מסתבר שהיה לנו מפגש היום O:

MomijiSan

New member
7 אנשים ומעלה|קרמבו|

זה כבר לא כזה אקראי ואיזה קטנוניות יש פה? שאני ניסיתי לפחות להרים מפגש וכולם ישר מורידים את המוטבציה ואז אני רואה שרשור חוויות ממפגש זה לא נחמד במיוחד וזה לא קטנוניות ממש לא , כל מה שאני אומרת זה שאם אנשים היו באים באותו יום לת"א באקראי והיו מודיעים היה יכול לצאת שיותר אנשים שיודעים והיה יוצא סוג של מפגש מה שלא קרה -.- אבל באמת שחבל על ההשקעה בפורום הזה .

חבל לפתוח על זה דיון.

אנשים נפגשו. היה כיף. מה הבעיה לשמוח בשמחת אחרים? היו אנשים כבר עם תוכניות מוכנות. וזה היה בהתראה קצרה. תכננו לחופש הגדול. מה יותר נוח מזה? יאללה, סגרו ת'דיון.

../images/Emo45.gif

סורי אבל אני מסכימה עם גל וליסע... הם לא תיכננו את זה, זה פשוט קרה |:

De-Panther

New member
גם אני לא ידעתי שיש מפגש ודיי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התפלאתי שפתחו שירשור על זה זה יותר נראה לי כמו מקריות שמספר אנשים מהפורום היו באזור באותו יום בגלל פורומים אחרים - אז חשבתי שבסוף כמה אנשים נפגשו במקרה אני גם במקרה הייתי באזור אבל לא ראיתי אפחד(במקרה עצרתי בעזריאלי בדרך חזרה הבייתה כדי להיות קצת עם חברים ואז ראיתי שיש מאסה של מפגשים) אבל פעם הבאה - אם אתם יודעים על יום של הרבה מפגשים שגמככה אתם מגיעים לשם ומישהו רוצה לארגן מפגש אז תכתבו כאן בפורום... ככה מי שרוצה ויכול יוכל להגיע... לגבי תכנונים למפגשים - משהו רציני יותר שיהיה רק של הפורום... החופש הגדול זו האופציה הכי טובה

Mana Sama

New member
כל מה שידעתי זה שיש מפגש ישרא

לא ידעתי על שום "מפגש" אחר של גל עם ליסה והיפו או כל בנאדם אחר שהיה שם..באתי בשביל מאיו,מאיו ידעה שירדן בסנטר ושאלה את גל אם גם היא שם,במקרה גל הייתה עם היפו וליסה באותו זמן זה היה לגמרי מקרי..בדיוק כמו שראיתי במקרה מישהי שהייתה בשכבה שלי

למעלה