מסתמנת אפשרות שרנין לא תועמד להדחה

תשובה מפורטת .

תגידי את לא מודעת לכך שמשפטים מהסוג של " גוזמה מזרחית " או הגזמה מזרחית וכל מיני שלל ביטויים מהסוג הזה זה גזענות ? זה קשה לך להפנים שאם את מייחסת תכונות אנושיות על פי המוצא זה גיזעני ? בעיקר אם זה נגוע בטון של התנשאות . אז אם לא איכפת לך בואי לא נקבע בנינו שכאן בפורום אנחנו לא גזענים . כי יש גזענים והרבה . חלקם מתוחכמים יותר מהאחרים אבל עדיין גזענים . ואגב גם אם אהדת אותה בשל היותה נציגה של מיעוט מקופח , זה מראה על גזענות . כי לא שפטת אותה לגמריי על פי האדם שהיא נטו . ועכשיו אני אענה לך למה שכתבת . אם היא ריכלה על מיקי אז רק מראה שהחושים הראשוניים שלה והאינטואיציה שלה נכונים . כי בדיעבד לכולם ברור שמיקי נחשה לא קטנה . לגבי כל שאר ההתנהלויות שאת הצבעת עליהם אני שואל במה היא שונה מ: שי , ערן , נעמה , אשר ( שהעמיד להדחה את יוסי )? הם לא משקרים ? לא מכפישים ? לא תככנים ? לא צבועים ? אז למה הספוט שלך דווקא על רנין ? היא לא עשתה שום טררם בקידוש , היא קמה מהשולחן בסך הכל . את הטררם עשו בעיקר בפורומים דיירי הבית לא מתייחסים אל זה כלכך הרבה . וזה בהחלט יצא מפרופורציות בפורומים השונים . אני יכול להעיד שאם אני הייתי חי בבית עם 15 נוצרים אני לא הייתי הולך איתם לכנסיה ולא כורע ברך ומצטלב לפניי הפסל שמייצג את ישו הצלוב . ואם לומר בכנות , נראה לי שהקהל הנוצרי היה מקבל את זה בהבנה . כל נושא הדרמה קווין והאיומים בפרישה הם תוצר של הלחץ בו היא נתונה . הסברתי מספר פעמים בפורום שאני חושב שרנין היא בחורה נאיבית ומפונקת . כל חייה גוננו עליה וכאן היא נתקלת בצורה פרונטאלית ודיי ברוטאלית בחיים כפי שהם . היא מתנהגת כמו ילדה בגיל ההתבגרות על פי כל הקריטריונים וזה משום שהיא באמת חווה סוג של תהליך התבגרותי . אבל בואי לא נשכח שבתכלס הרוב שם ילדים והלחץ שנמצא על כתפיהם הוא גדול ולא פשוט . הוילה הזו זה סיר לחץ אחד גדול . ובמקרה של רנין יש לחצים נוספים שמתווספים כמו כל הקטע של החבר , הגעגוע וגם הסיטואציה שבה הוא עצמו העמיד אותה . לגבי האהבה שלה לתאייסיר . אני לא בוחן כליות ולב ואין לי מושג מה קורה שם . אבל לבוא ולשפוט אהבה על פי אקט כזה או אחר זה נשמע לי מאוד שיטחי . ואני לכשעצמי חושב שאם רנין היתה פורשת רק בגלל שהחבר שלה כתב לה לצאת בלי לקבל סיבה או נימוק אז לא הייתי מכבד אותה . מה שאת רואה בהתנהגות של רנין אני מפרש כניצנים של עצמאות . ולא יודע איך זה אצלך אבל אני מכבד אנשים שמוכנים לאתגר את עצמם ולהשתנות . אז נכון , יש משברים ודרמות וכל הקיטש הזה . אבל זה עדיין הרבה יותר ממה שאני יכול לומר על שאר המתמודדים כרגע . כמובן שאפשר להסכים על לא להסכים . הריי מדובר על הבדלים בהשקפות . אבל תעשי לי טובה אחת . להבא תשימי יותר לב לביטויים שאת משגרת מהמקלדת שלך . תודה .

יניבל1

New member
הרוב הדומם יותר מסוכן משאת חושבת

הרי איך את מסבירה את זה למשל שנעמה ימח שמה , עברה שלב? מאיפה לעזזל הגיעו כל המעריצים האלה שלה שהצביעו בעדה? איך שנאי חושב על זה, משהו פה מסריח, נראה לי היא שתולה (הרי גם אל יכול ליהות שדווקא מרוה תיהיה תככנית בצורה כל כך מוקצנת) נראה בתוכנית הבאה, אם נעמה עולה לשלב הבאה, אני רוצה לארגן את האנשים כאן ליצור קשר עם ההפקה בהולנד.

ההסבר הרבה יותר פשוט

ברור שלהפקה מוצמדת פסיכולוגית שמודעת למצבם הנפשי של דיירי הוילה. לפעמים התערבות ההפקה הוא לטובת הרייטינג גרידא [ מה יעשו אם יעיפו את כל הבלגניסטים? מי יעשה את כל השואו הנומבון צבר ?] ולפעמים השיקול הוא ->בריאותם הנפשית של המתמודדים -[ אם צפית בהשרדות הייתה שם מתמודדת שפשוט "איבדה את זה" ולכן היא המשיכה להתגורר במלון עד לסיום התוכנית].

התיייחסתי יותר להשארת רנין ולא לנעמה.........

נעמה גם היא זמנה יגיע {בקולו המקריין של ערן : "בקרובבב"]

יNOT

New member
בטוח שהם עושים את השיקולים האלה אפילו בלי

אדם מוסמך, במקום פסיכולוג, יכול להיות שהם משאירים את זה לסוציולוג

אולי אפילו ל...................

זאולוג או לפתולוג סתאאאאאאאם סתאאאאאאאאאם מה שבטוח אם ימשיכו לזלול שוקולד ולאכול לא בריא אולי יזדקקו לפרוקטולוג
.

יNOT

New member
אנחנו גולשים קצת אבל

נראה לי פרוקטולוג זה יותר לבעיות בכניסה , ולא ביציאה...(אלא אם כן מדובר באדם מבוגר,מכייון שאני עוד לא בגיל הזה
, אני מבסס את הידע שלי על הפרק מסיינפלד
, "סיכוי של אחד למיליון דוקטור, אחד למיליון" )

Saladin

New member
אני לא חושב שהרוב הדומם הצביע בשביל נעמה.

אני מתאר לעצמי שהיא ומיקי לא קיבלו הרבה קולות ושנעמה פשוט קיבלה יותר. אולי בגלל שנעמה היא ממושב ומיקי מהעיר. כוכב נולד לימדה שמושבניקים הם כוח הצבעה מלוכד (ראה המקרים של בועז מעודה ומעיין חג'בי). אז נכון שנעמה לא באה ממושב תימני אבל זה עדיין מושב.

יניבל1

New member
נו אז מה הסיפור

נכניס למושב שלה כוחות צהל ונגרש את התושבים לפלשטין . שילמדו לא לעשות שטויות.

אורישקי

New member
בועז מעודה ממש לא זכה בגלל העיר

הוא זכה בגלל הכישרון,הקול,והאופי. אם כבר ז מעיין מתאימה לתיאור שהגדרת,אבל בועז בכלל לא,אני בעצמי מעיר והצבעתי לו,ואני מכיר הרבה אנשים כמוני.

אני חייב להודות ..

שגם אני בעד רנין . אבל זה בעיקר כתוצאה מהאלטרנטיבות . אני אבחן אותן אחת אחת . 1 . צבר : עד כה לא ראינו ממנו כלום פרט למראה שלו . ולמען האמת עד כה הוא אולי הכי חכם אבל באותה המידה משעמם לטעמי . אין ספק שהוא פייבוריט להגיע עד הסוף . 2 . ג'ני : ג'ני זה כמו מסטיק שנדבק לך לנעל ביום קיץ חם . אין לך מושג מה צריך לעשות עם זה . וגם היא נכללת בקטגוריה של המשעממות אם כי להבדיל מצבר היא גם לא ניראת חכמה במיוחד . 3 . ערן : כל מילה מיותרת , הוא אומנם מוסיף עניין למשחק כהאיש שכיף לשנוא . אבל זה גם מקשה עליי להפוך אותו לפייבוריט . 4 . ונסה : מצטיירת אצלי כטיפוס מתלהם . גברית מידי לטעמי . ובאופן כללי לא מעוררת אצלי סימפטיה . 5 . שפרה : המקבילה הנשית לצבר . אם כי המראה החיצוני שלה לא כזה מושך בעיניי היא כן מצטיירת בעיניי כבחורה חכמה ומתוסבכת ( שזה תמיד מוסיף עניין ) . אבל גם היא כמו צבר דיי משעממת . וגם היא מעומדת להגיע עד הסוף . 6 . יוסי בובליל : אני קצת אמביוולנטי כלפיו . מצד אחד עד כה הוא מצטייר אצלי כהכי אנושי מכל הדיירים . הוא גם מוסיף נופך קומי לכל הסיטואציה . ואין ספק שאם וכאשר הוא יודח הבית יהיה יותר משעמם . מצד שני לפעמים הוא מביך והוא גם לא לגמרי זורם עם האוירה בבית . הוא קצת לא שייך ומיכאן כוחו ומיכאן גם חסרונו . 7 . שי : לפי דעתי זה הדן מנו של האח הגדול . אבל , היתרון של דן מנו בהישרדות שהוא היה הראשון . היום המתמודדים פחות נאיבים מאלה שהיו בהישרדות . שי משחק את המשחק נטו ולא מערב רגשות . אין לו חברים והוא לא בא לחפש חברים . הוא "מוכר" לכל אחד את מה שהוא רוצה לשמוע . ומשתמש באסטרטגיה נשית במהותה מה שיוצר סתירה עם ההגדרה שה-"גבר גבר" עצמו יצר . 8 . אשר : גם הוא במשעממים . אם כי אשר יכול להתגלות כה-"סוס השחור " ועלול להגיע עד לשלבים המתקדמים . האסטרטגיה של אשר היא : להרדים את כולם ולגרום לכולם לחשוב שהוא לא מהווה סכנה לאף אחד . הבחירה שלו לישון בסלון היא לא מיקרית . זאת הדרך הבטוחה לא להיות מעורב אפילו באופן פאסיבי במתרחש . 9 . נעמה : מייצרת אנטיגוניזם באינטונציה ובמימיקה שלה . ( לגבי אריכות הדברים שלה אני לא יכול לקטר כי גם אני מהמאריכים
) 10 . איתי : הפנטום של האח הגדול . או שמא קאספר הרוח הידידותית . גם הוא במשעממים לא מועיל לתכנית ולא מזיק לאף אחד מהמתמודדים . 11 . קרן : מהומה על מאומה . 12 . לאון : חביב , שומר מרחק ויחד עם זאת תמיד בפריים . יש לו את הייחוד שלו אבל לא מוסיף הרבה למשחק עצמו לפי דעתי . 13 . עינב בובליל : ונסה על סטרואידים . חביבה ומצחיקה אבל להגיד את האמת ? אף פעם לא היה לי חשק ליראות מה היא עושה . 14 . רנין : כן , היא עוברת סרטים ( כל יום סרט חדש ולפעמים גם הקרנה כפולה ) . כן , היא בכיינית ומפונקת . כן , היא ערביה .וכן , היא מתוסבכת . אבל מבין כל המתמודדים היא גם זו שצפויה לעבור את הכי הרבה שינויים . להתבגר ולהתגבר על המיכשולים ( אם היא תבין שבריחה זאת לא אופציה ממשית ) . ההתפתחות שצפויה לה אם היא תישאר בוילה זה מה שמעניין . ולראות את זה קורה יום אחר יום בשידור חי זה יכול להיות ריאליטי במיטבו . לי זה נראה כי זו הפעם הראשונה שרנין פוגשת בחיים האמיתיים . עד כה כנראה שגוננו עליה בבית שלה כמו על אתרוג . וזאת הפעם הראשונה שהיא מבינה שאינטרסנטיות מניעה את העולם . והיא גם מגיבה כמו ילדה בגיל ההתבגרות ( מנסה למרוד ולרקוע ברגליים , מחפשת תשומת לב וחום . עושה דווקא ומתנהגת בצורה קאפריזית למתבונן מהצד ) . אבל אם היא תישאר היא תתחיל להפנים ולהתבגר . ועצם השינוי אמור להיות מרתק . זאת דעתי ...

למעלה