולאאא אין להם כוח לבוא עכשיוווו. אמרתי לליסה שאם היא לא באה, היא לא מקבלת את הציור של קונא צ'אן. היא יצאה לדרך. בלהבלהבלה, אורסמפאי הגיע והתנחל איתנו, דיברנו על מלא דברים שאני לא מסוגלת לזכור כרגע, אני רק זוכרת שצחקתי המוןןןן.אה, וגם נצנצים שפריקאצות זרקו אחת על השניה ("כל הקטע זה שהן כונפות, אבל אם הן עושות מתקפת נצנצים הן מאממות!11111"- ושאור מחקה פקאצות ממש מצחיק.) בסוף הבנו שאין שום מטרה בלהישאר ולשבת סתם, והלכנו בשביל לקנות גלידה. ("יש פה מאפרה, למה רשום שהעישון אסור?" "רשום שהעישור אסון כי--" *קולטת שהתבלבלתי ומסמיקה* ותודה להיפו שהמשיך להזכיר את זה כל המפגש באמת!) באמצע הדרך ליסה באה, ואור ברח לאיזה מפגש של קומונת שוהם (ממתי אתה גר בשוהם בכלל יא פרזיט!) הלכנו לקנות גלידה וקרפ, אח"כ פגשנו את בארו ושני שניסתה לחבק את היפו והוא נבהל והתגונן XD אה, כן, ראינו פאנטסווווווווווווו של ילדה בת חמש וילד קטן שאוחז לאבא שלו בתחת. היה מבדר. החלטנו אח"כ שאין פה באמת מה לעשות וצעדנו לנו אל דיזי- רק שכל הזמן היפו או ליסה ברחו לי והרגשתי כמו גננת והתחרפנתי לגמרי. הגענו, פגשנו מלא אנשים, הכרתי אנשים חדשים, ואז אני חושבת שהלכנו למקדונלדס. הבעיה היא, שכשעמדתי בתור כל פעם אנשים גררו אותי לראות משהו, ככה שיצא שהייתי במעגל נפסד (איזה קטע, אשכרה למדתי משהו משיעורי גיאוגרפיה!). היפו המשיך לחכות ומאיו התקשרה ואמרה שהיא בדיזי(!!!!!!!!!!) אז רצתי ונטשתי את כולם ^__^; לא שאני יודעת את הדרך ממקדונלדס לאוטאקו, כן? אז הייתי ב"עגבניה" והצקתי לאנשים שימצאו את הדרך לשם וגרמתי להיפו לשפוך את השתיה ולהפיל צ'יפס. פגשתי את מאיומאיו וקסואי 3> ואז הלכנו, יחד עם ליסה טאן והיפו, לחפש איזו סמטה כדי שאני אוכל להראות למאיו את הריקוד של לאקיסטאר, וגם כי יהיה יותר נורמלי בלי כל הפריקאצים מסביב. חיפשנו, הלכנו גם לצומת ספרים (אני עדיין בשוק מזה שעשו גרסא נקבית לנפתלי!!11111 ומהספר ההוא על טוסיקים שגרם לי להיכנס למצב כפית) "יש טוסיק ורוד, יש טוסיק עם פסים, יש טוסיק ירוק.." -אנילאצריכהלפרטיותר, נכון? והכי מלבב: זה היה ספר עם תמונות- היפו נשאר קצת והלכנו לנו לסמטה, אח"כ הוא חזר לו עם ספר חידות בזמן שאני בדיוק ניסיתי לרקוד לאקיסטאר אבל כל שניה עברו אנשים והתפדחתי נורא. בסוף הצלחתי, וקסואי צילמה אותי ובדיוק שניה אחרי זה נגמרה לה הבטריה. אז פשוט ישבנו, ועשינו עיניים לילדה חמודה להפליא שחייכה אלינו כל הזמן (והיפו עשה בץ ושבי ואוזה וזה היה כזה פסיכוטי!! XD) מאיומאיו התחילה לדבר על הבנים בכיתה שלה, ואז היפו שם לב שבכל פעם שהיא מדברת על מישהו, היא משתמשת בידיים שלה. לדוגמא: "אביבבב *שיםידייםעלהלחייםבחיוךכאן*" "גיא!!1 *העברידבשיערבהתרגשות*" "בת שבע!1 *נופףבידייךבהתלהבות*" "..היפו *הזזאתהידכמוערסשאומר"זובי,מהאכפתלי"* אה, וכמובן, הבן של חיים הכט. אהא. בכל מקרה, היינו שם ואז נדבק אלינו יצור מאוד מוזר ומעאפן. זובי. הלכנו לאכול סושי (3333333333>) ואז הייתי צריכה ללכת, נראהלי. אני אוסיף הודעה עם נספחים. לסיכום, היה ממש כיף +_____+ וזה צריך לקרות יותר

Lust chan

New member
נספחים~ פםפם~!../images/Emo135.gif

אחרי שהילדה החמודה נעלמה, עברה עוד ילדה בדרך. הבעיה היא שהשמלה שהיא הלכה איתה לא כיסתה.. אה.. משהו מאוד חשוב. למעלה. קוראים לזה ציצים. בחיי שכמעט בכינו מצחוק.
עוד ילדה שעברה בדרך התווכחה עם אמא שלה אם דולפין זה יונק או דג, מה שגרם לקסואי אח"כ בכל פעם שבן אדם עבר להגיד "דולפין זה יונקקקקקקקקק@#%#@%@#" עד שהשתקנו אותה בדרכים לא קונבנציונליות.
כל פעם שראיתי ילד קטן וחמוד הצקתי על זה לליסה, שושי והיפו בהסטריה וביבבות "אמג אמג אמגגגג@#%@#%#@".
אח"כ גם הרציתי לשושי למה אני מתאימה להיות חברה של הילד יותר מילדה בגילו (עד שהאמהות והאבות של הילדים קלטו כמה אני בוהה בילדים שלהם וברחו איתם).
היפו כל הזמן הציק לייי וכזה, איך קוראים לזה TT; שניה, היה לפעולה הזו שם.. ;__; וגם קסואי הטרידה אותייייי ;;~~ רק מאיו הייתה חמודה ;; (וצחקה. יופי, למה לא!!11)

למעלה