מסתבר שהיה לנו מפגש היום O:

NoAmItA ChAn

New member
מטומטמת +__+

אין לך בושה לא לזכור את זה?! את המילה שלי, שלך ושל ליסה?!@ אין לך בושה?!

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifכמה נחמד, הייתי במפגש ולא ראיתי אף אחד

מכם. X-X;

Nittle Grasper

New member
יש מצב שהצגת את עצמך כ"סוניה",

והיית עם חברה בשם 'מור', לפחות חלק מהזמן?

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifלמען האמת הצגתי את עצמי כאור אבל

אמרתי לאנשים שהשם השני שלי זה סוניה, וכן הסתובבתי עם ילדה בשם מור חצי מפגש. האם פגשתי אותך? ם:~

Nittle Grasper

New member
יש מצב

ראיתי ודיברתי (בעיקר "היי" ו"ביי" כמה פעמים XD) עם סוניה (קצת פריקית) כלשהי וה"פרידה" האחרונה בינינו הייתה "ביי חברה של מור" -"ביי חברה של מור" XD. ולאורך כל הזמן חשבתי "דאמ, היא מזכירה לי מישהי."

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifלא, זאת לא הייתי אני~ אני פשוט מכירה

ילדה בשם סוניה אז וזו בטח הייתה היא, כי אני הצגתי את עצמי כאור. ם:~

Mana Sama

New member
אח..הקטנוניות..

בכל אופן,אל תכניסי אותי לעסק,אמרתי שאני לא באה יותר למפגשים והמפגש הזה לא היה בכלל מתוכנן אז כן,אולי היה להם זמן בסופו של דבר לבוא לסנטר..אבל תזכרי שאלה היו 4 ילדים מתוך פורום שלם

מית צאן

New member
אז למה פתחו על זה שרשור?../images/Emo119.gif

זה כמו שנגיד אני וגלי נסתובב בת"א ונפגוש את גלצ'אן ומאיו ויהיו צחוקים~ אז מילא לנצל"ש ולרשום חוויות, אבל אם זה כולה 4-5 ילדים למה לפתוח שרשור חדש? אם אלה היו אנשים אחרים היו אומרים להם לנצל"ש

Lust chan

New member
אבל עובדה שמגיבים../images/Emo135.gif

וזה ליסה, מאיו, ירדנ, שיר, קסואי, היפו, אני.. כבר שבעה אנשים, ואני לא באמת מנסה לספור את כולם פה. לרוב השרשורים פה מגיבים מס' דיי קטן של אנשים, לפחות בזמן האחרון. אנשים פה פותחים שרשורים על כל חזרה ושאלה, אז מה הבעיה בשרשור על מפגש? אני באמת לא מבינה את הקטע. בכל מקרה, אין מה להתלונן פה על זה שאמרנו שזה חופש קצר מדיי, כי באמת שהמפגש הזה היה אקראי לחלוטין.

Nittle Grasper

New member
לא הייתי במפגש, קפצתם לשדה הראייה שלי XD

עובדה, אני לא מוזכרת בתגובתמפגש XD אניוואי היו כל מיני אנשים (שלא הכרתי D:.) וזה בהחלט נראה כמו מפגש @@ להגיד "אז למה לפתוח על זה שרשור" זה גם קטנוניות, כפרות. וזהו. היה נחמד לראות אותכם 3>

למעלה